Samsung Galaxy A8 (2018) ve A8 + Infinity Display ve çift ön kamera ile Duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy A8 (2018) ve A8 + Infinity Display ve çift ön kamera ile Duyuruldu
Samsung, Galaxy A serisini,, yenilenen isim şeması ile tanıttı. Galaxy A8 ve Galaxy A8+ (2018) modelleri resmiyete kavuştu.



Samsung, orta seviye Galaxy A serisini, normal A3, A5 veya A7 (2018) model isimleri yerine, doğrudan Galaxy A8 ve A8 + isimlendirme şemasına giden bir adım atacağı yönünde iddialar vardı. Bugün, o iddialar doğru çıktı ve Samsung, Galaxy A8 (2018) ve Galaxy A8+ (2018) modellerini resmi olarak duyurdu. Galaxy A8 ve A8+ isimleri, hem amiral gemisi Galaxy S serisi ile benzer isimleri, hem de orta segmrntteki cihaz listesinin sadeleştirilmesi adına atılmış olumlu bir adım gibi görünüyor.

Galaxy S8 ve S8+ ile hatta belki de Galaxy S9 ikilisi ile olan benzerlikler sadece isimle sınırlı kalmayacak. Samsung'un yeni orta seviye akıllı telefonları, amiral gemisi modellerinden Infinity Display ekrana tasarımı alıyor ancak altta ve üstte daha kalın çerçevelere sahip ve kenar kavisleri yeni Galaxy A8 ikilisinde bulunmuyor. Yine de, 5.6 inç ve 6 inç 1080 x 2220 piksel ekranlar Samsung'un garip 18.5: 9 en-boy oranını koruyor. Samsung, Galaxy A8 ve A8 +'ın "Samsung'un amiral gemisi tasarım mirasını ve tecrübesini, çarpıcı ergonomik tasarım" ile bu cihazlara uyarladığını belirtiyor.

İşlemci ve Bellek
Peki, bu iki su geçirmez, IP68 sertifikalı akıllı telefon, hangi özelliklerle destekleniyor? Cihazların her ikisi de maksimum 2.2 gHz'de çalışan Octa-Core işlemciye sahip Exynos yonga seti, 4GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı ile birlikte geliyor. Galaxy A8+ ayrıca, 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanına sahip ikinci bir versiyona da sahip. Cihazlar sırasıyla 3.000 ve 3.500 mAh batarya ile destekleniyor.

Kamera
Amiral gemisi serisi gibi 1.4mikron büyüklüğünde piksellere sahip iyi bir 12MP kameralar beklerseniz, hayal kırıklığı yaşarsınız. Galaxy A8 ve A8 + arka tarafta tek bir 16MP f / 1.7 lensli kamera ve ön tarafta 16 MP sabit odaklı (f / 1.9) + 8MP (f / 1.9) sensör içeren kamera özellikleri ile donatılmış.

Fiyat ve Çıkış Tarihi
Galaxy A8 ve A8 +'ın fiyatı ne kadar? İki cihaz da Ocak ayında, siyah, orkide gri, altın ve mavi renk seçenekleri ile sırasıyla 499 EURO ve 599 EURO fiyat etiketleri satışa sunulacak ve fiyatların Avrupa para birimi cinsinden verilmesinin, bu iki ürünün ABD'de resmi olarak piyasaya sürülmeyeceğini işaret ediyor.
Samsung Galaxy A8 (2018) ve A8 + Infinity Display ve çift ön kamera ile Duyuruldu
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bu Telefonu Almayı Düşünüyorum Ama Fiyatı Yüzünden Kararsız Kaldım Pişman Olurmuyum Yoksa Biraz Beklemelimiyim ?
 


Üst Alt