Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

SaD1St

Üye
siteden yüklemeyi beceremedim. yardımcı olurmusunuz ?

gokhann71

Üye
bu wallpaper olayını beceremedim.anlatıldıgı gibi yaptım. ama 3 resim bi yerde cıkıo ortada kücük sekilde.
burda anlatılmak istenen sanırım bu telefonlarda bekleme modunda sag sol yaptıgımızda 3 tane wallpaper geliyor.bu verilen wallpaperlar 3 sayfayada yerlesşiyor.anladıgım bu ama ben beceremedim.

lütfen yardım ege kardesim ve diğer arkadaslar...

SAINT1

SAINT1

Üye
bu wallpaper olayını beceremedim.anlatıldıgı gibi yaptım. ama 3 resim bi yerde cıkıo ortada kücük sekilde.
burda anlatılmak istenen sanırım bu telefonlarda bekleme modunda sag sol yaptıgımızda 3 tane wallpaper geliyor.bu verilen wallpaperlar 3 sayfayada yerlesşiyor.anladıgım bu ama ben beceremedim.

lütfen yardım ege kardesim ve diğer arkadaslar...
Telefonunun markası,modeli ne ?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
yüklemekde bi sorun yok.. tıkla linke orda 6-7 tane indirme sitesi var birinden indiriceksin

bu wall paperlar samsung star içindir... diğerlerinde bosuna denemeyin lütfen

AeonWuLf

Üye
Iphone UnLock (İphone Tuş Kilidi) normal tuş kilidi yapamıyomuyuz

recaiyuksell

Üye
takdire şayan bir paylaşım emeğine sağlık.

Pianist07

Pianist07

Üye
Telefondan TV izleyince para gidiyor mu?

SAINT1

SAINT1

Üye
Telefondan TV izleyince para gidiyor mu?
Tv 'yi nereden izlediğine bağlı.
Bir modeme bağlanır Wi-Fi ile seyredersen gitmez.Yok Turkcell,Vodafone yada AVea'yla bağlanıp izlersen gider.

garibim7

Üye
çok sağolasın :bye2:

SAINT1

SAINT1

Üye
O konuyu araştırıyorum şuanda bulursam sana pm atarım.

starcı

Üye
emeğine sağlık süperr bi paylaşım olmuş:oke: :heyo:
çok işime yaradı :oke:

knight_rider

Üye
guzeL payLaşım eLıne sağLık ;))))

crazy_gs

Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkürler öncelikle, arkadaşlar size bir sorum olacak...Telefonu daha dün aldım yeniyim yani neyse, opera 5 ve boltu kurdum telefona uygulamaya tıkladığımda ''bolt internete erişebilir....'' yazısına izin ver diyorum daha sonra ''bolt loading...'' diyor. Baya bi bekliyorum sonra da bağlantınızda sorun var diyor.
Ama bağlantıda sorun yok çünkü normal tarayıcıdan çok rahat giriyorum. Aynı olay Operada da oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

ademornek58

Üye
Cok teşekkurler
Harika bir paylaşım olmus Eline saglık

metinyrs

Üye
Emek diye buna derim ben.. helalsin dostum

SAINT1

SAINT1

Üye
çok güzel bir paylaşım teşekkürler öncelikle, arkadaşlar size bir sorum olacak...Telefonu daha dün aldım yeniyim yani neyse, opera 5 ve boltu kurdum telefona uygulamaya tıkladığımda ''bolt internete erişebilir....'' yazısına izin ver diyorum daha sonra ''bolt loading...'' diyor. Baya bi bekliyorum sonra da bağlantınızda sorun var diyor.
Ama bağlantıda sorun yok çünkü normal tarayıcıdan çok rahat giriyorum. Aynı olay Operada da oluyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim

Şu yolu izle

Menü/Ayarlar/Uygulama ayarları/Tarayıcı profilleri/ Buradan bağlandığın modemi yada seçeneği seç.

stezgel

Üye
hey maşallah aga ne kadar uğraştın buna ya :D

Üst Alt