Samsung u600 'a usb kablosu ile oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

yasin yılmaz

Üye
arkadaşlar siz U600 kullanıyonuzda bizim ki farklımı bu kodlar neden ben çalışmıyoo siz bunu nedeni belirttin ben size istemediğimiz kadar jar veya jad uzantılı oyun yeri söyliyeyim ok mu????
bence ok

allahı seven bişey söylesin gıcık oldum tel i yicem az kaldı

mali19

Üye
beyler bn u 600 kllanırorm oyun yüklemek için o kodu girdim ve etkinlerştirildi dedi ama other filese gittiimdde oradaki dosyanın üstüne gelip sol üsteki dokunmatik tuşa bastımmda bişi olmuo yani yüklensin mi die sormuoo!!:(

zuhatcavga

Üye
ABİ D900İ icinde bunu uygulayabilirmiyiz?

ualtıyuz

Üye
arkadaşlar galiba çoğunluğun anlamadığı daha doğrusu bilgilendiren arkadaşın hata yaptığı nokta usb vs.hafıza kartına atılan jar ve jad dosyalarının daha sonra telefona kopyalanmaması.belirtilen other files=diğer dosyalar klasörü ing olarak(hafıza kartında) türkçe olarak ise telefonunun menüsünde dosyalar klasörünün içinde mevcut.sizin yapmanız gereken hafıza kartına atılan bu jad ve jar dosyalarını seçeneklerden taşı diyerek telefona taşımanız.başka hata aramanıza hatta telefonu kırmanıza gerek yok:D:D

macline

macline

Üye
teşekkürler...

looruss

Üye
:sn: ellerinee sağlık ustatt

--------------- Ekleme ---------------

:oke: elinee sağlık

looruss

Üye
:sn: eline sağlık kardeşş

secocam123

Üye
dostum bende aouto filesmi ne ona atıyorum ama diğer dosyalar bomboş hafizakartındanbakıyorum üzerine geip jad ın seçenekler diyorum yüklensin felan demo u 600 kullanuyorum

aga üstekini görmemişim saol eline sağlık

yalcoom

Üye
ben dediklerinizi aynen yaptım bende oldu ama yükleme yapacakken "java hatası. "IO istisnası ." die bişey çıkıo onu nasıl halledicez... bi de şu var jar. dosyasını jad. dosyası yapıorum 1KB gözüküo telefonda ama yüklerkende jar. dosyasının boyutu kdar gözüküyor "Örn. pes2008 526KB ama ben bunun uzantısını deiştirdiğimde PES2008 KB oluyor nasıl halledicez bana bi yardımcı olun lütfen...

KARSESMANYT

Üye
Yaw panik atakla ilgil bilgisi olan bana bişeyler yazsın

Bende panik atak olduğunu sanıyorum ama böyle müzik dinlerken kötü oluyorum bu yüzden o müziği dinlemiyorum

Bilgisi olan ve bunu durdurabilmek için bilinçli olan arkadaşları davet ediyrum bhurayaü

Ben de küçükken başladı bu olay daima takip ettim bu olumsuz olayları
önceden akşam ve geceleri devam ediyordu
şimdi 7 ve 9 arası oluyo ve geceleri bitiyodu

Lütfen benim gibi olanlar mesaj atsın üye olup öyle oluyo da o yüzden

cellchook8686

Üye
teşekkürler arkadaşlar çok bilgilendirici olmuş, sayenizde oyun yüklemeyi başarabildim :))

serkan1985

serkan1985

Üye
eyvallah sağol:oke:

PeSimiSt_61x

PeSimiSt_61x

Üye
tskr

aziz84

Üye
selam arkadaşlar kod numarası ol muyor *#9998* buraya kadar tamam bundan sonra yazılar - tire işareti çıkıyor ana menüde olmuyor yardımcı olurmusunuz ! [email protected] bu benim msn adresim yardım ederseniz lütfen ekleyin iyi günler kolay gelsin !

husoagam

Üye
ya allah rızası için bu u600e nasıl oyun yukluyonuz bır bılen yokmu etkinleştirildi yazısı cıkıyo orda tıkanıp kalıyom bu jad mı jar mı onu bulamıyorum yukleyemıyorum

85tr

Üye
jad dosyası genelde 1 kb olur küçük boyutlu olanın üzerine gelip sol üst dokunmatik tuşa basıyorsun

yüklensin mi?

evet diyorsun...

ha jadmaker 1.15 programıyla da jar dosyalarını jad' a çevirebiliyorsunuz

ZaZuM

ZaZuM

Üye
tşk

ism@il 54

ism@il 54

Üye
çok teşekkürler:oke:

ismail_srp

Üye
Arkadaşlar nasıl yapacağını buldum...Ben u-600 kullanıyorum etkinleştirildi işlemini yapın ve oyun dosyalarını telefon hafızasındaki diğer dosyalara atın...Hafıza kartındakilere atınca desteklenemeyen dosya diyor...(u-600 de denedim oluyor diğerlerini bilmiyorum)

fzt_elif

Üye
Dediklerinizin hepsini uyguladım ama olmuyo çıldırıcam artık nerde hata yapıorum.yardımcı olurmusunuz