İlginçe buddyde internete girmeyi bulamadım sadece msne girebiliyorum :S
merhaba bende samsung sgh l811 var.Bunun firmware ini buldum ancak nasıl yükleyebileceğimi bilmiyorum.Bununla birlikte ben bu firmware olayını temamı değiştirmek amacıyla kullanmak istiyorum.Telefonumda temalar diye bir bölüm var fakat orada telefonumun sadece orjinalindeki 1 tema yer alıyor ve telefonun sınırlı kullanışa izin verdiği tema yapma programıyla yapılan temaları kullanabiliyorum bu listeden.Sonuç olarak ben telefonumun temasını internette bulunan güzel java tabanlı temalarla nasıl değiştirebilirim?
kolay gelsin ... telefonumun modeli samsung s5233w ... telefonumdan bir kaç beklentim var fakat halen çözüm bulabilmiş değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim ... beklentilerim ; sensörlü araba yarışı , internetten tv-video izleme ( bolt dışında & ayrıca tristit browserda tv hata veriyor ), rapidden veya benzerlerinden dosya indirme, uygun navigasyon prosu bulma , flashget tarzı bir pro ( pek olacağını sanmıyorum ama belki aranızda bilen olabilir )
bu arada msn olarak ebuddy i artık kullanmıyorum ... palringo diye bir pro var ... metin, ses ve görüntü aktarımı yapılabiliyor msnden ... şiddetle tavsiye ederim ... palringonın jarını telden google da palringo diye aratın ilk çıkan sonuca girin ve download deyin telimizi hemen algılayıp jarının indirme butonunu karşımıza çıkarıyor
java tabanlı bir tema yoktur ve olmayacaktır.. firmwarede telefonun sistem dosyalarını değiştirerel temayı halleder... firmwareyi yüklemek için bu samsung bölümündeki herhangi bir firmware konusuna gidin orda resimli açıklamalar mevcut..
--------------- Ekleme ---------------
sensörlü araba yarışı=çıkmadı olacagını sanmam
tv izleme imkansız sadece bazı programlarla film fragmanlarını izlersiniz..
rapid ve benzerinden dosya indirmek için geri sayım süresini görmek gerek bunun içinde flash lazım...buda olursa anca telefonun orjinal tarayıcısıyla olur ama onunlada olmuyor sanırım...
nagigasyon sonradan eklenebilir birşey değildir.. yani googlemap dısında yok
flashget olamaz.. çünkü birşey indirmeye kalkarsanız bu tür programlardan telefonun orjinal tarayıcısı devreye giriyor..
palringo zaten bir sonraki updatede konuya eklenecek lütfen mesajınızı edileyip palringo kısmını siliniz..
neyse sileyim yinede nasıl olsa ne ben ne de başkası yapmadı sonuçta proyu ... eloğlu yapıyor biz buluyor koyuyoruz