Samsung u600 'a usb kablosu ile oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

kaan8890

Üye
selam ben yukle dediğimde ıo hatası yazıyor neden acaba

bulentugur

Üye
dostum paylaşım için çok teşekkür ederim. gerçekten zor da olsa sayenizde çözdüm. yanlız bende jad sol tuş yaptığımda "Java hatası. Geçersiz biçim" diyor bunun sebebi ne olabilir arkadaşlar...

Ozan

Ozan

Admin
Başka bir uygulama deneyin aynı hatayı alcak mısınız ?

undercover

Üye
:oke:

collectioner

Üye
ya ben bun ların hepsini yaptım sonra oyuna giriyorum hata verip atıyor napçamm

mavidolunay07

Üye
ya şunu uygulamalı veya resimli yapsak sürekli desteklenmeyen dosya dio sıyırdım ben iyi ce bende oyun var ama kendim yükleyemedikden sonra benim arjadaşım askere gitmeden önde u600 lerin oyun pırogramlarınıu verdi ama ben yükleyemiyorum

z3r0_C0D3R

Üye
1-)jad ve jar uzantili dosyayi "other files" e atin (other files=diger dosyalar)

2-)*#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#)kodu telefonunuza girin ve etkinlestirildi diye mesaj gelecek.

3-)diger dosyalara gidip JAD DOSYA üzerinde iken "secenekler"tusuna basin, yuklensin mi diye ekran gelecek evet yada hayir diye soracak - evet deyin,
evet dedikten sonra baslatmak istermisiniz diye yazi geliyor hayir deyin cunki alttaki kodu girmeniz gerek
oyun oyunlarim dosyasina yukleniyor.

4-)tekrar *#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#) kodunu tuslayin telefonu eski haline dondermek icin
etkinlestirme iptal edildi gibi bi yazi gelecek

dostum yapıorum ama olmuyor..sebebi ne olabilir??

dj_aziz

dj_aziz

Üye
saol kardeşş ;)

serhanhiz

Üye
paylasım icin tsk ederim

efe_kaan

Üye
arkadaşlar jar ve jad dosyalarını usb'den other filese attıktan sonra hafıza kartındaki other filese girin jar ve jad dosyalarını telefon hafızasına atın ve telefon hafızasında jad dosyasından seçenekler tuşuna tıklayın size o zaman yükleyeyim mi die sorar.bende kaç gündür arıyorum sonunda kendim buldum

ulubol

Üye
alttaki kod diye bahsettiğiniz kod hangisi
yardımcı olurmusunuz

ulubol

Üye
(cunki alttaki kodu ) bu kod ne

yardımcı olurmusunuz

unal_gsli

Üye
inşallah çalışır teşekürlerrr

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
oldukça yararlı bir bilgi paylaşımı olmuş :oke:

hulya76

Üye
üzgünüm ama tarif ettiğiniz şekilde olmuyor arkadaşlar seçenekleri açınca yüklensinmi diye bir soruda yok deneyipte oyunu yükleyebilen varmı u600 e

bar

Üye
Dostum numara çevirir gibi ana ekrandayken

*#9998*4678255#

bunu kodladıktan sonra, "etkinlestirildi" diye bi uyarı çıkıyor ekranda, o çıkmadan seçeneklere bastıgında evet/hayır çıkmaz.

Bir diger konu joystick in ortasına basmayacaksın, sol üstteki dokunmatik tusa basıcaksınız o da önemli , sol üstteki dokunmatik tusa basmazsanız üstünde iken dosyanın, seçenekler e girer. Seçeneklere girmemesi için dedigim gibi sol üst dokunmatik tus.

KARDEŞ BENDEDE AYNI SORUN VAR EKRANDA ETKİNLEŞTİRLDİ DİYOR AMA SOL ÜSTE TIKLAYINCA OLMUYOR.YAPTIKLARIMI ANLATAYIM;

MİGHT AND MAGİC 2 NİN NİN JAR VE JAD DOSYALARI AYRI AYRI OTHER FİLES TA
BUNLARI BLUETOOTH CİHAZIYLA ATTIM
HATTA JAD DOSYASI 1KB JAR 312KB

ZAHMET OLMAZSA [email protected]' a bi e postayla göndersen makbule geçer be abi

Kardeş Allah'tan Oyun Işini Anladimda şöyle Cod 2, 300 Spartali Gibi Oyunlari U600 E Bulabilirmiyiz Ya Jar I Buldum Da Jad Problem

üzgünüm ama tarif ettiğiniz şekilde olmuyor arkadaşlar seçenekleri açınca yüklensinmi diye bir soruda yok deneyipte oyunu yükleyebilen varmı u600 e

SONUNDA BULDUM; EĞER ETKİNLEŞTİRİLDİ YAZISINI YAPABİLDİYSEN GERİSİ FIS
OTHER FİLES'(DİĞER DOSYALAR'A GİR OR DA OYUNUN AYRI AYRI JAR VE JAD DOSYASI OLMALI JAD DOSYASINA SOL DOKUNMATİK TUŞLA DOKUN YÜKLE DE YÜKLESİN...
İYİ OYUNLAR...:oke:

ssadass

Üye
saol

thanju9999

Üye
virüslü lem bunlar :<

ova

ova

Üye
Çok teşekkürler.Harika bir paylaşım.Telefonum yeni,sitede de yeniyim.Ne kadar harika bir site inanamıyorum:oke: