Samsung Monte ve Star'cılar Buraya, Samsung Monte ve Star Program,Oyun ve Resim Arşivi!!

Sponsorlu Bağlantılar

astrom

astrom

Üye
corby dede işe yarar mı ??

kdrylmz

Üye
:oke:

BENBENİM

Üye
HEPSİ PEKİ SAMSUNG STAR İÇİNDE GEÇERLİ Mİ ? :heyo::heyo::heyo::heyo:

MeLih_061

MeLih_061

Üye
Teşekkürler..:oke:

dj_akreppp

Üye
tesekkürler

~Kentucky`

~Kentucky`

Üye
Eyvallah dostum hemen indirdim bakıyorum.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

mustafa37821

mustafa37821

Üye
Emeğine Sağlık Sadece Link Verip Sallamamışsın Birde Anlatmışsın . . .

mehmetxx99

Üye
arkadasim senin paylastigin seylerin hepsini paranoyada paylasti hatta bundan fazlasi bille vardi bunun yerine baska seyler paylassaydin col güzel olurdu !!!

babacanomer

Üye
link kırık

ME2RT4

Üye
Arkadaşlar eğer telefonunuz Samsung Monte, Corby falansa ses yükseltmeyi anlatıyorum. Ama benim dediğimin dışına çıkmayın sorumlu olmuyorum. Başlayalım:
1- Aşağıda yazan kodu girin:
*#197328640#
2- Adımları takip edin: (Kulaklık adımını izliyoruz)
[5] Audio
[2] EAR Config
[1] EAR Wawe/MP3
[5] EAR MP3
[1] EAR MP3 BASEBAND Gain[ ]
Şimdi ekrana liste geldi. En yukarıda ki yazının sonunda READ yazıyor. Biz 6 tuşuna basacağız ve o yazı WRITE a dönüşecek.
Yazma yerine geliyoruz ve "511" yazıyoruz. 511 in dışına çıkmayın çünkü ses gelmiyor.
Tamam diyin bitiyor. Telefonunuzdan müzik açın ses seviyesi 13 e kadar normal ama 14 e geçerken çok yükselecektir.
2- Adımları takip edin: (Hoparlör adımını izliyoruz)
[5] Audio
[3] SPK Config
[1] SPK Wawe/MP3
[5] SPK MP3
[1] SPK MP3 BASEBAND Gain[ ]
Şimdi ekrana liste geldi. En yukarıda ki yazının sonunda READ yazıyor. Biz 6 tuşuna basacağız ve o yazı WRITE a dönüşecek.
Yazma yerine geliyoruz ve "511" yazıyoruz. 511 in dışına çıkmayın çünkü ses gelmiyor.
Tamam diyin bitiyor. Telefonunuzdan müzik açın ses seviyesi 13 e kadar normal ama 14 e geçerken çok yükselecektir.

NOT 1:
Telefonunuzu kapatıp açarsanız, ayarlar eskisine döner. Yeniden yapmak zorunda kalırsınız.
NOT 2: Benim telefonum Samsung Monte ben kendi telefonuma göre yaptım ama sizin telefonda isimleri farklı çıkabilir. Bu yüzden sıra numaralarına göre takip edin, adlarına çok önem vermeyin.
Teşekkürler by Mert

brkprlk35

Üye
Link ölü.

cb1234

Üye
teşekkürler

paki96

paki96

Üye
:tşk: isime yaradı

denemeuyelik