Samsung Star Corby wifi için Wallpaper..!!

Sponsorlu Bağlantılar

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

Uploaded with

berkay*

Üye
fener Bahçeli wallpaper

malibukerem

malibukerem

Üye
ellerine sağlık ... isteği yaptıgın için allah razı olsun

--------------- Ekleme ---------------

ellerinee saglık ...isteğimi geri çevirmediğin için allah razı olsun

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

Uploaded with

önemli degil ne demek kardeş istek alımı devam ediyor...:)

sovalye24

Üye
kardeşim meraba sana resim göndermek istiyorum wallpaper yapman için ama bir türlü gönderemyorum sana nasıl ulastırabilirim ya burdan bir türlü gönderemedimde

by-efe001

Üye
bjk ıcınde yapabılrımısn rıca etsem

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

Uploaded with

cilgincizer

cilgincizer

Üye
rica etsem bana elektro gitarlı bi wallpaper veya tema yapabilir misin=))

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
tabiki geliyor birazdan

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
istek alımları devam ediyor konu günceldir...

malibukerem

malibukerem

Üye
usta yanlız bi sıkıntımız var tema duvar kagıdı çok şık oluyor ama ana menü stilinde uyumsuzluk oluyor tam orantılı olmadıgı tek gözüküyor :(( bi çare pls

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
anlayamadım bi resim çekip gönderme şansınız varmı wallpaperlerde herhangi bi sorun yok yaptıgım çalışmaların hepsini deneyerek paylaşıyorum çünki...telefonda bi problem olabilir belki...?yinede daha acıklayıcı bi şekilde anlatırsan yardımcı olmaya calisirim...

konu günceldir...

malibukerem

malibukerem

Üye
[/URL]
[/URL]
[/URL]
kardeş 3 adet resim var bunlar anamenü stiline uygun olmayanlar ve masaüstünde duvar kagıdının dışına çıkanlar ve b,i resimde normal sorunsuz olan kaydırmada uygun olanı gösteriyor yardımların için saol düzeltirsen sevinirim tkrar teşekkürler

dmnykk

Üye
duman grubuyla yapılmış çok güzel wallpaperler yapabilir misinnnn

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi
[/URL]
[/URL]
[/URL]
kardeş 3 adet resim var bunlar anamenü stiline uygun olmayanlar ve masaüstünde duvar kagıdının dışına çıkanlar ve b,i resimde normal sorunsuz olan kaydırmada uygun olanı gösteriyor yardımların için saol düzeltirsen sevinirim tkrar teşekkürler

problemi anladım dostum .. şu anda kullandıgım program samsung star için ama corby ilede uyumolu oluyordu bi problem cıkmıyodu benim telefonda corby ve star kullanıyorum sanırım senin telefona temalar büyük veya küçük geldigi için böyle yapıyor onu halledecegim kısa sürede...duma için tema birazdan gelcek...

cilgincizer

cilgincizer

Üye
çokkk teşekkürlerr

foreverbahar

Üye
fenerbahçeee istiorumm:):)

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
    Konu Sahibi

çokkk teşekkürlerr

ne demek rica ederim...

[/URL]
[/URL]
[/URL]

kardeş bunun sebebi sen duvar kagidini ayarlarken kırmızı çerceve varya onu tam olrak resmin etrafına getirememenden kaynaklanıyor çünki kendi telefonumda denedim sendeki temayı cok güzel uydu hiçbir problem yok sen tekrar dene derim...

mahron

mahron

Üye
helal olsun sana kardeşim iyi yaptın :d

Üst Alt