Samsung telefon larda tek bip / beep once profil ' i oluşturmak mümkün

Sponsorlu Bağlantılar

cagatbey

Üye
    Konu Sahibi
Samsung telefon larda tek bip / beep once profil ' i oluşturmak mümkün
nokia dan alışık olduğumuz " tek bip " ya da " beep once "adlı profilden samsung telefonlarda yok.
Birkaç gün uğraştım, didindim ve tek bip profili yarattım.

İnternetten beep sound/beep sesi/ bip sesi gibi şeyler yazarak mp3 formatında , 1-2 saniyelik bip sesi indirdim. bu mp3 formatlı ve 1-2 saniyelik bip sesini telefonumun müzüklerim klasörüne ekledim.
Samsung telefonumun profillerinden herhangi birtanesinin arama tonu olarak , bu bip sesi olan mp3 dosyasını atadım.
Sonra gordum ki, bana gelen bir arama yaklaşık olarak 1 dakika sürüyor, ve bu bip sesi, 1 dakika boyunca çalıp çalıp tekrarlıyor. zira samsung larda melodi yi "bir kere tekrar et" diye bir özellik yok.
Bu sefer download.com dan indirdiğim " free audio editor " adlı program ile, o bir saniye süren tek bip mp3 dosyasının sonuna yaklaşık 60-70 saniyelik bir sessizlik (silence) ekledim. Elimde sonuç itibariyle, ilk bir saniyesinde bip sesi olan, kalan 59 saniyesinde sessizlik olan, toplamı bir dakikalık bir mp3 dosyası oluştu. bu 1 dakikalık mp3 dosyasını istediğim profile atayınca artık aramalarımda , bir dakika boyunca sadece bu mp3 çaldığı için, gelen her bir aramada, sadece 1 saniyelik bip sesi çıkıyor.

aynı şekilde farklı tonda veya farklı yükseklikte olan bir bip sesini, gene 1 dakikalık mp3 e çevirip, mesaj tonunuz olarak da ayarlayabilirsiniz.

şayet, bip sesinizin yüksekliğini, en yuksek seviyede dahi olsa yetersiz bulursanız, free audio editor programı ile, " amplify " seçeneği ile yükseltebilir, telefonunuza o haliyle atayabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: marsilya

bright113

Üye
arkadaşım o beep mp3 ünü bana yollayabilirmisin??

deepack

Üye
madem bu kadar didindin uğraştın o melodiyi buraya ekleseydinya bizide uğraştırmasaydın..

cagatbey

Üye
    Konu Sahibi
deepack, foruma melodi nasıl eklenir bilmiorum. resim yuklemeyi biliorum, imagevenue falan gibi siteler kullanılıo da, melodi nası yuklenir bilmiorum. yardım edersen hallederim

Ozan

Ozan

Admin
Arkadaştan özel olarak melodiyi istedim mail ile bana gönderebilirse siteye ekleyeceğim arkadaşlar ;)

marsilya

Üye
merhabalar

çok güzel düşünmüş ve başarmışsın

yarattığın bip sesini gönderebilir misink bana da?

oooooo90

Üye
nete yazın hemen cıkıyor....

pioneerrrrr

Üye
ben bulamadım nette
keşke ekleyebilseniz

RedColt

RedColt

Üye
Koysunda herkes yararlansın bende kullarnırm süper olur :D

Üst Alt