Samsung S8530 Wave 2 kullananlar bir kaç sorum olacak.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

f3l4

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S8530 Wave 2 kullananlar bir kaç sorum olacak.
merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum s8530 cazip geldi.bu telefonun eksileri artıları nelerdir acaba sarj ne kadar gidiyor internette dolaşırken sorunlar oluyor mu video izleme falan youtube'de video izlenmıyor demişti bir arkadaş ve bada işletim sistemi sizce nasıl telefon hakkında genel bir değerlendirme yaparsak?

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Telefon gayet güzel kullanışlı youtube videoları seyredersin onda sıkıntı yok şarj normal kullanıcı için 3gün gidiyor

prider

Üye
arkadaslar bir sorum olacakda 2 gündür muzdaribim? wifi den internete giriyorum sayfa acmak istiyorum bellek dolu diyor 2 nci sayfayı acmıyor sadece 1 sayfa acıyor eskiden böyle değilde, neler yapmam lazım baya bir cahilimde?ayrıca bu cepten tv izlenebiliyormu?nasıl?lütfen acil yardım

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum s8530 cazip geldi.bu telefonun eksileri artıları nelerdir acaba sarj ne kadar gidiyor internette dolaşırken sorunlar oluyor mu video izleme falan youtube'de video izlenmıyor demişti bir arkadaş ve bada işletim sistemi sizce nasıl telefon hakkında genel bir değerlendirme yaparsak?
kardeşim bana da cazip gelmişti wave2 ama aldığıma pişman oldum. En başta şarj sıkıntısı var. Hiçbirşey yapmadığım halde bir günü zor çıkarıyor. Interneti o kadar da güzel değil. Zaten belki de en büyük sorunu uygulama sıkıntısı olması. Mağazasında o kadar da güzel uygulama yok. Iyileri de paralı. spoof diye bir yöntem var ama o da uzun iş. Bilgisayara bağlamak istiyor. Şebekeden internete girince sayfa yüklemesi bittiğinde bağlantı kesiliyor. Bazıları daha iyi fazla kota yemez diyor ama bence kötü birşey. Gelelim artılarına dokunmatik hassasiyeti mükemmel derecede. Sistem gayet stabil çalışıyor. Kamerası da güzel. Türkçe klavye bulamadım belki vardır. Reset atma sorununu bilmeyen yok zaten. Işte bu sorunları yaşayınca zor da olsa elimden çıkardım ve n8 aldım. Çok basit şekilde de hackledim. Ve mutluyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt