Samsung Star Ve Diğerleri Hakkındaki Sorun Ve Sorularınız..Yardımcı Olabilirim..

Sponsorlu Bağlantılar

SAINT1

SAINT1

Üye
Modem ayarlarının da yapılmış olması lazım bağlandığın modemde bu youtube'a açık olması lazım fakat btk bu yönde geçen haftalarda bir çalışma yapmıştı bu yüzden girilmiyorda olabilir.
Facebook'ta video izlenmiyor malesef.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
boltlada youtubeden izleyebilirsin.. ve flash yüklenmez... ve asla facebookdan video izleyemezsin..

bolt kullanırsan vod ayarlarını yapmana gerek yok ama genede yapmanı şiddetle tavsiye ederim nasıl yapıcam diyosan konuyu bir daha oku görürsün orda var..

bybrq

Üye
taamam teşekkürler bilgisayarımda yapılı dns ayarları youtube giriyor boltlada izleniyor video ama opera izleyemiyor opera daha kullanıslı :S

SAINT1

SAINT1

Üye
Kesinlikle opara daha kullanışlı bende genelde onu kullanırım.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ya operanın neresı kullanışlı çok ağır geliyo bana :D

bybrq

Üye
off bir ayarlayamadım operadan video izlemeyi youtube den :(

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
boltla izleyin o zaman ?

bybrq

Üye
onun da ekranı kücük belki operada büyür diye ugrasıyorum bu arada facebook sohbette yazıyorum boltla ama nasıl gönderecem^^

cok sordum bugun kbakmayın =)

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
submit derseniz yollar :) ama bence ebuddyi kullanın facebook chat için bolt çünkü sayfayı yenılenemeniz gerek...

ekranda küçük deil max öyle herkeste öyle

bybrq

Üye
e buddyde internete girmeyi bulamadım sadece msne girebiliyorum :S

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ebuddy internet için deil zaten nerenle okuyosan konuyu...msn yahoo facebook hesaplarına baglanmak için!!

gfbgfb11

Üye
yha ben wi-fiden modemi buluyorum kodu felan yazıyorum bağlan dediğimde bağlanıyor diye yazı gelio 5 sn sonra anay başarısız diyo telefeno aldığım yere geri götürüp bi kontrol ettirsemmi acaba ?

SAINT1

SAINT1

Üye
Başka bir modemde dene örneğin bir alışveriş merkezindeki modeme bağlanmayı dene eğer onada bağlanmazsa ondan sonra götür.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
onay başarısız genellikle şifre yanlış oldugunda verilir..

nightwing

Üye
merhaba bende samsung sgh l811 var.Bunun firmware ini buldum ancak nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum.Bununla birlikte ben bu firmware olayını temamı değiştirmek amacıyla kullanmak istiyorum.Telefonumda temalar diye bir bölüm var fakat orada telefonumun sadece orjinalindeki 1 tema yer alıyor ve telefonun sınırlı kullanışa izin verdiği tema yapma programıyla yapılan temaları kullanabiliyorum bu listeden.Sonuç olarak ben telefonumun temasını internette bulunan güzel java tabanlı temalarla nasıl değiştirebilirim?

kivana

kivana

Üye
kolay gelsin ... telefonumun modeli samsung s5233w ... telefonumdan bir kaç beklentim var fakat halen çözüm bulabilmiş değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim ... beklentilerim ; sensörlü araba yarışı , internetten tv-video izleme ( bolt dışında & ayrıca tristit browserda tv hata veriyor ), rapidden veya benzerlerinden dosya indirme, uygun navigasyon prosu bulma , flashget tarzı bir pro ( pek olacağını sanmıyorum ama belki aranızda bilen olabilir )

bu arada msn olarak ebuddy i artık kullanmıyorum ...
p.......o diye bir pro var ... metin, ses ve görüntü aktarımı yapılabiliyor msnden ... şiddetle tavsiye ederim ... p.......onın jarını telden google da palringo diye aratın ilk çıkan sonuca girin ve download deyin telimizi hemen algılayıp jarının indirme butonunu karşımıza çıkarıyor

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
merhaba bende samsung sgh l811 var.Bunun firmware ini buldum ancak nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum.Bununla birlikte ben bu firmware olayını temamı değiştirmek amacıyla kullanmak istiyorum.Telefonumda temalar diye bir bölüm var fakat orada telefonumun sadece orjinalindeki 1 tema yer alıyor ve telefonun sınırlı kullanışa izin verdiği tema yapma programıyla yapılan temaları kullanabiliyorum bu listeden.Sonuç olarak ben telefonumun temasını internette bulunan güzel java tabanlı temalarla nasıl değiştirebilirim?

java tabanlı bir tema yoktur ve olmayacaktır.. firmwarede telefonun sistem dosyalarını değiştirerel temayı halleder... firmwareyi yüklemek için bu samsung bölümündeki herhangi bir firmware konusuna gidin orda resimli açıklamalar mevcut..

--------------- Ekleme ---------------

kolay gelsin ... telefonumun modeli samsung s5233w ... telefonumdan bir kaç beklentim var fakat halen çözüm bulabilmiş değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim ... beklentilerim ; sensörlü araba yarışı , internetten tv-video izleme ( bolt dışında & ayrıca tristit browserda tv hata veriyor ), rapidden veya benzerlerinden dosya indirme, uygun navigasyon prosu bulma , flashget tarzı bir pro ( pek olacağını sanmıyorum ama belki aranızda bilen olabilir )

bu arada msn olarak ebuddy i artık kullanmıyorum ... palringo diye bir pro var ... metin, ses ve görüntü aktarımı yapılabiliyor msnden ... şiddetle tavsiye ederim ... palringonın jarını telden google da palringo diye aratın ilk çıkan sonuca girin ve download deyin telimizi hemen algılayıp jarının indirme butonunu karşımıza çıkarıyor

sensörlü araba yarışı=çıkmadı olacagını sanmam
tv izleme imkansız sadece bazı programlarla film fragmanlarını izlersiniz..
rapid ve benzerinden dosya indirmek için geri sayım süresini görmek gerek bunun içinde flash lazım...buda olursa anca telefonun orjinal tarayıcısıyla olur ama onunlada olmuyor sanırım...
nagigasyon sonradan eklenebilir birşey değildir.. yani googlemap dısında yok
flashget olamaz.. çünkü birşey indirmeye kalkarsanız bu tür programlardan telefonun orjinal tarayıcısı devreye giriyor..
palringo zaten bir sonraki updatede konuya eklenecek lütfen mesajınızı edileyip palringo kısmını siliniz..

kivana

kivana

Üye
java tabanlı bir tema yoktur ve olmayacaktır.. firmwarede telefonun sistem dosyalarını değiştirerel temayı halleder... firmwareyi yüklemek için bu samsung bölümündeki herhangi bir firmware konusuna gidin orda resimli açıklamalar mevcut..

sensörlü araba yarışı=çıkmadı olacagını sanmam
tv izleme imkansız sadece bazı programlarla film fragmanlarını izlersiniz..
rapid ve benzerinden dosya indirmek için geri sayım süresini görmek gerek bunun içinde flash lazım...buda olursa anca telefonun orjinal tarayıcısıyla olur ama onunlada olmuyor sanırım...
nagigasyon sonradan eklenebilir birşey değildir.. yani googlemap dısında yok
flashget olamaz.. çünkü birşey indirmeye kalkarsanız bu tür programlardan telefonun orjinal tarayıcısı devreye giriyor..
palringo zaten bir sonraki updatede konuya eklenecek lütfen mesajınızı edileyip palringo kısmını siliniz..

bilgiler için teşekkürler ama opera mini de bir defasında yanılmıyorsam hotfiledan dosya çekmiştim .10 sn gibi bi süre geri saymıştı... bir defaya mahsusmuş sanırım bir daha çekemedim rapid tarzı sitelerden dosya ... bu arada bir tane navigasyon prosu buldum ben ama google mapte olduğu gibi daha tam kullanımını kavrayamadım kavrayınca zaten buradan ayrıntılı paylaşmayı düşünüyorum ha pro google mapten görsel olarak daha kötü yahoo map i yanılmıyorsam kullanıyor ama harita üzerinde güzergah ta gösteriyor (google mapte bu özellik yok sanıyorum) ...
p.......o kısmını silmem gerektiğini söylemişsin ... emek hırsızlığıyla mı itham edildim anlayamadım :) neyse sileyim yinede nasıl olsa ne ben ne de başkası yapmadı sonuçta proyu ... eloğlu yapıyor biz buluyor koyuyoruz

SAINT1

SAINT1

Üye
Opera ile bende hotfile ve megaupload'dan dosya indirdim rapidden indirdimmi hatırlamıyorum ama.Süreyi saymasada sayfa yenilediğinizde karşınıza link çıkıyordu heralde.boxca'dan zaten operayla iniyor onu söylemeye gerek yok.

Bir soruda ben sorayıom yaaa hep ben cevaplıyorum bu 5233w'de 5233jvıg7'de çalışan widget varmı.dene dene telefon mal oldu reset ata ata şuana kadar birtek facebook'un widget'ini yükledim dışardan oda bağlantı hatası veriyor zaten.
Egeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bunuda sen cevapla :)

Üst Alt