Samsung Star Adım Adım Modlama Dersleri .

Sponsorlu Bağlantılar

apaChesinan

Üye
kardes beynine sağlık :D

apaChesinan

Üye
Acillllllll cvp lütfen yardım... frimware yi yükledimm aynıı anlattğınız gibi ancak telefon açılış ekranında donuyor artık açılmıyorr lütfenn yardımm.

--------------- Ekleme ---------------

fvd

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Acillllllll cvp lütfen yardım... frimware yi yükledimm aynıı anlattğınız gibi ancak telefon açılış ekranında donuyor artık açılmıyorr lütfenn yardımm.

fvd

muhtemelen firmware yüklemesi tam bitmeden kabloyu çıkarmışsınızdır yada yükleme bitmeden programı kapatmışsınız . Çözümü var ; aynı adımları tekrar et .

apaChesinan

Üye
artık ne yaptıysam olmuyor telefonum star 5233a . tekrar denedim ve hiç bir şekilde çözemedim. telefonumu açıyorum açılılırken donuyo ve öle kalıyo. baska ne çözümü önerebilirsin sanırım telefon gitti . =)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
telefon gitmez kolay kolay rahat ol sen , tekrar fitmware yükleme moduna getirmeye çalıştınmı ?

yani download yazan ekrana .

askinkolay

Üye
MXIL2 firmware linki indir e basıon mahkeme kararı ile engellenmiştir dio

apaChesinan

Üye
evet download ekrarınını açabiliyorum .

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
o zaman tekrar firmware yüklemeyi dene .

apaChesinan

Üye
kardes aynı şeyler oluyoo . yüklüyorum yüklerken sorun yok . herşey bittikden sonra kabloyu çıkartıp telefonu kapatıyrum açtıktan sonra gine aynı şeyler oluyo . donup kalıyo .

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Mxıl2 firimware linkine basıyorum mahkeme kararı ile engellenmistir dio

apaChesinan

Üye
kardes farklı bir frimware denedim ve oldu . herhalde sonradan bu patch olayları varya onu ypamadım .

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Mxıl2 firimware linkine basıyorum mahkeme kararı ile engellenmistir dio ve telefon basindan beri bilgisayara baglimi olcak(cunku res kolnsorunu tele tasi demissin ama tel. bilgisayara bagliyken telin ici gozukmuo hafiza karti gozukuo)

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Mxıl2 firimware linkine basıyorum mahkeme kararı ile engellenmistir dio ve telefon basindan beri bilgisayara baglimi olcak(cunku res kolnsorunu tele tasi demissin ama tel. bilgisayara bagliyken telin ici gozukmuo hafiza karti gozukuo)

telefonu kabloyla pc ye bağladığın zaman nasıl bağlananacağını soruyor o zaman yığın bellek yerine '' Media Oynatıcı '' yı seçeceksin telefonun içindekiler görünecek :oke:

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Mxil2 frimware linkine tilkiyorum mahkeme karari ile yasaklanmistir diyor napabilirim??

erdemanil06

erdemanil06

Üye
DNS yi nerden degistircem

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Ben şimdi teli medya oynatici olarak baglicam mxil2 firmwaresini yuklicem res klasörunu hafiza kartina atcam tel hafizasina Res klasoru olusturup dosyalari ona tasicam patch icndekileri multiloadere yerlestircem kabloyu cekcem teli yeniden baslatcam bu kadar mi?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi teli medya oynatici olarak baglicam mxil2 firmwaresini yuklicem res klasörunu hafiza kartina atcam tel hafizasina Res klasoru olusturup dosyalari ona tasicam patch icndekileri multiloadere yerlestircem kabloyu cekcem teli yeniden baslatcam bu kadar mi?

aynen öyle , zaten telefonu Media Player modunda bağlayınca direk telefon hafızasını görebiliyosun yani hiç uğraşma taşımayla falan direk telefon hafızasına at res klasörünü .

Üst Alt