SAMSUNG SGH-F480[İkinci kamera(Öndeki kamera)]

Sponsorlu Bağlantılar

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
SAMSUNG SGH-F480[İkinci kamera(Öndeki kamera)]
Arkadaşlar cihazımda sorun mu var bilmiyorum ama sorun olarak düşündüğüm şeyi yazayım..
Öncelikle hattım avea arama yapabilcek kadar bakiyem var ve 3G kapsama alanı içinde ve dışında denedim bunu: Kamera tuşuna basılı tuttuğumuzda bildiğiniz gibi iki seçenek çıkıyor(ayarlamanıza göre sorar) Kamera/V-call diye 2 seçenek V-call'u seçtiğim zaman ''Video arama yapılamıyor'' diye uyarı geliyor..Hadi diyelim bu olmadı 3G çeken bi yerde deneme yaptım ve diğer bi 3G cihazla aradım görüntülü arama diye ekranda beliri çıkıyor kabul ettiğimde yine yine Video arama yapılamıyor diye hata veriyor.. Samsung-F480 kullanan arkadaşlar'da böyle bi sorun varmı? Eğer sorun değilse nasıl düzeltebilirim bilgi verirseniz çok sevinirim..(NOT: 3G aktif durumda)

--------------- Ekleme ---------------

Yok mudur bilen, duyan, gören arkadaşlar?

zirve39

Üye
slm ben f480i kullanıyorum mahlesefki 3g kapsama alanı dışındayım deneyemedim:D

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
AS hattınız avea mı sizinde? Deneyebildiğiniz zaman belirtirseniz çok iyi olacak canımı sıkıyor git gide bu durum :/

zirve39

Üye
hattım vodafone 3g kapsama alanı dışındayım.:)

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
neyse hattı geçelim o zaman ;) hiç görüntülü görüşme yaptınız mı cihazınızla yada ön kameranızı çalıştırdınız mı ?

zirve39

Üye
3g desteği burda olmadığı için yapamadım mahlesef:D

ama deniyeceğim en kısa sürede:D

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
Hmm sağlık olsun. Bekliyorum cevabınızı.. :)

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi
Hala denemediniz mi ?

eren612

Üye
arkadaşlar bnde bi tanıdıktan aldım cihazı..yurt dışı cihaz..çin yada taklıt değil.orj.tel..ıme si kayıtlı değiill..ben bu cıhazın 3g sını nasıl kllanabılırımmmm???
bana şu söylendi..cihazın kaydı olmadıgı ıcın 3g ayarlarını yaptıgımda cihaz direk kapanır dedıler.kayıtlı olmadıgını anlar ve kapanır dedıler

emrepreston

emrepreston

Üye
arkadaşlar bnde bi tanıdıktan aldım cihazı..yurt dışı cihaz..çin yada taklıt değil.orj.tel..ıme si kayıtlı değiill..ben bu cıhazın 3g sını nasıl kllanabılırımmmm???
bana şu söylendi..cihazın kaydı olmadıgı ıcın 3g ayarlarını yaptıgımda cihaz direk kapanır dedıler.kayıtlı olmadıgını anlar ve kapanır dedıler

herhangi bi telefoncuya götürürsen imei numarasını değiştirip telefonu kırabiliyorlar bildiğim kadarıyla.. 3g ayarlarını yapmadan 3g kullanamazsın.. Ayarları yaparsan da dediğin gibi tel kapanabilir.. bence en mantıklısı bir telefoncuya götürmek..

AfsinX

Üye
ben 3g ile görüntülü görüşme yaptım güzel çalışıyor..

Caine

Caine

Üye
abim kullanıyor ve 3gli görüşme yapıyor turkcell hattıyla. tek kötü tarafı şebeke seçiminde oto yok. 3gye gecmek manuel normal şebekeyede gecmek manuel yapılıyor. 2si birden aktifleşmiyor. şebeke her değiştiğindede tlf en az 10 dk hat gelmiyor. tuhaf bir tlf. çok kullanışsız

dejavu27_

Üye
    Konu Sahibi

kardeşim benimki kayıtlı 3g falan açık 3g yazan yerlerde denesem de görüntülü konuşma yapamadım.. bilmiyorum telefonda sorun mu var.. ee o da sıfır halbuki?.. neyse diyceğim sen bi tane dandik telefon al onun imei'sini kopyalattır yada telefoncuya git direk onlar halleder.. bu arada ön kamerasını hiç çalıştırabildin mi ?

kamasullah47

Üye
ayarlar,sebeke ayarı,sebeke modu, otomatık yap 3g konusma yapabılırsın sonra

aidata4666

Üye
arkadaşım bende f-480 kulanıcısıyım 3g olan yerde videolu görüşme yapa biliyorsun örneğin:Bir cember düşünün o çemberin içine girdiğinnizde görüntülü konuşma yapabilirsiniz eğer çemberin dışına çıkarsanız videolu görüşme yapabilmeniz imkansız

ayrinti28

ayrinti28

Üye
arkadaşlar benim telde sgh f480 kaçak kayıt ettirdim tabiki başka bir telefon imeisi ile daha sonra turkcell ve vodafone hatlarım ile gayet güzel bir şekilde 3g li görüntülü arama yapıyorum yukarıda yazan arkadaş gibi şebeke sorunu yok görüşmeler gayet net ister ön kamera ister arka kamera ile görüşme yapılabiliyor....
ama arama yapacak arkadaşlar ekranda çekim gücünün işaretinin yanındaki 3G yazısına dikkat etmeleri gerekiyor eğer 3G yoksa görüntülü görüşme yapamazsınız orada çekmiyordur ( 3G ) çekmeyen yerde ( E ) yazar bilginize....

merkuj

Üye
Arkadaşlar telefonunuzu gitti gidiyordan aldıysanız yani SPOT ise 3g çalışmıyor. TELPA veya BAŞARI dan alınmış garantili telefonlarda ise 3g çalışıyor. Geçmiş olsun

orhan2435

Üye
ben goruntulu arama yaptim ama baska problemler var 4 ay once aldim telefonu 1 ay bile kullanamadim telefon dokulmeye basladi servise veriyorum servis problem yok yada kullanici hatasi diye geri gonderiyor ben tekrar servise gonderiyorum bakalim kim pes edecek. cok kalitesiz bir telefon hic tavsiye etmiyorum aldim 10 gun sonra boyasi dokulmeye basladi ilk servise verdigimde boyasi dokulen parcayi degistirdiler degistirdikleri parcanin boyasida 10 gun sonra cikti bu sefer kullanici hatasi dediler sakin almayin bu telefonu kullanmak nasip olmaz

--------------- Ekleme ---------------

bu telefonu almak istiyen ve kararsiz kalanlar beni arayabilir 542 342 43 52 numaram ben yandim sizlerde yanmayin

eyupaga_3472

Üye
arkadaşlar ben de f480 yeni aldım sim kartı pin kodu istiyor giriyom tel açılıyor ama şebeke yerine hizmet yok yazıyor size tamsiyem bu tel bulaşmayın

eyupaga_3472

Üye
arkadaşlar bana yurt dışından geldif480 3g de interneti de kulanıyorum

Üst Alt