Samsung U600 Oyun Yükleme [Kesin Çözüm]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShadowMasTR

Üye
    Konu Sahibi
Samsung U600 Oyun Yükleme [Kesin Çözüm]
Bir Arkadaşım Aşağıdaki gibi bir konu açmış:
1-)jad ve jar uzantili dosyayi "other files" e atin (other files=diger dosyalar)

2-)*#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#)kodu telefonunuza girin ve etkinlestirildi diye mesaj gelecek.

3-)diger dosyalara gidip JAD DOSYA üzerinde iken "secenekler"tusuna basin, yuklensin mi diye ekran gelecek evet yada hayir diye soracak - evet deyin,
evet dedikten sonra baslatmak istermisiniz diye yazi geliyor hayir deyin cunki alttaki kodu girmeniz gerek
oyun oyunlarim dosyasina yukleniyor.

4-)tekrar *#9998*4678255# ya da (*#9998*INSTALL#) kodunu tuslayin telefonu eski haline dondermek icin
etkinlestirme iptal edildi gibi bi yazi gelecek

Not: Eğer yüklemek istediginiz java uygulama yada oyunun ".jad" dosyası elinizde yoksa, ".jar" dosyadan jad dosya üretmenizi sağlayacak programın linki aşağıda.

http://www.maxicep.com/cep-icin-pc-...yalardan-jad-dosyalarini-olusturur-45590.html
Evet.Konu doğru ama yapamayanlar var.2 Dk önce ben de yapamayanlar grubundaydım.Ama denedim oldu.Şimdi sorun, Seçenekler'e basınca yüklensinmi dememesi...
Kodu Girdikten sonra,
Menü>Dosyalarım>Hafıza Kartı>Other Files'e girin.Jad'ın üstündeyken arama tuşunun üstündeki tuşa basın.Evet deyin.
Olmadıysa hiç dert etmeyin
Other Files'teyken Seçenekler'e basın.Taşı>Telefon deyin.
Taşıma işlemi bittikten sonra
Jad dosyalarının üstüne gelip o tuşa basınız;
Yüklensinmi çıkacak.Evet deyin.

İşte bu kadar ;)

• Beğen
Tepkiler: cemee61

ShadowMasTR

Üye
    Konu Sahibi
la o kadar sorunu olan vardı 1 yorum bile yok :S

tatar_hasan

Üye
demekkı herkes sorunu cozmus belkıde sayende ama emeğe saygı yok teskkurler kaptan

sample

Üye
java hatası IO istis nası dio nası yapcaz ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...