Samsung Star Adım Adım Modlama Dersleri .

Sponsorlu Bağlantılar

by-pass

Üye
bişe soracagım bır program yada uygulama ıle ıphoneun tus kılıdı ıle kendı tus kılıdını degıstırebılırmıyım :D

by-pass

Üye
Tuh be :p neyse canın saolsun

mehmet basal

Üye
swf teması hangisi?

didyou

Üye
Güzel anlatım.

blacklord5

Üye

mehmet basal

Üye
MXIL2 firmware samsung s5233a var dosya desteklemiyor diyo nasıl yüklücem benim telefonumda oluyo cevap ver lütfen.

garizmaboy

Üye
hacı tema müthiş görünüyo bide bunun star wifi için olanını yollarsan çok dua ederim sana :D

virusfurkan

virusfurkan

Üye
Saol Wifiye Olmazmı Olmazsa Bulsana Lütfen

mustafaprlk

Üye
Wifi İçin Olanınını En yakın zamanda bekliyoruz...

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Wifi İçin Olanınını En yakın zamanda bekliyoruz...

Çıkarsa hemen onuda paylaşırım zaten . Wi-Fi ye bitek tema olayı olmuyor diğer verdiğim açılış ekranını değiştirme olayı onada oluyor .:oke:

mustafaprlk

Üye
Merhaba...

Orjinal firemwere nerden yükleyebilirm wifi için? başka bi firmware yükledim telefon çok yavaşladı..

mehmet basal

Üye
s5233a samsung stara mxıl2 nasıl yükleniyor telefona kuramadım

cellatm

cellatm

Üye
Merhaba...

Orjinal firemwere nerden yükleyebilirm wifi için? başka bi firmware yükledim telefon çok yavaşladı..

BU KONUDA SANA http://www.maxicep.com/samsung/guncel-19-08-2010-star-wifi-tema-s5233kxxjb1-mod-ver-3-0-tema-super-turkce-yazilim-turkce-menu-384915.html

s5233a samsung stara mxıl2 nasıl yükleniyor telefona kuramadım

YAW UGRASMAYIN TÜRKÇESİ VAR BU İŞİN

http://www.maxicep.com/samsung/star...ch-turkce-mod-by-cellatm-farkiyla-389276.html

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
Ş,i,ü,ğ onlar önemli değil benim için aslında . Telefonun içi Türkçe olmadıktan sonra . :islik

türkçe karakter iş yaryor hle bazı kişilr sjlerde özellikle onları kullanıyorlar
haa bu arada yakında 4 günlük emğim ultimate mods paktinivericem :D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
türkçe karakter iş yaryor hle bazı kişilr sjlerde özellikle onları kullanıyorlar
haa bu arada yakında 4 günlük emğim ultimate mods paktinivericem :D

Tamam dostum , bekliyorum :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Hacı vermişsin bunu iyi hoş ama JAVA özelliği yok eğer olsaydı zaten ben burdaki MXIL2 yi değiştirip onu koymayı düşünüyordum .

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
emre menü kodlarını buldum bu arada cs4 ile denedim koymayı kodları ama koyamadım bir türlü bilnvarsabi yardım allah rızaıs için

Üst Alt