Samsung Star Wifi Bağlantı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

emirsuner

Üye
Merhaba, ben telefonu alalı uzun bir zaman oldu. İlk başlarda bağlanırken 'Bağlantı Kesildi' hatası alıyordum ama arada bir de olsa bağlanabiliyordum. Şimdi her ne oldu bilmiyorum ama bağlanırken 'Onaylanmadı' yazısı çıkmaya başladı (Modem ayarları hiç bir şekilde değişmedi) yardımcı olursanız sevinirim :(
Onaylanmadı yazısını nasıl düzeltirim??

• Beğen
Tepkiler: tatlllıı

kurtmustafa

Üye
menü-tarayıcı-ayarlar-tarayıcı profilleri ordan wireless adını seçiceksin eğer opera mini veya bolt browser kullanıyorsan menü-uygulamalar-oyunlar ve daha fazlası-diğer-bağlantılar gene aynı şekilde buradanda wireless adını seçiceksin bu kadar:oke:

başka modelerle bağlanırken sorun olmuo ama evdeki modeme bağlandığımda hiç bi sayfa açılmıo.d

emrectnky

Üye
öncelikle yapmanız gereken her farklı wireless' a girmeye çalıştığında önce ekle (varsa ni girerek) sonra bu eklediğin wireless'ler
1.uygulama ayarları -> tarayıcı profilleri'nde birikecek yine aynı şekilde
2.uyg. ayarları -> medya oynatıcı-> VOD ayarlarında birikecek yine aynı şekilde
3.Uygulamalar ->oyunlar ve daha fazlası->diğer-> bağlantılar ' da birikecek bu üç yerden de gireceğin wireless'i seçersen ve hiç bir dns ile oynamazsan yani (208.67.222.222 vs.) sorunsuz bi şekilde nete girecektir ayrıca bolt veya opera mini de ''bu uygulama ücret gerektirecektir'' falan gibi bir hatayla karşılaşanlar varsa ve wireless ile bağlı olduğunuz halde edge'den girmeye çalışıyorsa tek yapmanız gereken 3. seçeneği uygulamak yani avea/turkcell/vodafone gprs seçeneğinden kurtulmak ve bağlanacağın wireless'i seçmek böylece kontörünüz gitmemiş olur

ALLAH tuttuğunu altın etsin çok yardımcı oldun opera mini oleeeeeeeeeyyyyyyyy !!!

enesarda61

Üye
bn star wifi siparis ettim beni pisman ettiniz ya lan bu o kdr sorunlu bir tel ise nie herkes memnunum dio da bir burdakiler kötü dio lan :off::megafon:

gora"

gora"

Üye
Bugün samsung star wifi aldım tabiki adı üstünde wifi bir evimdeki modeme bağlanıp internete gireyim dedim ama modemde şifre varken bir çok dneme yaptım ve hepsinde onaylanmadı hatası verdi kodu doğru yazdığım halde birde wifi modem şifrem ::;AirtiesRT-206;:: şeklinde bu şifredeki harfler veya sembollerden dolayı olan bir hatamı" hiç zannetmiyorum :)" çünkü modemin koduni kaldırıp bağlanmaya çalıştığımda ise bağlantı kesildi hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.
kardeşim modeminin sinyal gücü düşük de o yüzden bağlanamazsın

Üst Alt