Samsung wave 525 mi ? Samsung Monte mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Samsung wave 525 mi ? Samsung Monte mi ?

bi arkadaş bu iki telefondan birini alıcak. sizce hangisini almalı ? lütfen bu iki telefondan başka bi telefon önermeyin. ben samsung wave diyorum. bide sizlerin görüşlerini alalım.

samsung wave nin işletim sistemi bada dır.
Samsung monte java.

Del Rey

Del Rey

Üye
Tabii ki de Wave. En azından Bada'ya sahip ve bir akıllı telefon.

mstf_l

mstf_l

Üye
ikisi de adam olmaz optimus me yada galaxy mini al ikisinden de iyi ama secim gerekirse wavw 525

----------Eklendi @ 16:08:58 ---------- Yazıldı @ 16:08:34 ----------

ikisi de adam olmaz optimus me yada galaxy mini al ikisinden de iyi ama secim gerekirse wave 525

MAFİA.

MAFİA.

Üye
Orda tartıştığınız kavga ettiğiniz yetmemiş.Bide konusunu açmışsınız.

N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
Orda tartıştığınız kavga ettiğiniz yetmemiş.Bide konusunu açmışsınız.

:bye2:

----------Eklendi @ 17:01:27 ---------- Yazıldı @ 16:55:07 ----------

ben wave 525 kullanıyorum. ordaki arkadaşlarda monte kullanıyor.
birde bu telefonları kullanmayanlardan dinlemek istedim.

baranselona

baranselona

Üye
hala biyerlere nokia sıkıştırmaya başlamış birileri... dokunmatik telefonlardan bahsediyoruz...

wave 525 her nekadar bi işletim sistemine sahipmiş gibi görünsede kesinlikle bi akıllı telefon değildir. gerçek bada ile alakası yoktur .. kies inde sadece java tabanlı 2d oyunlar dolu çoğu java olarak yayınlanıyor zaten... ekranı desen monteden çok daha kötü pixelleri sayarsınız sıkıldıkça... ayrıca 3g olmayan bi 525 internet hızı olarak kesinlikle monte ile yarışamaz... dayanıklılık konusundada aynı şekilde montenin ekranı taş gibi iken wave 5253 ün ekranı aşırı yumşak ve hemen çiziliyor...

kısacası 525 boş bi telefona işletim sistemi yüklenmiş monte ise dolu bi telefona java yüklenmiş gibi düşünebiliriz....

2 cihazıda kullandım...

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"
N1C<-lazımdeğil

N1C<-lazımdeğil

Üye
hala biyerlere nokia sıkıştırmaya başlamış birileri... dokunmatik telefonlardan bahsediyoruz...

wave 525 her nekadar bi işletim sistemine sahipmiş gibi görünsede kesinlikle bi akıllı telefon değildir. gerçek bada ile alakası yoktur .. kies inde sadece java tabanlı 2d oyunlar dolu çoğu java olarak yayınlanıyor zaten... ekranı desen monteden çok daha kötü pixelleri sayarsınız sıkıldıkça... ayrıca 3g olmayan bi 525 internet hızı olarak kesinlikle monte ile yarışamaz... dayanıklılık konusundada aynı şekilde montenin ekranı taş gibi iken wave 5253 ün ekranı aşırı yumşak ve hemen çiziliyor...

kısacası 525 boş bi telefona işletim sistemi yüklenmiş monte ise dolu bi telefona java yüklenmiş gibi düşünebiliriz....

2 cihazıda kullandım...

samsung wave 525 ve 723 telefonuna da bada 2 güncellemesini çıkaracağını duyurdu. bu arada ekranı hemen çiziliyor felan sallamışsın ben 7 aydır kullanıyorum. tertemiz. bende monte ve wave arasında kalmıştım. teknosaya gidip ikisini elime alınca farkı anladım. monte wave nin yanında soluk kaldı. bu arada tam tersi wave daha canlı duruyor touchwiz 3.0 olduğu için herhalde.

baranselona

baranselona

Üye
samsung wave 525 ve 723 telefonuna da bada 2 güncellemesini çıkaracağını duyurdu. bu arada ekranı hemen çiziliyor felan sallamışsın ben 7 aydır kullanıyorum. tertemiz. bende monte ve wave arasında kalmıştım. teknosaya gidip ikisini elime alınca farkı anladım. monte wave nin yanında soluk kaldı. bu arada tam tersi wave daha canlı duruyor touchwiz 3.0 olduğu için herhalde.

sallamışsın? bi eline monte al bi eline wave 525 sonra ekranlarının üstüne bastır parmağınla ne demek istediğim anlayacaksın.. ve evet wave 525 in ekranı çabuk çizilebilen hassas bir plastikten yapılı... ayrıca 3.2 inç ekrandaki 240x400 ile 3 inç ekrandaki 240x400 arasındaki farkı görebilirsiniz diye düşünüyorum...
ayrıca

wave 525 monteden çok daha kötü video çekiyor (monte 320x240- wave 525 144x176 pixel)
wave 525 de işletim sistemi olmasına rağmen 100 mb gibi çok düşük bir dahili hafızası var montede ise işletim sistemi olmamasına rağmen 200 mb wave in 2 katı

wave 525 sadece multitouch ve tema yüklenmesi artısı var montede ise daha iyi video çekimi çok daha hızlı internet daha iyi dahili hafıza-daha kaliteli ekran...

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"
Narutodth

Narutodth

Üye

Arkadaşım samsungun wave 525 e bada 2 çıkarmaya niyeti falan yok asıl sen burda sallamışsın bada 2 sadece wave,wave 2, wave m ve wave y de olucak.Bence asıl sen taraf tutuyorsun ve sindiremiyorsun başka bir telefonun seninkinden üstün olmasını video kalitesi ekran çözünürlüğü fotoğraf çekme gibi özellikleri ile monte wave 525 i geçiyor ayrıca internet hızı ve 3 de cabası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt