Samsung Star Corby wifi için Wallpaper..!!

Sponsorlu Bağlantılar

rapidan

Üye
Türk bayrağı için birde Osmanlı Devlet arması Kanuni Sultan Süleyman ve Fatih SUltan Mehmet in Tuğralarının olduğu walpaperlar yapabilirmisin?

corby-5

Üye
emre belözoğluyla yaparmısın ?

frmc32

frmc32

Üye
güzel

arifemre10

arifemre10

Üye
Rica Ediyorum Lütfen Düzgün ve Güzel Bir FenerBahçe Wallpaper Yapar mısınız ?

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

--------------- Ekleme ---------------

bunlarda samsung monte için

abi bende bi pc ile ilgili walpaper isteyebilirmiyim

daha açık bi tema istersen pc için derken neyi kastettigini anlayamadım pardon...?

rapidan

Üye
Ellerine sağlık

ozn50

Üye
şey abi sana zahmet bana fenerbahçe ve mancherts ve değişik biçimli yaparmısın nolurya

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
şey abi sana zahmet bana fenerbahçe ve mancherts ve değişik biçimli yaparmısın nolurya

tam olarak anlayamadım biraz daha açabilirmisin ona göre yardımcı olayım..manchester united mi ikisi karışıkmı olcak??

ozn50

Üye
yok saol ben o yaptığın programı buldum büyük bişe deil miş istediğimi yapıyorum

• Beğen
Tepkiler: lordemrys ve dj_btr

alicengiz1987

Üye
bu rewsm boyutları nasıl ayarlanıyo kardeş yaa yerdmcı olursan svinrm şimdiden tşkrlr

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
bu rewsm boyutları nasıl ayarlanıyo kardeş yaa yerdmcı olursan svinrm şimdiden tşkrlr

Menü------ayarlar-----ekran ve aydınlatma----duvar kagıdı----resimler

burdan resmi seçtikten sonra ayarla dedigimizde resmin ortasına bi çerçeve geliyor onu elimizle dışa dogru çekerek resme tam bi çerçeve olacak şekilde yapıp ayarla diyoruz ve duvar kağıdımız hazır...

ozn50

Üye
ya sende hiç tema varmı menü felan

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
samsung star wifi tema desteklemiyor ama firmwareler var sitede arattırırsan bulabilirsin...

alicengiz1987

Üye
ya kardeşim şöle egzotk biiyler yaparmısın sana zahemet.şimdiden teşekkrler

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

ozn50

Üye
şey peki wifi de tel açartken yani kilidi açrken şifre yapmak istiyom o varmı

hubof

Üye
paylaşım için saol ama indiremiyom link yok

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
şey peki wifi de tel açartken yani kilidi açrken şifre yapmak istiyom o varmı

eben sadece wallpaper paylaşıyorum programlar hakkında yada telefonun özellikleri hakkında bi paylaşım yapmadım henüz pek biiyorum denemez...bahsettigin özellik var diye biliyorum..

link degil zaten biraz beklersen resim çıkar farklıı kaydet deyip indirebilirsin...

Zloy Volk

Zloy Volk

Üye
Rica edsem banada nfs most wandet wallpaper yaparmısın bmw'li olsun (samsung star wifi)

ozn50

Üye
arkdaşlar burdan indirebilirsiniz bu programla istediğiniz resim i yapa bilirsiniz çok kolay bi şe dir + rep için saol

Üst Alt