Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
muhtemelen firmware yüklemesi tam bitmeden kabloyu çıkarmışsınızdır yada yükleme bitmeden programı kapatmışsınız . Çözümü var ; aynı adımları tekrar et .
apaChesinan
Üye
artık ne yaptıysam olmuyor telefonum star 5233a . tekrar denedim ve hiç bir şekilde çözemedim. telefonumu açıyorum açılılırken donuyo ve öle kalıyo. baska ne çözümü önerebilirsin sanırım telefon gitti . =)
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
telefon gitmez kolay kolay rahat ol sen , tekrar fitmware yükleme moduna getirmeye çalıştınmı ?
--------------- Ekleme ---------------
yani download yazan ekrana .
askinkolay
Üye
MXIL2 firmware linki indir e basıon mahkeme kararı ile engellenmiştir dio
apaChesinan
Üye
evet download ekrarınını açabiliyorum .
Paranoya
Üye
Konu Sahibi
o zaman tekrar firmware yüklemeyi dene .
apaChesinan
Üye
kardes aynı şeyler oluyoo . yüklüyorum yüklerken sorun yok . herşey bittikden sonra kabloyu çıkartıp telefonu kapatıyrum açtıktan sonra gine aynı şeyler oluyo . donup kalıyo .
erdemanil06
Üye
Mxıl2 firimware linkine basıyorum mahkeme kararı ile engellenmistir dio
apaChesinan
Üye
kardes farklı bir frimware denedim ve oldu . herhalde sonradan bu patch olayları varya onu ypamadım .
erdemanil06
Üye
Mxıl2 firimware linkine basıyorum mahkeme kararı ile engellenmistir dio ve telefon basindan beri bilgisayara baglimi olcak(cunku res kolnsorunu tele tasi demissin ama tel. bilgisayara bagliyken telin ici gozukmuo hafiza karti gozukuo)
Mxıl2 firimware linkine basıyorum mahkeme kararı ile engellenmistir dio ve telefon basindan beri bilgisayara baglimi olcak(cunku res kolnsorunu tele tasi demissin ama tel. bilgisayara bagliyken telin ici gozukmuo hafiza karti gozukuo)
telefonu kabloyla pc ye bağladığın zaman nasıl bağlananacağını soruyor o zaman yığın bellek yerine '' Media Oynatıcı '' yı seçeceksin telefonun içindekiler görünecek
erdemanil06
Üye
Mxil2 frimware linkine tilkiyorum mahkeme karari ile yasaklanmistir diyor napabilirim??
Ben şimdi teli medya oynatici olarak baglicam mxil2 firmwaresini yuklicem res klasörunu hafiza kartina atcam tel hafizasina Res klasoru olusturup dosyalari ona tasicam patch icndekileri multiloadere yerlestircem kabloyu cekcem teli yeniden baslatcam bu kadar mi?
Ben şimdi teli medya oynatici olarak baglicam mxil2 firmwaresini yuklicem res klasörunu hafiza kartina atcam tel hafizasina Res klasoru olusturup dosyalari ona tasicam patch icndekileri multiloadere yerlestircem kabloyu cekcem teli yeniden baslatcam bu kadar mi?
aynen öyle , zaten telefonu Media Player modunda bağlayınca direk telefon hafızasını görebiliyosun yani hiç uğraşma taşımayla falan direk telefon hafızasına at res klasörünü .