Samsung+SonUpdate (Star+Corby+Jet+Lindy+Monte+Wawe+Vb) Oyun-Program-DuvarKağıdı+Bilgiler #02.02.2011

Sponsorlu Bağlantılar

teknolog

Üye
arkadaşım çok teşekkür ediyorum eline diline emeğine sağlık mükemel hazırlanmış

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
Konu bugun büyük bir güncellemeye girecektir.. Herşey konulacak ve konu noktalanacak...

--------------- Ekleme ---------------

Güncellenmiştir..

20.08.2010

vatana millete hayırlı olsun

serseri_aşık12

Üye
teşekkürler

hacı abi bende s5233w wifi var bilgisayara indirdim ama hafıza kartına atacaktımki winrar dan şifre istiyo onun şifresi ne biliyomusun

aspava57

Üye
Emeğine sağlık dostum çok teşekkürler... Corby Pro ( B5310) a İphone Slide Unlock yükledim.. Sadece programa girdiğimde aktif oluyor.. Kilidi açtığımda tekrar gelmiyor.. sürekli kendim mi aktif etmem gerekli.. Yardımcı olabilrmisiniz acaba...

SAINT1

SAINT1

Üye
Emeğine sağlık dostum çok teşekkürler... Corby Pro ( B5310) a İphone Slide Unlock yükledim.. Sadece programa girdiğimde aktif oluyor.. Kilidi açtığımda tekrar gelmiyor.. sürekli kendim mi aktif etmem gerekli.. Yardımcı olabilrmisiniz acaba...
Sürekli kendin aktif etmen gerekiyor.

ByOttOmAn28

ByOttOmAn28

Üye
Kardes GErcekten Eline Saglık:oke: Herkezin cok işine yarayacak

Bryan_Fury

Bryan_Fury

Üye
Star wifi için iphone mp3 playerler varya onlarda müzik nasıl caldircaz hata veriyo?

SAINT1

SAINT1

Üye
her formatı desteklemiyor yanılmıyorsam ondan hata verebilir.

nefrett001

nefrett001

Üye
üstadlar bi sorum olacak benimde 5233W pc de sekroniize işlemini yapamıyorum nedenini bilen var mı?
eşitleye tıladğımda desteklenmeyen eşitleme bilgileri silinir die bi yazı çıkıo. ardından tamam a tıkladığımda
'GT-S5233W içinden veri alınırken hata oluştu hareket açık veya kapalı olarak tamamlandı veya iptal edildi'
yazıo bunun anlamını bieln var mı yardımcı olursanız sevinirm
şimdiden teşekkürler..

OxqhenMiller

OxqhenMiller

Üye
Emeğine sağlık,harika olmuş.
Teşekkürler!:oke:

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
yeni bir usb connection driveri bul indir kur pcne

nefrett001

nefrett001

Üye
beylr kimse yok mu ?

rabikinetli

Üye
cok saol pazartesi jet alıyorm umarım olur anlattıkların tekrar tesekkur etcem :hmmm olmazsaaa eldıvenlerını giy :box
:aha::aha:

nefrett001

nefrett001

Üye
yeni bir usb connection driveri bul indir kur pcne

yeni bir usb connection derken bi kaç kere kaldırdım yükledim hem driveri hem pc suiti olmadı ardından ps suiti güncelledim yine aynı hataı verdi :(

didissh

Üye
tesekur ederım ıyı paylasım !

yildirimx

Üye
kardeş saolasın star wifi yeni aldım bugun,şimdi yuklemeye calıscam bu dosyaları bakalım sorunsuz yuklerız inş,emegine sağlık tskler

Dosyanın İçinde "Java Adapter For Mobile 2.2" Adındaki Programla Herşeyi Değiştirebilirsiniz..!

ifadesini biraz daha açsak usta bu program neye yarıyo bılgısayarda calıstırıp duzenleyıp olemı telefona atıcaz dosyaları nasıl olcak?

nefrett001

nefrett001

Üye
yeni bir usb connection derken bi kaç kere kaldırdım yükledim hem driveri hem pc suiti olmadı ardından ps suiti güncelledim yine aynı hataı verdi :(

sorun çözüldü :) :) yinede çok saol :)

beyler benim bi sorum daha olacak
mart2010 5233w yi yükledim fakat teli açyığımda 5230 yazıo onu geçtim de tel açılmıo alttaki sekme tam dolmadan takılıo öle kalıo ne yapmam lazım ? acil cvp yazarsanız sevirnim

kimse yok mu sinir oldum ya tele acılmıo

kimsenin cvp vermesine gerek kalmadı sorunu kendim çözdüm

yildirimx

Üye
ya arkadaslar bu benım telefonda durup dururken yazılar kuculdu yanı normalde yazılar normal ama internet sayfasına gırdıgımde yazıları ufacık gosterıyor okuyamıyorum ayarlara fılan baktım ama nereden ayarlanacagını bulamadım nasıl duzeltıcem acaba...birde telefona 3gp uzantılı dosya attım calıstı ama mp4 calıstırmadı mp4 destelklemıyormuydu bu tel he bide su pc suıtede vıdeo donusturucu dıe bısey var araclarda nasıl kullanıyoruz onu acaba yardımcı olabılırmısınız

video sorununu pc suıte dekı donusturucu ıle hallettım super oluyor tam telefonun boyutune gore ama şu ınternet ayarını nasıl yapıcaz yazılar cok kucuk

ege970

ege970

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bu benım telefonda durup dururken yazılar kuculdu yanı normalde yazılar normal ama internet sayfasına gırdıgımde yazıları ufacık gosterıyor okuyamıyorum ayarlara fılan baktım ama nereden ayarlanacagını bulamadım nasıl duzeltıcem acaba...birde telefona 3gp uzantılı dosya attım calıstı ama mp4 calıstırmadı mp4 destelklemıyormuydu bu tel he bide su pc suıtede vıdeo donusturucu dıe bısey var araclarda nasıl kullanıyoruz onu acaba yardımcı olabılırmısınız

video sorununu pc suıte dekı donusturucu ıle hallettım super oluyor tam telefonun boyutune gore ama şu ınternet ayarını nasıl yapıcaz yazılar cok kucuk

ses kısma açma tusu ile yapıyorsun....

USB DRİVERİ YÜKLERKEN TELEFONU BAGLAMA PCYE SORUN ÇÖZÜLÜR...

O JAVA ADAPTER PROGRAMININ KULLANIMI O KADAR UZUNKİ BURDA SUANDA AÇIKLAYAMAM GOOGLEDEN ARASTIRIN LÜTFEN BU KADAR ŞEY YAZDIM BİRAZDA SİZ KENDİNİZ ÇÖZMEYE CALISIN YORULDUM ARTIK YARDIM ETMEK ISTEMIYORUM

onurbztn

Üye
ty paylasim icin

Üst Alt