Arkadaşlar eğer telefonunuz Samsung Monte, Corby falansa ses yükseltmeyi anlatıyorum. Ama benim dediğimin dışına çıkmayın sorumlu olmuyorum. Başlayalım:
1- Aşağıda yazan kodu girin:
*#197328640#
2- Adımları takip edin: (Kulaklık adımını izliyoruz)
[5] Audio
[2] EAR Config
[1] EAR Wawe/MP3
[5] EAR MP3
[1] EAR MP3 BASEBAND Gain[ ]
Şimdi ekrana liste geldi. En yukarıda ki yazının sonunda READ yazıyor. Biz 6 tuşuna basacağız ve o yazı WRITE a dönüşecek.
Yazma yerine geliyoruz ve "511" yazıyoruz. 511 in dışına çıkmayın çünkü ses gelmiyor.
Tamam diyin bitiyor. Telefonunuzdan müzik açın ses seviyesi 13 e kadar normal ama 14 e geçerken çok yükselecektir.
2- Adımları takip edin: (Hoparlör adımını izliyoruz)
[5] Audio
[3] SPK Config
[1] SPK Wawe/MP3
[5] SPK MP3
[1] SPK MP3 BASEBAND Gain[ ]
Şimdi ekrana liste geldi. En yukarıda ki yazının sonunda READ yazıyor. Biz 6 tuşuna basacağız ve o yazı WRITE a dönüşecek.
Yazma yerine geliyoruz ve "511" yazıyoruz. 511 in dışına çıkmayın çünkü ses gelmiyor.
Tamam diyin bitiyor. Telefonunuzdan müzik açın ses seviyesi 13 e kadar normal ama 14 e geçerken çok yükselecektir.
NOT 1: Telefonunuzu kapatıp açarsanız, ayarlar eskisine döner. Yeniden yapmak zorunda kalırsınız.
NOT 2: Benim telefonum Samsung Monte ben kendi telefonuma göre yaptım ama sizin telefonda isimleri farklı çıkabilir. Bu yüzden sıra numaralarına göre takip edin, adlarına çok önem vermeyin.
Teşekkürler by Mert