Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

62425800

Üye
sağolasın kardeş.

mamala

Üye
gerçektende harika bir çaışma yapmışsın kardeş teşekkürer bende gts5233w fiwi oanı var yazılım bulamıyordum youtube ye falan girmek istiyordum artık gire bieceğim bir kesin fakat asıl sorunum esti kart yuvam bozuldu ve kart tanımıyor daha kötüsü ise her hangi bir kart takılı kanınca içinde sabaha kadar şarjı bitiyor kendiliğinden telefonun 6 aylık telefon
garantiye yoliyacam fakat askerdeyim işin kötü tarafı bende şaşırdım :(

--------------- Ekleme ---------------

avatarımı yeni gördüm askerdede 10 şıyım tesadüfe bak yeni fark ettim :))

ekrem1234

Üye
kardeş bu sayfa çok güzel olmuş bu sayfa gibi şu telefon için yaparsan paylaşırsan çok işime yarar
telefonun modeli samsung gt b 3410 yatay ekran dokunmatik klavyeli işte

ryamansin

Üye
teşekkürler

joe34

joe34

Üye
süper paylaşım ...

murat1231

Üye
geneo var bende inş şe yara java ayarını 800 yaptım acar herhalde :D

SAINT1

SAINT1

Üye
gerçektende harika bir çaışma yapmışsın kardeş teşekkürer bende gts5233w fiwi oanı var yazılım bulamıyordum youtube ye falan girmek istiyordum artık gire bieceğim bir kesin fakat asıl sorunum esti kart yuvam bozuldu ve kart tanımıyor daha kötüsü ise her hangi bir kart takılı kanınca içinde sabaha kadar şarjı bitiyor kendiliğinden telefonun 6 aylık telefon
garantiye yoliyacam fakat askerdeyim işin kötü tarafı bende şaşırdım :(

--------------- Ekleme ---------------

avatarımı yeni gördüm askerdede 10 şıyım tesadüfe bak yeni fark ettim :))
Onbaşı kardeşim senin iş kötü.Anlattığın kadarı ile garantiden başkası paklamaz gibi duruyor.Telefoncuya verip daha çabuk alabilirsin belki ama o riske de değermi bilmem.Bence izne çıkınca falan hemen garantiye ver.

kardeş bu sayfa çok güzel olmuş bu sayfa gibi şu telefon için yaparsan paylaşırsan çok işime yarar
telefonun modeli samsung gt b 3410 yatay ekran dokunmatik klavyeli işte
Konu sahibi belirli bir süre sonra gelecek o zaman bakılır gereğine.

geneo var bende inş şe yara java ayarını 800 yaptım acar herhalde :D
Çalışailir hiç genoa'da denemedim ama mutlaka birşekilde çalışır heralde.

memolinin

Üye
kardeşim ellerine sağlık mükemmel bi paylşım çok teşekkürler

mucahityilmaz

Üye
Gördüğüm en iyi türkçe paylaşım.teşekkürler.

Pianist07

Pianist07

Üye
Böyle giderse yakında cepten Lig TV izlemeyi de bulur musunuz :D

hkn1981

Üye
kardeş önce emeğine sağlık çok güzel olmuş, bi sorum olacak benim tel. corby b5310 desteklenmeyen dosya türüne verdiğin bu kodu *#6984125*# yazıyorum ama bir şey olmuyor başka bir kod varmı çünkü biçok dosyayı yüklediğimde hep desteklenmeyen dosya türü diyor yardımcı olursan sevinirim.

hakile

Üye
Güzel bir çalışma, bende Monte var, adam gibi bir telefon, yetersiz olan kullanamadığım özelliklerinide çalışmanla kullanabilir hale getireceğim sanırım. Çok teşekkürler.

caca7

Üye
link çalışıyomu? ben açamıyorum

pasante

Üye
helal kardeşim gerçekten çok güzel bir çalışma emeğine sağlık...

mamala

Üye
harika bir çalışma ve heside tıkır tıkır çalışıyor bir sorun yok fakat kafama takılan şey antivirüs bulaşıyormu bu telefona ve antivirüs yazılımı varmı acaba yardım larınızı yada bilgi paylaşımızı bekliyorum

manyellow

Üye
eline sağlık dostum vallahi süpersin...

SAINT1

SAINT1

Üye
harika bir çalışma ve heside tıkır tıkır çalışıyor bir sorun yok fakat kafama takılan şey antivirüs bulaşıyormu bu telefona ve antivirüs yazılımı varmı acaba yardım larınızı yada bilgi paylaşımızı bekliyorum
Bu telefonlara virüs bulaşma riski çok düşük ve düşüğün altında bir ihtimaldir çünkü windows,symbian veya mac gibi bilindik ve yaygın bir işletim sistemi yerine normal bir sistemle çalışıyor buda bu gibi telefonlarda bu tabanla yazılan virüslerin işlemesini engelliyor.Fakat virüs bulaşmaz diyemiyoruz tabi çünkü hafıza kartı var bu sebeple hafıza kartına bulaşan virüsü temizlemekte kullanabilirsin bu antivirüsleri.Hafıza kartına bulaşan bir virüs telefon hafızasına fazla olmasada etki edebilir.

minti

minti

Üye
link burdadır hayırlı olsun

okaningor

Üye
arkadasım bende b5310 corby pro var. dosyalarını indirdim ama tele atamıorum bş yardımcı olursan sewinirim

dataservis

Üye
:alkis

Üst Alt