SAMSUNG SGH-F480[İkinci kamera(Öndeki kamera)]

Sponsorlu Bağlantılar

ogz_07

Üye
arkadaşlar bnde 2 haftadır spot urun ALMAYA ÇALIŞIYORUM HER SEFERINDE BIR AKsılık oluyor alamıyorum inş bu salı elımde olucak bnim alma nedenım şık görünümü ve kamerası bn siteden alıcam ggtı gdyr vya sahıbınden çin olma ihtimali varmı bu tellerin birde alan varmı 5mp çekim gercekten yapıormu

Coolwhisper

Üye
merhabalar, ben f480i dark Touchwiz modelini Kuzey Iraktan eşim için aldım. Turkcell hat kullanıyoruz, ve 3g var. Görüntülü aramada bir sorun yok, gelen aramaları kabul edebildiğimiz gibi bizde görüntülü arama yapabiliyoruz. 3g olduğunda gerçekten çok hızlı ve net bir izleme var,Burada önemli olan, video araması yapanında arananında 3g kapsamında ve cihazlarının video Call özelliğini destekliyor olmasıdır. Bende nokia N82 var, ve eşimle şehir dışında olduğumda 3g çektiği zaman video call özelliğini kullanarak görüntülü görüşme yapabiliyoruz.
Ben avea ve Vodafone operatörlerini de test ettim, maalesef şu an için en iyi ses ve görüntü aktarımını Turkcell sağlıyor.

osteosit

Üye
bende pek sorun olmadı.zaten ben 3g ve gprs kapattım.çünküğ sarj yiyo.kapatınca tlf en az 4 gün fark etti boş verin 3g sarj uzun gitisin daha ii

muratkaya25

Üye
benim hattım vodafon 3gp denedim oluyor her iki kamera da çalışıyor karşıdaki kişiyle görüntülü görüşme yaptıgımda secenekler bölümünde arka kamerayı aç açtıgımda tekrar seceneklere girdigimde ön kamerayı aç yazı var telefonum kayıtlı degil yurt dışından geldi sadece hattım 3gye kayıt daha önce yapmıştım

okan_baran

Üye
selam arkdaşlar 3 gsi kapsama alanı dışında yazıyosa ayarlardan şebeke moduna geçin umts yapıp deneyin olucak tşkler

--------------- Ekleme ---------------

selaam kardeş ayarlardan şebeke moduna geç umts yap olucak tşkler

ali_tl11

ali_tl11

Üye
benim telefonumda spot ama 3gli görüşme yapıyorum alakası yok.

ozcan6767

Üye
ilk önce kamerayı test edin *#0*# vga cam dan

firari16

Üye
Arkadaşlar bir sürü arkadaş bilip bilmeden kötülemiş telefonu ben aldım hep gitti den aldım gayet iyi bütün özelliklerini kullanabiliyorum 3 g side görüntülü konuşmasıda oyunlarıda hiçbir sorun yok lütfen kendi telefonunuz kötü diye markayı kötülemeyin aldığınız telefon belki ikinci el belki çin malı bu markanın suçu değil sizin suçunuz

--------------- Ekleme ---------------

bu arada nerden şıkkı var profilimde diyarbakır yazıyor ben diyarbakırda değilim o niye öyle saçmalamış :)

durans

Üye
arkadaşlar bana da sorun yaratıyordu almaca bi yazı geliyordu. ama sonra nasılsa düzeldi normal 3g lerden daha güzel görüntülü görüşme yapıyor:)

demokrat7278

Üye
slm arkadaşlar. bende samsung f480 aldım ama görüntülü konuşamıyorum. almanca birşeyler yazıyor. müşteri hizmetlerini aradım mod ayarında tek moddan çift moda geçin 3g olur dediler ama bir türlü bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim acil

fırtına6141

fırtına6141

Üye
arkadaşlar görüntülü görüşme özelliği yok boşuna uğraşmayın bende kullanıyorum.. arama yaparken 3g kapsama lanında olsa bile edgeye otomatik geçiyor malesef olmuyor.ön kamera ile fotoğraf çekiliyor ama video arama maalesef kusura bakmayın sizide üzdüm :D

Üst Alt