Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

ralfi_badboy53

Üye
kardeş allah klavyene zeval vermesin, mausunun ışıkları sönmesin, harddiskinin beyni sulanmasın :D ellerine sağlık

tolgaerbass

Üye
mail adresinize sorunumu ilettim yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler....

mkholding

Üye
Tebrikler;Tek kelime ile kusursuz bir paylaşım olmuş,Emeğine Sağlık.

tolgaerbass

Üye
bende samsung jet cep telefonu var.. fakat ordaki uygulamaları yükleyemiyorum... dosyaları bluetootla yollayıncada dosya türü desteklenmiyor yazıyo... Jadmaker ide kullandım .jad olarak atıyorum gene desteklenmiyor diyor... *#6984125*# kodunu yazıyorum ekrana hiç bişey çıkmıyor...
Jet in kodu ayrı mı? yada başka bir kod var mı? bilen arkadaşların yardımını bekliyorum...
.. teşekkürler...

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
maile cvp verildi! hemde defalarca -_-

yileti

Üye
teşekkürler arkadaş

gokhann71

Üye
ellerin dert görmesin!!!!! her seyi en ince detayına kadar anlatmışsın. ne kadar dua etsem azdır.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar dosyayı indirdim. rar pass ı kabul etmiyor. rapiddeki dosyayı indirdim 109mb olan.inş yanlış indirmemişimdir. yardım rar pass....

SAINT1

SAINT1

Üye
ellerin dert görmesin!!!!! her seyi en ince detayına kadar anlatmışsın. ne kadar dua etsem azdır.

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar dosyayı indirdim. rar pass ı kabul etmiyor. rapiddeki dosyayı indirdim 109mb olan.inş yanlış indirmemişimdir. yardım rar pass....

bunu dene [email protected] olmazsa bunu dene www.maxicep.com

wolff44234423

Üye
teşekkürler

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil

ncfom

Üye
sağolasın

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
sen saol kardeş

AeonWuLf

Üye
Iphone UnLock (İphone Tuş Kilidi)
nasıl uygulanıcak

SAINT1

SAINT1

Üye
telefona at yükle oyunlar ve daha fazlasından normal oyun veya uygulama gibi başlatacaksın.

Pianist07

Pianist07

Üye
ya ben bi ara deri kılıfı kaybetmiştim o yüzden arka kapağı çok çizildi değiştirmek istiyorum. Telefonum GT-S5233W. Sorum şu, bu kapakların renklileri var mı renkli olsa daha güzel olur gibi geliyor bana. Başka telefonlarda olduğunu gördüm ama bunda göremedim. Böyle bir seçeneğimiz var mı?

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
gri beyaz siyah bulabilirsin diye biliyorum ben.. ama servis kapsamında değiştirirler belki yolla servise..

ozan_106

ozan_106

Üye
indiriyoruz bakalım olur inş. :D

maXim42

maXim42

Üye
ege iphone tuş kilidi uygulamamı yoksa telefona tuş kilidi olarak uygunabiliyormu acil yardum

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
uygulama

Üst Alt