Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

gabrielsy

Üye
saol hocam ne diyim sna

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler de teşekkür ver.. beni öner arkadaslarına tanıdıklarına yeter

teknodik

Üye
ellerine saglik teşekürler

efe593

Üye
aslında isime yarasa bile tesekkür etmem suana kadar bir konuya tesekkür etmistm oda çok fazla işimee yaradıgı için ama bunu gerçekten içimden geldigi için teşekkür ederim çok saolll :D

unifb28

Üye
Hersey harika calısyo cok guzel ama su badgirls sex oyunun rusca yaa:) turkce yada ingilizcesi yokmu:)

carlespepe

Üye
allahına kurban senin... yok böle bi konu =) Süpersin =)

faree3

Üye
Thank's

tayyfunn

Üye
kardeş verdiğin şifrede vinrar tanı mesajları diye bişey söylüyor.. tam buraya çıkart diyince şifre yanlış filan diyor... yanlışlık mı var yoksa biz mi yanlış yapıyoruzz?

themre_81

themre_81

Üye
Kardeşim resimler corby 3650ye uymuyor. eline sağlık..

hllcrk

Üye
dostum paylaşım çok güzel emeğin için teşekkürler ancak ben daha önce indirdiğimde dosyalar .jar veya .jad şeklindeydi sorun olmamıştı tel formatlandı ancak şimdi tekrar indirince gördüm ki dosyalar .jar değil. bunları nasıl yükleyecez bişi de yazmamışsın

SAINT1

SAINT1

Üye
dostum paylaşım çok güzel emeğin için teşekkürler ancak ben daha önce indirdiğimde dosyalar .jar veya .jad şeklindeydi sorun olmamıştı tel formatlandı ancak şimdi tekrar indirince gördüm ki dosyalar .jar değil. bunları nasıl yükleyecez bişi de yazmamışsın
rar dosyasına sağ tıklayıp buraya çıkart de. bulunduğu yere yeni bir dosya açacak oradan telefona atıp yükleyebilirsin.

tayyfunn82

Üye
Samsung montenin ilk parolası ne? Hiçbiyerde bulamadım... Diyelim güvenlik kilidi yapıcaz tele... Parola soruyor... 0000 giriyorum yok... 12345 giriyorum yine olmuyor... Hiçbiyerde bulamadım... Yardım edebilice var mı????

SAINT1

SAINT1

Üye
1234 veya 12345 olması gerek veya 0000 yada 00000

Pianist07

Pianist07

Üye
Siz bolt'u mu kullanıyorsunuz operayı mı? Ben Opera'yı daha çok beğendim ama siz daha çok bolttan bahsetmişsiniz sanırım... Bolt'un avantajları nedir sizce?

SAINT1

SAINT1

Üye
Bende Opera kullanırım.İkisininde değişik artıları ve eksileri var.
Bolt:Bilgisayarla eşdeğer şekilde sayfa görüntüleyebiliyor.
Opera: Yapamıyor.

Opera: Youtube , milliyet gibi sitelerin videolarını tam ekran oynatabiliyor.
Bolt : Küçük ekranda video oynatıyor.

Birde bolt'a kıyasla Opera mini5'in kullanımı çok rahat ve görsellik olarak Bolt'tan çok çok üstün.
Aklıma gelenler bunlar.

Pianist07

Pianist07

Üye
Bende Opera kullanırım.İkisininde değişik artıları ve eksileri var.
Bolt:Bilgisayarla eşdeğer şekilde sayfa görüntüleyebiliyor.
Opera: Yapamıyor.

Opera: Youtube , milliyet gibi sitelerin videolarını tam ekran oynatabiliyor.
Bolt : Küçük ekranda video oynatıyor.

Birde bolt'a kıyasla Opera mini5'in kullanımı çok rahat ve görsellik olarak Bolt'tan çok çok üstün.
Aklıma gelenler bunlar.

Operanın youtube videolarını gösterdiğini yazmışsınız. Bende görüntüleyemiyor :S

aliefe1907

Üye
OYUN VE UYGULAMALARI YATAY EKRAN YAPMAK, ÇÖZÜNÜRLÜK DEĞİŞTİRMEK VE DOKUNMATİK YAPMAK

Dosyanın İçinde "Java Adapter For Mobile 2.2" Adındaki Programla Herşeyi Değiştirebilirsiniz..!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

yazmışsın ama ben beceremedim......adapt jar a tıkladığımda jad ve jar dosyasını çıkarıyor ama jar dosyası bak uzantılı oluyor.....backup kapalı olunca da sadece jad dosyasını çıkarıyor jar çıkmıyor......Java Adapter For Mobile 2.2 kullanımını biraz daha açıklamalı yapabilirmisin.......biraz araştırdım java adapter expert editionu da indirdim ama sonuç ondada aynı....yardımcı olabilirsen iyi olur...payşlaşım için ayrıca teşekkürler

x_huff_x

Üye
eyw

SAINT1

SAINT1

Üye
Operanın youtube videolarını gösterdiğini yazmışsınız. Bende görüntüleyemiyor :S
Youtube girmen için bağlandığın modem'in ayarlarının youtube'a girebilecek şekilde yapılmış olması gerekir.

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
java adapter kullanımını açıkyamayacagımı belirttim kendiniz öğrenin bir kaynak bulun!

VE SU EPOSTAMI EKLEMEYIN!!! SADECE MAİL ATIN YETER ARTIK SİZ EKLEDİKCE BENDE SİZE MSNDE KÖTÜ ŞEYLER SÖYLEYECEĞİM KALBİNİZ KIRILACAK

Üst Alt