samsung vodafıne 360 h1 uygulama ?

Sponsorlu Bağlantılar

hose

Üye
    Konu Sahibi
samsung vodafıne 360 h1 uygulama ?
selam arkadaşlar bende samsung vodafone 360 h1 war telefoon limo( Linux mobile ) işletim sistemine sahip telefon cok güzel muhtşem bir cihaz ama sıkıldım uygulama ve oyun yuklmek istiyiroum nette aradım ama bulmadım nerden bula bilirim şimdiden teşekur ederim ...

carpediem81

Üye
evet ya bilen varsa yazsın lütfen bende bulamıyorum.

yaksiko

Üye
Aramaktan perişan oldum bi kaç tane buldum oda Widget basit programlar.Lütfen buradan vali beye sesleniyorum lütfen bize yardım eli uzatsın die :D Televizyona çıkıcam artık

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
beyler bence biraz bekleyin telefon yeni olduğu için henüz pek uygulama bulamazsınız zaten

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
tlefon çok yeni bekleyin biraz hem linux o en yakın zamanda patlama olucağı kesin

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
hocam bende h1 alacam nasıl bir telefon bahsedermisin ıphone daki gibi hareket sensörlü oyunlar var mı?

--------------- Ekleme ---------------

buraya bak bi hocam

mdby

Üye
telefon 10 numara kardeş ama daha oyun falan pek yok. deneme yanılma usulü yükleyip kaldırıyorum guitar hero çalıştı bi tek :D

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
nedense reviewlerde pek önerilmiyo telefon

carpediem81

Üye
buyrun arkadaşlar birkaç yararlı widget *#35767# tuşlayın alowed deyin ondan sonra wgt ları other files klasörüne atıp kurun

buda googlemaps gps sorunsuz kullanılıyor

üstteki siteyi takip edin zaman geçtikçe yeni programlar eklenir...

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
teşekkürler....

denenyip oyujn bulanlar sürekli bu sayfaya ekleyin heyecanla bekliyoruzz

serincen

Üye
Bu telefona i8910 fremware yükleek olurmu acaba

serki

Üye
bu telefon güzel ama uygulama bulunmuyor bulduğum uygulamalar da eski versiyon dokunmatik tam calışmıyor
ayrı yeten bu sitede android işletim sistemine yer verilmiş limo sisteminede yer verilmesini istyorum firmware güncellemek için de kablonuzun ojinaj olması gerekir

atillahallac

Üye
orjinal kablonun zerinde ne yazıyor

yevkumen

yevkumen

Üye
editörleri çalışmaya davet ediyoruz samsun h1 için oyun program yapsınlar bulsunlar (lütfen)

djmelih34

Üye
h1 telefonumda oturum açma sorunu var.. telefonun programı kırılamıyormu ? vodafona kıtlımı kalıcaz.. oturum acamıyorum GPS kullanılamıyor? çozum bulan varmı ?

yevkumen

yevkumen

Üye
adamlar meego yuklemeyı cozmusler ama ben onların dilini cozemedım
h1.pargon.nl/wiki/index.php?title=MeeGo

mesutcyn

mesutcyn

Üye
iphone oyunlarından angry birds ve asphalt 5 in limo versiyonu yayınlandı.sizlerle paylaşmak istedim...
angry birds:
asphalt 5:
eğer kuramazsanız *#35767# bu kodu ara kısmına giriniz ve allowedı işaretleyiniz.
Bu arada asphalt 5 bir kaç kişide açılmamış... İyi eğlenceler arkadaşlar :)

b.s.1963

Üye
bende var vadafon 360

benyakuza

Üye
bu tele oyun falan bulan yokmu arkadaşlar

dvd

dvd

Üye
malisef bendede var ama ne oyun nede uygulama yok bulunmuyo :off::angry:

Üst Alt