Samsung Star Adım Adım Modlama Dersleri .

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
tek olmaz zaten , herhangi bir star wifi firmwaresini indir :oke:

Pianist07

Pianist07

Üye
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Ben şuan firmware'siz kullanıyorum. Telefonun kendi temasını yani. Onu atmam için illa ki firmware mi kurmam lazım?

şuan kullandığın firmwareye yapabilirsin ama yaptıktan sonra editlediğin rc2 yi tekrar yüklemek için o firmwareyi kurman gerek :oke:

Koradam

Üye
Başka modlar varmı ya

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
240x400.net.ru sitesinde yayınlanan temaları uygulayabilirsin burdaki patchi kullanarak . :oke:

pirate_12

pirate_12

Üye
Arkadaşım senden bişey rica etsem samsung starla ilgili baya bir konu var ben corby pro kullanıyorum GT-B5310 onunla ilgili bişeyler bulabilirmisin tema vb yararlı olabilecek uygulamalar ...bu açılış ekranı değiştirmeyi bende yapabilirmiyim.

Koradam

Üye
Sagol çok işime yaradi

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sende sağol . :oke:

pirate_12

pirate_12

Üye
Çok Teşekkürler Çok Sağol

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim , sende sağol .

pirate_12

pirate_12

Üye
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım senden bişey rica etsem samsung starla ilgili baya bir konu var ben corby pro kullanıyorum GT-B5310 onunla ilgili bişeyler bulabilirmisin tema vb yararlı olabilecek uygulamalar ...bu açılış ekranı değiştirmeyi bende yapabilirmiyim.

bilemiyorum bunları ben sande s5233a ' da denedim .

pirate_12

pirate_12

Üye
__Ok__

gaufreeman

Üye
p { margin-bottom: 0.21cm; } Arkadaşım çok güzel anlatmışın eline sağlık. Bende elimde bulunan başka bir temayı senin anlattıklarınla kurmak istiyorum fakat bir sorum olacak. bende star s5233a var genelde modlama anlatırlarken s5230 dan bahsediyorlar bu yöntemle benim telefona tema atabilirmiyim?
Şimdiden teşekkür ederim...

salih_cep

Üye
Teşekkürler süper!

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim .

gaufreeman

Üye
Arkadaşım ben temayı kurdum kurmasına fakat teli açmaya kalktığımda sadece temayı yapanla ilgili bi ekran geliyor ve telefon orada kilitli kalıyor, telefonum 5233a dediklerini aynen uyguladım yanlız MXIL2 firmware'i başka bi yerden indirmiştim senin linkinden değil tek fark bu firmwarede sorun yoktu temeyı kurunca açılmaz oldu sorun hakkında bir bilgin varmı?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
muhtemelen dosyaları eksik atmıştırsın yada zip den çıkarırken sorun olmuştur , firmware ile ilgili bir sorun gibi görünmüyor yeniden tema atmayı denedinizmi ?

erdemanil06

erdemanil06

Üye
ben bişey sorcam ben bu temayı yaparsam eski temaya döndürebilirmiyim vede eyer temayı yaparken bir adımı yanlis yaparsam telefona kalici hasar verirmi ben bu telefona tema yapmayi cok istiyorum ama telefona bisey olur die korkuyorum

Üst Alt