Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
zaten boltla açıcaksınız-- orda video ayarı yapacaksınız boltun içinde.. normal tarayıcı youtubeye bile girmez...

Scofield™

Scofield™

Üye
Kardes samsung star 5233 den nasıl tv seyrederim (int) üzerinden tabiki ??

SAINT1

SAINT1

Üye
tristit browser'dan başka böyle birşey yok herlade oda devamlı sinema filmlerinin frangmanlarını yayınlıyor.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
eyw...

SAINT1

SAINT1

Üye
thank's

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Np....

volkara1952

volkara1952

Üye
sağolasın yardımın için

pusat64

Üye
s5233 de daha once gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor ve bana gonderilen, bana mesaj gonderenler mesajlarin iletilmedgi beklemede oldugunu soyluyor bana mesajlar geliyor ama daha sonra tekrar tekrar geliyor bu konuda bi bilgin varsa yardimci olursan sevnirim simdiden tesekkurler

SAINT1

SAINT1

Üye
s5233 de daha once gelen mesajlar tekrar tekrar geliyor ve bana gonderilen, bana mesaj gonderenler mesajlarin iletilmedgi beklemede oldugunu soyluyor bana mesajlar geliyor ama daha sonra tekrar tekrar geliyor bu konuda bi bilgin varsa yardimci olursan sevnirim simdiden tesekkurler
Büyük ihtimalle hattın avea'dır genelde bu problem bu hatta oluyor.Hattın Avea'mı? bunu yazarsan ona göre bir yol bulalım.
İstersen ilk olarak bunu dene :
mesajlar>ayarlar>metin mesajı>gönderme seçenekleri orada altta bir kopyasını sakla diyor.Onu açık bırakmayacaksın yani gönderilen kutusu olmayacak.Bu şekilde engelleyebilirsin belki.

Birde şu var:
Öncelikle Avea müşteri hizmetlerini arıyorsunuz.. 500 Numaralı telefon yani
Hiç menüde uğraşmadan direk müşteri temsilcisine bağlanın
Durumu anlatın hattınıza reset attığını söyleyecek
Ve size şu kodu vericek
##002# yes #330*0000# yes

Kodu girmeden önce müşteri hizmetlerini arayın onlar size bu kodu bildirsin.benim tavsiyem bu ama kod burda illahaben girip bakıcam derseniz mesuliyet kabul etmem.

Son olarak :
Yazı tipini ilk günkü şekline getir 1.tür'mü ne öyle birşeydi sanırsam.Buda olmadıysa aşşağıda yazanı yapacaksın artık.

En son çare ise servise göndereceksin yazılımsal hatadan olabiliyormuş.

pusat64

Üye
evet hattim avea

--------------- Ekleme ---------------

usttekini deneyeyim ama telefonu alali iki gun oldu yani onceden bi problem yoktu niye aveada b sorun olsun ki

ayrica sorun gonderilmede degil bana gelenlerde gelen mesajlar tekrar geliyor b sure sonra ve baskasi bana attiginda beklemede oluyor sagol ilgn için

SAINT1

SAINT1

Üye
İşte problem burda zaten hat ve telefon anlaşamıyorlar sen yukarıda myazdıklarımı dene olmazsa servise.Kimi kullanıcılarda zamanla problemin geçtiğini yazmışlar bunuda bir bilgi olarak paylaşayım dedim.

pusat64

Üye
evet türü degistrmstim hepsini denerim eger olmazsa gonderriz napalim cok tsekkürler yardmların için

SAINT1

SAINT1

Üye
EyvAllah yardımcı olabildiysem ne mutlu.

bybrq

Üye
telefonuma flash playeri nereden indirebilirim :/

SAINT1

SAINT1

Üye
Bildiğim kadarı ile hiçbiryerden.Ancak firmware'ler ile birşey olabilir sanırım.

bybrq

Üye
Başlıca Sorunlar, Nedenleri Ve Çözümleri
1) Flash Player: Flash Playerler Bu Telefonlar İçin Özel Olarak Üretilmiştir Ve Lite OLarak Adlandırılırlar. Sadece Mobil Sitelerden Video İzlememize Yararlar. Facebookdan Hiçbir Şekilde Bu Telefonlardan Video İzleyemeyiz. Mobil Sitelerden Telefonun Kendi Tarayıcısıyla Video İzleyebiliriz. Youtubedende Bolt Browser Programı İle İzleyebiliriz. Onun Dışında İnternetten Oyun Oynama Müzik Dinleme Gibi Faaliyetlere İzin Vermezler.

anlamadım ben simdi flash player yükleniyomu yüklenmiyormu yükleniyorsa nerelerden video izleyebilirim ?

SAINT1

SAINT1

Üye
Başlıca Sorunlar, Nedenleri Ve Çözümleri
1) Flash Player: Flash Playerler Bu Telefonlar İçin Özel Olarak Üretilmiştir Ve Lite OLarak Adlandırılırlar. Sadece Mobil Sitelerden Video İzlememize Yararlar. Facebookdan Hiçbir Şekilde Bu Telefonlardan Video İzleyemeyiz. Mobil Sitelerden Telefonun Kendi Tarayıcısıyla Video İzleyebiliriz. Youtubedende Bolt Browser Programı İle İzleyebiliriz. Onun Dışında İnternetten Oyun Oynama Müzik Dinleme Gibi Faaliyetlere İzin Vermezler.

anlamadım ben simdi flash player yükleniyomu yüklenmiyormu yükleniyorsa nerelerden video izleyebilirim ?

Bolt browser yada Opera mini5 yükleyerek telefonununda medya oynatıcı ayarlarındaki vod ayarlarında profil olarak bağlandığın modemi seçersen.youtube gibi sitelerden video izleyebilirsin.yada vuclip var getjarda onu indir oradaki videolarıda seyredebilirsin.

bybrq

Üye
tesekkürler facebooktan video izleyemiyoruz yani?

opera mini 5 ile girdim youtubeye videoları acmıyor medya oynatıcı diyor baglantı kuruldu diyor birşey dolar gibi oluyor sonra baglantı başarısız diyor sonrada uygulama duraklatıldı devam edilsinmi diyesoruyor

Üst Alt