Samsung star S5603 wallpaper yapma arkadaslar hiçbiyerde bulamadım bilgisi olan yardım etsin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

psyco744

Üye
    Konu Sahibi
Samsung star S5603 wallpaper yapma arkadaslar hiçbiyerde bulamadım bilgisi olan yardım etsin lütfen
Sa arkadaslar Bende samsung star s5603 var wallpaper yapamıyorum basit program buldum ama o 320x400 ölcülerıne cevırıyo ekranımda düzgün durmuyo..Bana 320x240(1) resim yapacak program lazım yani toplamda 320x720 yapacak yanyana 3 resim..Sitede bu resimlere örnek cok ama ben ne kadar ugrastıysam sitedeki resimler gibi tam uyumlu yapamadım kendı resimlerimi nasıl yapabılırım lütfen yardım edin arkadaslar...Başınızı agrıttım kusura bakmayın...

örnek resımlere burdan bakabılır mısın..http://www.maxicep.com/wallpaper-ve-animasyon/240x320-wallpaperlar-354275.html

:hmmm

psyco744

Üye
    Konu Sahibi
hiç kimse ilgilenmeyecek mi arkadaslar:(

--------------- Ekleme ---------------

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

baris388_

Üye
kardeşim sen google de görsel arama motoruna yaz samsung star Wallpaper die orada werio zaten

OUTROLEXS

Üye
ya kardeş bana lazım bi walper yapma s 5603 var ama tema desteklemiyo keşke desteklese!!!

apexible

Üye
paintte yapabilrsin ki çok basit bi olay. isterseniz resimleri yollayın ilgili bengöndereyim size yada yapımını anlatırırm.

psyco744

Üye
    Konu Sahibi
cok saolun beyler ben photoscape diye bi programla yaptım yapamayan arkadaslara basitce anlatayim...
photoscape programından birleştirmeyi seçiyoruz
resim boyunu 240x720 olarak secıyoruz
kenar çizgilerini 0 yapıyoruz gösterdiği alanlara resimleri bırakıyoruz kaydedip atıyoruz o kadar ...

YaserOfficial

YaserOfficial

Üye
bende samsung monte almayı düsünüyorum düsünceleriniz nelerdir . ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt