Paranoya
Üye
Samsung Star ve Samsung Star Wi-Fi TEMA YAPIMI .
İşte beklenen an geldi 
Öncelikle herhangi bir s5230 ve s5233 firmwarelerinden istediğinizi indirin (TÜRKÇE OLMASINI ÖNERİRİM ÇÜNKÜ TEMAYI TÜRKÇE YAPACAĞIZ)
İşte Türkçe bir firmware :
Buda firmwareyi yüklemek için gereken program : http://www.dosyahosting.net/file/1/RLnF/RLnFYrzSe1PS/multiloader_v5.56-by_pakitotiesto83.rar
Öncelikle linkte verdiğim Türkçe firmwareyi indirin ve sıkıştırılmış dosyayı açın
ve Rar daki rc1 uzantılı dosyayı masaüstüne çıkarın .
Sonra bu devrim sayılabilecek proramı indirin
:
ve programı açıp aşağıdaki adımları taip edin ;
1. Adım
2. Adım
3. Adım
ARTIK BU PROGRAMLA İŞİMİZ BİTTİ KAPATABİLİRSİNİZ !
4. Adım
rc1 in içindekileri boşalttığınız klasörü açın ve ordaki swf(flash) dosyalarını tek tek deneyin içlerinden birisi menüyü barındıran swf(flash) dosyasıdır
onu herhangi bir flash editleme programı ile açıp içindekileri yazıları ve resimleri editleyebilirsiniz . Size önerdiğim programı Trillix Flash Decomplier , bu program hem kolay kullanılıyor hemde çok güzel sonuç veriyor 
5. Adım
Editlediğimiz swfyi nasıl rc1 in içine koyacağımızı birazdan anlatacağım .
NOT : EĞER ÇOK FAZLA İSTEK OLURSA FLASH EDİTLEMEYİDE BURDA RESİMLİ OLARAK ANLATACAĞIM
NOT 2 : SAMSUNG STAR Wİ-Fİ DEDE GEÇERLİDİR .

Öncelikle herhangi bir s5230 ve s5233 firmwarelerinden istediğinizi indirin (TÜRKÇE OLMASINI ÖNERİRİM ÇÜNKÜ TEMAYI TÜRKÇE YAPACAĞIZ)
İşte Türkçe bir firmware :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buda firmwareyi yüklemek için gereken program : http://www.dosyahosting.net/file/1/RLnF/RLnFYrzSe1PS/multiloader_v5.56-by_pakitotiesto83.rar
Öncelikle linkte verdiğim Türkçe firmwareyi indirin ve sıkıştırılmış dosyayı açın
ve Rar daki rc1 uzantılı dosyayı masaüstüne çıkarın .
Sonra bu devrim sayılabilecek proramı indirin
:
ve programı açıp aşağıdaki adımları taip edin ;
1. Adım
2. Adım
3. Adım
ARTIK BU PROGRAMLA İŞİMİZ BİTTİ KAPATABİLİRSİNİZ !
4. Adım
rc1 in içindekileri boşalttığınız klasörü açın ve ordaki swf(flash) dosyalarını tek tek deneyin içlerinden birisi menüyü barındıran swf(flash) dosyasıdır
onu herhangi bir flash editleme programı ile açıp içindekileri yazıları ve resimleri editleyebilirsiniz . Size önerdiğim programı Trillix Flash Decomplier , bu program hem kolay kullanılıyor hemde çok güzel sonuç veriyor 
5. Adım
Editlediğimiz swfyi nasıl rc1 in içine koyacağımızı birazdan anlatacağım .
NOT : EĞER ÇOK FAZLA İSTEK OLURSA FLASH EDİTLEMEYİDE BURDA RESİMLİ OLARAK ANLATACAĞIM

NOT 2 : SAMSUNG STAR Wİ-Fİ DEDE GEÇERLİDİR .