Samsung u600 'a usb kablosu ile oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

meLys.34

meLys.34

Üye
saoLunn denıycem.

Leron

Üye
işlem sebeke tarafından sonlandırıldı diyor ne iş anlamadım kodladıktan sonra arama tusunamı basıcaz biraz daha açıklayıcı anlatırmısınız

Bora

Bora

Üye
Teşekkürler, deneyeceğim

askmmm

Üye
olmadı hiç bişry

cermin007

Üye
ya millet şu kod girme işi varya.Bunu her seferinde yazmak mı zorundayız.
daha kolay bir yontem yokmukı?

regola5

Üye
Konu acıyor yardım etmıyor DESTEKLENMEYEN DOSYA BİÇİMİ diyor abicim yardım et ne adamlar var yaw yardım edın yardım

iboeno

Üye
java hatası ıo veya java hatası yasadışı değişken diye bir yazı gelio ndn lütfen yardımcı olun acil:(

akgülkaragül

Üye
arkadaşlar rica etsem jad ve jar lı oyunları atarmısınız tel samsung u6000

panter2009

Üye
oyunlar nerde u600

ayberk228

ayberk228

Üye
hani oyun var diyorlar çoğu bizim u600'leri desteklemiyor. Bir tane denemelik atın şuraya yaw

dalovarol

Üye
çıkmıo ya evet yada hayır die

--------------- Ekleme ---------------

olmuo ya

yılocan

Üye
ya ben jad uzantılı oyun bulamıyom yardımcı olurmsunuz

emre0558

Üye
sağol :D:D:D

ÖMER VE KARAYEL

ÖMER VE KARAYEL

Üye
uzun iş.(bilgilendirmeler için tşkürler)

yetkin0234

yetkin0234

Üye
aslanlider

aslanlider

Üye
sa adminve arkadaşlar ne olur yardımcı olun benim samsung gt c5510 telefonum var şimdi jar oyunlar yüklüyorum bazıları oluyo bazılarıda kurunca java hatası geçersiz biçim die hata alıyorum yardım edin lütfwen

this rock

Üye
olmuyo sitede baya şey war ama mesela indirdim o jad a çeviren programı sora bu siteden oyun indirdim üstüne attım çevirme dosyasının oluyo bişey bide zaten usb kablosu takılıyken ekran gdio hani bilgisayara bağlı yazıyo o ara seçeneklere falan nasıl basıcaz bi güzel anlatın da anlayalım admin lütfen

jar dosyalarını nerden yüklüyosunki kardeş

olmuyo sitede baya şey war ama mesela indirdim o jad a çeviren programı sora bu siteden oyun indirdim üstüne attım çevirme dosyasının oluyo bişey bide zaten usb kablosu takılıyken ekran gdio hani bilgisayara bağlı yazıyo o ara seçeneklere falan nasıl basıcaz bi güzel anlatın da anlayalım admin lütfen

ya ben jad uzantılı oyun bulamıyom yardımcı olurmsunuz
bnde u 600 kullanıyorum ve bişey yapamadım daha telefona 2 saattir sitedeyim offf

hbehlul

Üye
hara dio

hata dio

kamal95

Üye
arkadaşlar ben oyunu yüklerken java hatası diyor ne yapmalıyım

Schneide

Üye
aga jad maker ile yapıom jad dosyasını atıyom hafıza kartına ordan telefona sonra kodu yazıyom java hatası gecersizz bicim hatası alıo bi çözüm bulun nolur ya

ya beyler çözdüm olayı olay .jardan degil direk jaddan kaynaklanıyo bi ane oyun sitesinden jad dosyasını uploadlamıslar indirdim yukledım calıstı jadmaker la kac tane yaptıysam gecersiz bicim hatası aldım rica etsem bana nescube nin jad ını bulabilirmisiniz nolur :(