Samsung Star Adım Adım Modlama Dersleri .

Sponsorlu Bağlantılar

gaufreeman

Üye
Paronoya arkadaşım sorunu çözdüm çok teşekkür ederim, il kullandığım firmware türkçeydi onunla iki yada üç defa denedim teme atmayı olmadı sonra ingilizce bir firmware buldum onunla denedim çok güzel çalışıyor :) tekrar eline sağlık. çok soru soruyorum ama son bişey daha aynı anda birden fazla atılabiliyor mu yoksa eskisini silmelimiyim ve bide başka temaya geçmek için tekrar firmware atmalımıyım yoksa res klasörünün içini değiştirsem olur mu?

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Paronoya arkadaşım sorunu çözdüm çok teşekkür ederim, il kullandığım firmware türkçeydi onunla iki yada üç defa denedim teme atmayı olmadı sonra ingilizce bir firmware buldum onunla denedim çok güzel çalışıyor :) tekrar eline sağlık. çok soru soruyorum ama son bişey daha aynı anda birden fazla atılabiliyor mu yoksa eskisini silmelimiyim ve bide başka temaya geçmek için tekrar firmware atmalımıyım yoksa res klasörünün içini değiştirsem olur mu?

res klasörünün içini değiştirip tekrar patch i yüklemen lazım :oke: yani firmwarayi değiştirip herşeyi silimen gerekmiyor :)

gaufreeman

Üye
Tamamdır çok teşekkür ederim yakında uygun başka bir tema bulunca değiştircem :) tekrar yardımın için teşekkür ederim :)

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Bi cevap yazsana

erdemanil06

erdemanil06

Üye
ben bu temayı yaparken bi adında yanlışlık yaparsan telefona kalıcı hasar verirmiyin vede eski haline çeviribelirmiyim

erdemanil06

erdemanil06

Üye
tmm çok saol bide multiloadere patch in içindeki Patch_MXEIL2_gadget_menu_myfiles.rar bunu al demişşin ama bunun içindeki dosyalar ile örnek verdiğin resimdeki dosyaların adı aynı değıl bi sorun olurmu ve işlemi nasıl tamamlıyacağım şimdiden teşekkürler

gaufreeman

Üye
Bu arada tema değişikliğini yaptım. Sadece Res klasörünün içini değiştirdim oldu tekrar patch yapmaya gerek kalmıyomuş onu öğrendim ;) bide sen (paranoya) belki biliyosundur ama bilmeyenler için söylüleyim eğer Res klasörüne bişey olursa tel açılırken ortadaki geri tuşuna basılı tutarlarsa tel temasız eski haliyle açılıyo böylelikle teli kullanabilirler yada res klasörüne yeni tema yükleyip telefonu tekrar kapatıp açabilirler.. (yeni öğrendim çok işime yaradı) :D

C.Louboutin

Üye
ben ilk defa böyle bişey yapcam telefona da bi sorun çıkar mı?

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Benim son soruyada bi cevap verebilirmisin? zahmet olmassa

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
tmm çok saol bide multiloadere patch in içindeki Patch_MXEIL2_gadget_menu_myfiles.rar bunu al demişşin ama bunun içindeki dosyalar ile örnek verdiğin resimdeki dosyaların adı aynı değıl bi sorun olurmu ve işlemi nasıl tamamlıyacağım şimdiden teşekkürler

içinde farklı bi ek yada harf vs. yok o yüzden sorun olmaz .

erdemanil06

erdemanil06

Üye
fazla oluyo ama son islemi nasi tamamlip telefona atcam

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
son işlem derken tam olarak nerde takıldığını anlat bende ona göre cevap vereyim .

erdemanil06

erdemanil06

Üye
Ben temayı daha yapmadım ama en kısa surde yapcam o zaman takilirsam solerim son dedigim tema hakkinda aklama takilan soru vede demeye calıstigim butun adimlar bittikten sonra ben bunu(multiloderde)nasi bitircem (cunku baska bir yerde ipone temasini anlatio ondada multiloader var ve senin anlatmadigin farkli bisi yapip telefona kayit edio)yani ben multiloaderde yaptigim istemi nasi kayit edip telefona atcam

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
multiloaderde iş bittikten sonra herhangi bir kayıt vs. gerekmiyor işlem tamamen sonlandıktan sonra kabloyu çıkarıp ve telefonu kapatıp açman gerekiyor .

erdemanil06

erdemanil06

Üye
benim arkadasda corby var bu tema ona olurmu

cobidin

cobidin

Üye
Peki corby de ne gibi sorunlar çıkar veya ona uygun tema varsa siteyi verebilirmisin

Üst Alt