Samsung Star Corby wifi için Wallpaper..!!

Sponsorlu Bağlantılar

malibukerem

malibukerem

Üye
kardeş kırmızı çerceve dedinde ben hiç onu karıştırmadım direk duvar kagıdı imlecini açtım vidgetten fotograf seçim tablosu var ordan direk seçtim ve duvar kagıdı yapı tıkladım kırmızı çerçeve görüntüyü bozdugunu düşünüyorum yani kırmızı çerceveci değilim:S sorun hala sürüyor

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
kırmızı çerçeve kullanmadan vidget ile yapılınca böyle oluyor herhangi bi renk bozuklugu filan olmuyor merak etme denemeni tavsiye ederim yoksa başka türlü yararlanman biraz zor olabilir...çünkü elimdeki program ona göre calisiyor ...

malibukerem

malibukerem

Üye
aslında samsungun corby serisi yeni gibi bişey neden ucuz bi uygulamaya isim verip sadece o özelligi koyuyosa çogu telefonda wi-fi var sizce mantıklı değilmi .?. birçok temanı kullandım necati bey allah razı olsun ... telefonu değiştim 8500 wave aldım sizlerede tavsiye ederim iphoneye en iyi rakip cihaz özellikleri kamerası uyumluluk hd kalitesi tam arıcanız özellikler . iyi günler geçirmeniz dilegiyle

salih410

Üye
Ankara gücü istiyorum lutfen

• Beğen
Tepkiler: dj_btr
Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
aslında samsungun corby serisi yeni gibi bişey neden ucuz bi uygulamaya isim verip sadece o özelligi koyuyosa çogu telefonda wi-fi var sizce mantıklı değilmi .?. birçok temanı kullandım necati bey allah razı olsun ... telefonu değiştim 8500 wave aldım sizlerede tavsiye ederim iphoneye en iyi rakip cihaz özellikleri kamerası uyumluluk hd kalitesi tam arıcanız özellikler . iyi günler geçirmeniz dilegiyle

önemli degil kardeş görevimiz yardımcı olmak hayırlı olsun ben şu anda star wifi den memnunum :):)

--------------- Ekleme ---------------

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
konu günceldir...

aLive1928

aLive1928

Üye
Bana Bucaspor iLe iLgili bir Wallpaper Yaparmısın Buca Armasi BucaFanClub Logosu Ve Taraftardan oluşan 3 Parçadan Yaparsan çok Sevinirim. !

eemmiirrhhaann

Üye
Bir tane Trabzonspor ile ilgili resimler çok karışık olması sade ve kaliteli olursa sevinirim..
Bir de Şenol Güneş-Hami Mandıralı-Şota Arveladze nin resimleri ile yapabilirsen çok makbule geçer..

Şimdiden Teşekkürler..:)

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

buyrun arkadaslr...

aLive1928

aLive1928

Üye
Çok teşekkür ederim Eline Sağlık.

eemmiirrhhaann

Üye
Çok teşekkürler :)

koreli14

Üye
öncesinde tüm resimler süper:) yalnız bende güney koreyle ordaki elbiselerle (hambok falan) özelliklede kim jeong hoon ve lee min ho resimleri yaparsan çok sevinirim ...:) hı bide gossip girlll (CHUCKKK)

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

koreli14

Üye
yha çok saolun ama bunlar uymuyo benim tel samsung s5603 star 720*320 lik olması laızm sanırım bu şekilde yapabilirmisiniz acaba:S

pitt2004

Üye

şu 3 resim ve şu linkten 1-2 wall istesem çok mu olurum...

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

alttaki linke ulaşamıyorum...

colegane

colegane

Üye
Kanka Beşiktaş formasıyla Quaresmayı yapabilirmisin :oke:

Üst Alt