Samsung wave 1 mi Nokia c6-01 mi ?? ACİL GİR BAK TELEFONDAN ANLIYORSAN

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mahqum_74

Üye
    Konu Sahibi
Samsung wave 1 mi Nokia c6-01 mi ?? ACİL GİR BAK TELEFONDAN ANLIYORSAN
650 TL ye Nokia c6-01 almayı düşünüyorum sybian işletim sistemi olması hosuma gidiyor istediğim program olsun tema olsun yuklemesı kolay ve 8 mp . kamera var ??
dün telefoncu wave 1 e 600 tl ye vereym dedi cihaz 1 ay kullanılmıs cok temızdi sizce ne yapmalıyım ama bado işletim sistemi olması ve badonun yenı yenı ortaya cıkması ona progrm ws. bulmakta zorluk cekeceğimi gösterior ve adroid yada bado işletim sistemini sevmiyorum .. sizce ne yapmıyım ???

hoss

hoss

Üye
android işletim sistemini neden sevmiyorsun onu anlamadım synbiandan bin kat daha iyidir android, bence wave 1 al , c6-01 in 8 mp kamerasına aldanma otofokus ve makro yok kamerasında benim 3.2 mp lik k790 num bike ondan iyi foto ceker wave 1 ise c6-01 i kamerada ezer :oke:ben olsam hiç teredütsüz wave 1 alırdım , yazın bada 2.0 cıkacak oyun program desteiği iyice artacak bundan şüphen olmasın , hız konusunda da wave nin yanına yaklaşamaz c6-01

mavrick

mavrick

Üye
650 TL ye Nokia c6-01 almayı düşünüyorum sybian işletim sistemi olması hosuma gidiyor istediğim program olsun tema olsun yuklemesı kolay ve 8 mp . kamera var ??
dün telefoncu wave 1 e 600 tl ye vereym dedi cihaz 1 ay kullanılmıs cok temızdi sizce ne yapmalıyım ama bado işletim sistemi olması ve badonun yenı yenı ortaya cıkması ona progrm ws. bulmakta zorluk cekeceğimi gösterior ve adroid yada bado işletim sistemini sevmiyorum .. sizce ne yapmıyım ???

:birak::sahan:

• Beğen
Tepkiler: Keş Remzi

mahqum_74

Üye
    Konu Sahibi
nokia telefonlarda program --- oyun ---tema yüklemesi kolay samsung ws. cihazlarda yuklemesı cok zor

mahqum_74

Üye
    Konu Sahibi
kolayın zıt anlamlısı zor yani :)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Bada'dan korkun olmasın. Bir kaç aya dünya kadar uygulamayı bulursun. Wave'nin kamerası ve kasası C6-01'den çok sağlam. Dokunmatikleri eşit gibi. Ayrıca Samsung'un Widget'leri daha iyi. Nokia'ya uygulama yüklemek zor, sertifika alman lazım ve bu oldukça zor bir iş. Signed yani imzalı, sertifika gerektirmeyen programları kolay bulamazsın. Wave birçok planda öne çıkıyor. Wave al tabi. Hem de o çok temiz Wave'i 600 TL'ye veriyor. Hiç kaçırma. Kolay gelsin..

hoss

hoss

Üye
nokia telefonlarda program --- oyun ---tema yüklemesi kolay samsung ws. cihazlarda yuklemesı cok zor
bu yorumu yapman için diger işletim sistemli telefonları kullanmalısın bence , çünkü yanlış yorum yapıyorsun

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
ya bu wave nasıl okunuyor :D çok merak ediyorum gereksiz bi msj ama merak işte :D

veyv gibi bişy mi :D?

kömürkenti

kömürkenti

Üye
wave ile c6 kıyaslamayı nasıl başarıyorsunuz ya bada yeni deyip geçmeyin uygulama sayısı 3000 e yaklaşmış durumda 1-2 sene içinde 10000 leri bulur ayrıca teknik olarak c6 wave in yüzde 1 i olamaz

emozturk61

Üye
arkadaşlar peki wave daha iyi derseniz sıfır fiyatı ne kadarr ki wave nin :)

anılbaran

anılbaran

Üye
ya tabi c6-01

'Patron

'Patron

Üye
c6-01 tabiki dostum ! fandoidcileren bile buna geçenoldu :islik

__xXx__

__xXx__

Üye
kullanıcısı olarak c6-01 i şiddetle tavsiye ederim

umut681

umut681

Üye
soru mu bu ya tabiki wave.wave i n8 le kıyaslaman lazım ki n8 den bile iyidir çoğu otoriteye göre.konu çöp bence bu arkadaş araştırma yapmadan açmış burda 25 sayfalık n8 wave tartışma konusu var onu okusun.

elerebi

elerebi

Üye
Nokia c6-01 al bence

Lenneth

Üye
Güçlü donanımı, hızlı bir sistemi ve Super Amoled ekranı sebebiyle Wave benim tercihim olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt