samsung vodafıne 360 h1 uygulama ?

Sponsorlu Bağlantılar

Fursum012

Üye
hocam bende h1 alacam nasıl bir telefon bahsedermisin ıphone daki gibi hareket sensörlü oyunlar var mı?

--------------- Ekleme ---------------

Asphalt 4 Var Sanırım Bir Tek Bu Bide Kroll Var :D
--------------- Ekleme ---------------

Sana Öneririm

gunun_birinde

Üye
arkadaslar samsung vodafone 360 ben alali 6 ay falan oldu ama maluesef telefondann memnun kalsamda vodafone 360 uygulamasi yuzunden telefonun bir cok ozellyini ullanamiyorum...ben oturum acmadim...vodafonda simdide kyit olim dedim site uygulamayi kapamis...yani anliycaginiz elimizde su anda 5 kurus etmeyen bi telefon kaldi

obaspinar

obaspinar

Üye
kardeşim bende aynı telefon var simbiyan usulu java ve jar formatlı oyun telefona atılıp kurulabiliyor.. ekran boyutu 480*800.. pc den bulmak zor cepten internete girip mobil sitelerde araştır mesela umnet.com gibi zedge gibi sitelere bi gözat sana yararı olacağını düşünüyorum...

usta21

Üye
Ya gençlik bende bu telefondan almayı düşünüyorum. Hem sıfır hemde 350 Tl ye ucuz bi cihaz şuanda ... türkiyeye gelince rahat 700-800 lira civarında olur.
yurtdışında bu telefon için androıd işletim sitemi programı yapıyolar ve bitmesi 2011'in sonunda oldugunu duydum..suanda da var androıd işletim sıstemı ama bu seferde camerası çalışmıyor...

Acaba bu telefonun sesi ÇOK cıkıyormu.....?

Bide telefon YEni oldugu için uygulama cıkartılmadı biraz daha dişinizi sıkın türkiyeye gelince nasıl olsa bizimkiler cıkartırlar..:megafon:

m4yn4k3r3

m4yn4k3r3

Üye
tlf 10 üzerinde 9 verim 1 puanda şu oyun durumundan kırdımm oyun bulamıyorumm.

mahbube yardım

Üye
ya arkadaslar bende samsung 360 yanı samsung i8230 kulanıyorum kılıt kodu ıstıyor ne yaptımsa acılmıyor belkı 1000 kezde sıfre gırdım yanlıs dıyor lütfen bana yardımcı olun

libassamet

Üye
ya arkadaslar bende samsung 360 yanı samsung i8230 kulanıyorum kılıt kodu ıstıyor ne yaptımsa acılmıyor belkı 1000 kezde sıfre gırdım yanlıs dıyor lütfen bana yardımcı olun

arkadaşım bendede samsung vodafone 360 var kilit açma kodu 8 tane 0 yani 00000000

enkucuk

Üye
Arkadas Bi 00000000 (8) Tane Sıfır'ı Dene
Yardımcı Olabıldıysem ne Mutlu Bana

- - - Eklendi - - -

Arkadasım bi 00000000 (8) Tane Sıfır Dene

Üst Alt