Huaweiyi düşünmüyorum çünkü adı yeni çıktı ve hiç kullanıcı bilgisine ulaşılamılınıyor o yüzden hauwei alamam![]()
Çok oyun olsun istiyorsunuz ve Bada'lı telefon (Wave2) alıyorsunuz..
560 liraya Android'li Huawei Ideos x5 var tavsiye ederim. Oyun uygulaması az denen Symbian'da bile oyunlar arasında istediğinizi seçebilirken Bada'da oyun bulunca yarabbi şükür diyorsunuz![]()
yabana atılmayacak sayıda oyun var bada kullanmadan yorum yapmayın.
Peki bana anlatırmısın nasıl yapılıo spoff oyun atmayı pek bilmiyorumda
----------Eklendi @ 18:33:25 ---------- Yazıldı @ 18:32:44 ----------
Bide 500-650 tl arası telefon önerileriniz var mı?
----------Eklendi @ 18:39:13 ---------- Yazıldı @ 18:33:25 ----------
bana önereciğiniz kampanyalı 650 tlden fazla olmayan bir wave 2 sitesi var mı?
Kullanmadığımı nerden biliyorsun ?
arkadaşlar, bu wave 1 ile 2 arasında ne fark var. boyutu haricinde tabii...
mesela 2'de olup da 1'inde olmayan bir özellik yahut uygulama var mı?
çok teşekkür ederim sevgili pondusss, içim rahatladı...
şu bada 2.0 çıkmadı bi türlü yav!
boyutu haricindeki tek fark o, 2.0 çıkınca sanırım başka hiçbir farkı kalmayacak...

Wave 2 ezer ya karşılaştırılmaz bile.

Siteler için teşşekürler 707 liraya buldum büyük ihtimalle wave 2 alıcam gibi duruo ama araştırayım biraz dahahizlial, hepsiburada,gold gibi sitelerde oluyor ben gold tan aldım.
----------Eklendi @ 19:19:43 ---------- Yazıldı @ 19:17:22 ----------
o zaman daha önce kullandınız.çünki şimdi oyun eksiği yok hemen hemen. uygulamalarda var sadece.ben almadan önce 2 hafta forumları araştırdım.

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu linkte 707 liraya buldum
----------Eklendi @ 11:12:16 ---------- Yazıldı @ 11:08:04 ----------
Siteler için teşşekürler 707 liraya buldum büyük ihtimalle wave 2 alıcam gibi duruo ama araştırayım biraz daha
----------Eklendi @ 11:38:47 ---------- Yazıldı @ 11:12:16 ----------
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-mi-samsung-wave-2-mi-532725.html#post3727073 bu sayfaya gelin bu konu bitmiştir
----------Eklendi @ 11:39:06 ---------- Yazıldı @ 11:38:47 ----------
http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-mi-samsung-wave-2-mi-532725.html#post3727073 bu sayfaya gelin bu konu bitmiştir
donanım olarak ezer geçer ama uygulama olarakta huawei ağır basıo700 lira iyi fiyat ve wave huawie ezer geçer bi kere

hayır ben gio için demiştim
gsm arena'daki karşılaştırmayı izledim. wave1 3.3 inç, wave2'yse 3.7 inç. hepsi bu. tek fark sadece bu kadar.

Wave 2 ezer ya karşılaştırılmaz bile.