Crazy_Delly
Üye
-
Konu Sahibi
-
8003jetten wi-fi ile youtube nasıl girilir
slm ben samsung s5620 için türkçe dil paketi ve nasıl kuracagımı anlatırsan sevinirim tşk.
selam arkadaşlar bende samsung GT-C3510 marka telefon var bu telefonda swf dosyalarını nasıl çalıştırabilirim ilginiz için şimdiden teşekkürler
f480i Telefonuna oyun yükledim daha sonra kurdum ancak telefonun hafızasına kurdu baska bı secenek yok.. daha sonra oyunu acmaya calısınca bellek yetersız uyarısı gelıyor, oyunu acmıyor acaba yanlıs bırseymı yapıorum yada baska bı yolumu var kısacası .... Java oyun kurma yada program kurmalar F480i de nasıl oluyor kuruluyor
arkadaşlar bu konuda bana samsung marka her cep telefonuyla alakalı soru ve sorunlarınızı sorabilirsiniz ama lütfen wifi internet gibi sorular olmasın pek bilmiyorum o konuları telefonun iç kısma teknik kısma hakkındaki sorular daha iyi olur sorularınız bekliyorum
Selam Arkadaşlar Bende Samsung Genoa C-3510 Cep Telefonu Bulunmakta.Bluetooth Özelliğini Nasıl Kapatacağımı AyrıntıLı Bir Şekilde Anlatabilirmisiz?
Samsung monte(S5620) kullanıcısıyım öncelikle sormak istediğim şey teknik servis çalışanı mısınız? Çünkü sormak istedğim şeyler biraz teknik servis kısmı ile ilgili.
1-Telefonuma diğer ülkeler için çıkmış güncel fw atmak istiyorum ama şuanda ki sürüme de geri dönmem gerekebilir(S5620JTJC2), bu yüklü olan sürümü internette bulamadım bu yüzden bu yüklü sürümü yedeklemenin bir yolu var mı? Yada teknik servis çalışanı iseniz bu sürümü upload edip bizle paylaşabilir misiniz?
2-Kendim evde fw yükselttim telefona diyelim ki, başka bir nedenle garantiye başvurduğumda fw sürümü kendim değiştirdiğim için garanti dışı kalma sorunu yaşar mıyım.
slm monte model telde eskıden mesajları dırek tele kaydedıyordu sımdı ıse once sım karta kaydedıyor buda canımı sıkıyor yardım pls kolay gelsın
dostum tel hafızası zannediyorsam 200 mesaj ile sınırlı daha sonrasını sım karta kaydediyor yapacak birşey yok
Monte kullanmadım ama star 5233w kullanıyorum sanırım bu çözüm işine yarayacaktır.Merhabalar, konu açmıştım burayada copy paste yapıyorum aynen bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.
Arkadaşlar Samsung Monte telefonumda, profil ayarlarından telefonun tuş bip seslerini kısıp, melodiyide açmayı bir türlü başaramadım. Bip sesini komple kapatamıyorum zaten sadece kısabiliyorum fakat bunu kıstıkçada cihazın gelen arama ve konuşma seside kısılıyor.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
http://www.maxicep.com/samsung/samsung-monte-ses-problemi-351187.html
Bu işini görebilir.ARkadaşım bu siteden herhanqi bi fw indirdim ve telefona kurdum.. yedekleme olayını yapamadım hata verdi. şimdi ilk günkü haline çevirmk istiorm.. Samsung Star S5233a
Sanırım buluetooth ayarları satarlardaki gibi standart olması lazım.Selam Arkadaşlar Bende Samsung Genoa C-3510 Cep Telefonu Bulunmakta.Bluetooth Özelliğini Nasıl Kapatacağımı AyrıntıLı Bir Şekilde Anlatabilirmisiz?
Monte kullanmadım ama star 5233w kullanıyorum sanırım bu çözüm işine yarayacaktır.
Telefon masa üstünde dururken ses kısmaya basarak sesi,çıkan menüde sağdaki çentiğe tıklayarakda titreşim'i kapatabilirsin bu sadece telefonun standart seslerini keser.Yani arandığında ses yine profilinde ayarladığın kadar çıkar.
--------------- Ekleme ---------------
Bu işini görebilir.
http://www.maxicep.com/samsung/sams...orjinal-guncel-aciklamali-kurulum-345316.html
--------------- Ekleme ---------------
Sanırım buluetooth ayarları satarlardaki gibi standart olması lazım.
widget menüdeki yada normal menüdeki Bluetooth simgesine tıkladığınızda ekranın ortasında yuvarlak mavi bir işaret çıkar buna bir kere dokunarak kapatabilirsiniz.
Kapandığında rengi grimsi olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?