Samsung Star Wifi Bağlantı Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

osmanefe

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Star Wifi Bağlantı Sorunu
Bugün samsung star wifi aldım tabiki adı üstünde wifi bir evimdeki modeme bağlanıp internete gireyim dedim ama modemde şifre varken bir çok dneme yaptım ve hepsinde onaylanmadı hatası verdi kodu doğru yazdığım halde birde wifi modem şifrem ::;AirtiesRT-206;:: şeklinde bu şifredeki harfler veya sembollerden dolayı olan bir hatamı" hiç zannetmiyorum :)" çünkü modemin koduni kaldırıp bağlanmaya çalıştığımda ise bağlantı kesildi hatası veriyor bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

mali190720

Üye
Teli kapatip ac oyle bi sorun oldugunda duzelio

osmanefe

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu kapatıp açtım şimdide ap yanıt vermiyor diyo

bigtiger21

Üye
Banada lazım bendede olmuyor.

husopa

Üye
öncelikle yapmanız gereken her farklı wireless' a girmeye çalıştığında önce ekle (varsa şifresini girerek) sonra bu eklediğin wireless'ler
1.uygulama ayarları -> tarayıcı profilleri'nde birikecek yine aynı şekilde
2.uyg. ayarları -> medya oynatıcı-> VOD ayarlarında birikecek yine aynı şekilde
3.Uygulamalar ->oyunlar ve daha fazlası->diğer-> bağlantılar ' da birikecek bu üç yerden de gireceğin wireless'i seçersen ve hiç bir dns ile oynamazsan yani (208.67.222.222 vs.) sorunsuz bi şekilde nete girecektir ayrıca bolt veya opera mini de ''bu uygulama ücret gerektirecektir'' falan gibi bir hatayla karşılaşanlar varsa ve wireless ile bağlı olduğunuz halde edge'den girmeye çalışıyorsa tek yapmanız gereken 3. seçeneği uygulamak yani avea/turkcell/vodafone gprs seçeneğinden kurtulmak ve bağlanacağın wireless'i seçmek böylece kontörünüz gitmemiş olur

• Beğen
Tepkiler: emrectnky

falanist

Üye
modemime bağlanıyorum fakat tarayıcı ile hiç bir sayfayı açamıyorum bunun nedeni nedir

dindoruk

Üye
benzer bir sorun bende de var. benim telefonum corby wifi bende tıpkı arkadaş gibi kendi modemime bağlanamıyorum. hatta wireless şifresini değiştirmeme rağmen yine de giremedim. bağlanıyor diyiyor ve 1dk sonra bağlantı kesildi hatası veriyor. telefonu halka açık bir wifi hattında denedim ve sorunsuz kullandım. evimdeki modeme bağlanamama nedeni nedir acaba? modem markam datron 1030w ...

error94

Üye
modemime bağlanıyorum fakat tarayıcı ile hiç bir sayfayı açamıyorum bunun nedeni nedir
menü-tarayıcı-ayarlar-tarayıcı profilleri ordan wireless adını seçiceksin eğer opera mini veya bolt browser kullanıyorsan menü-uygulamalar-oyunlar ve daha fazlası-diğer-bağlantılar gene aynı şekilde buradanda wireless adını seçiceksin bu kadar:oke:

dindoruk

Üye
arkadaşlar bu soruna cevap verebilecek yok mu? bende bu konudan dertliyim....

dindoruk

Üye
arkadaşlar bu samsunglar neden kendi evimizdeki kablosuz internete bağlanmıyor cevabını bilen var mı?

aytek80

Üye
arkadaşlar merhaba.aynı sorun ben de de var.samsung 5233W wi-fi cep telefonu aldım.evdeki internet bağlantıma cep telefonu ile ilk zamanlar girebiliyordum ancak dünden beri giremiyorum.wi-fi arama yaptığımda bağlantım ekranda görünüyor.şifreyi doğru yazmama rağmen bağlantı kesildi diyor.bağlantı kurulamadan kesildi diyor.niye böyle bir sorun çıkarıyor bilen var mı?bu konuda yardımlarınızı bekliyorum

Robert&Kristen

Robert&Kristen

Üye
arkadaşlar bnm tel.imde sizin dediğiniz gbi yerler yok uygulamalardan oyunlar ve daha fazlasına giriyorum ama sadece tumbling dice bubble popper google maps wise star var ve bide daha fazla oyun bn modem bulup bağlanabliorm ama snra facebook yazısına bastığımda kontrüm gdio :ağlarım:

SAINT1

SAINT1

Üye
arkadaşlar bnm tel.imde sizin dediğiniz gbi yerler yok uygulamalardan oyunlar ve daha fazlasına giriyorum ama sadece tumbling dice bubble popper google maps wise star var ve bide daha fazla oyun bn modem bulup bağlanabliorm ama snra facebook yazısına bastığımda kontrüm gdio :ağlarım:
menü / tarayıcı / ayarlar / tarayıcı profilleri'nden bağlandığın modemi seç.

gorkyx

Üye
arkadaslar bndede aynı sorun var baglantı kesildi diyo.sildim baglantıyı gene yazdım hala aynı seyi diyo

--------------- Ekleme ---------------

yok yaa hala aynı seyi diyo bu kafayı yicem daha dün giriyodum hiç bişi yoktu ya

çağlar522

Üye
bişi dicem wifili bip cep var,yalnız evde kaplosuz internet yok,adsl den baglanmanın bir yolu var mıdır???

elmyrdc

Üye
bende de aynı sorun var. bilgisayarımı açtığımda modemi fabrika ayarlarına döndürdüğümde bağlanıyor. istediğim gibi kullanıyorum fakat daha sonra tekrar bağlanmak istersem bağlanamıyorum. tekrar fabrika ayarlarına dönmem gerekiyor

DarknessKaan

Üye
bende de tam tersi evdekine bağlanıyor okuldakine bağlanmıyor

ahmou

Üye
modemin yakınındamısın ?
eğer arada birden fazla duvar varsa çekmez

snappy88

Üye
arkadaşlar bu samsungda ilk oyunların şifreleri ne bilen varmı

knight_erdem

Üye