caneryendi
Üye
Telefonu allalı bir ay oldu. Her şeyiyle mükemmel diyebilirim. Ekran görüntüsü(canlılığı) her şeye değer. Telefon dışarı iyi ses verdiği için kulaklıları aldığımdan beri kullanmadım. Geçen gün dikkatimi çekti. Kulaklığı taktığımda bir tanesi çalmıyordu. Sanırım kulaklık girişinde sorun var.Hareket ettirdiğimde iki kulaklıkta çalıyor.Alternatif kulaklık bulup test etmem lazım. Hemen garantiye yollamakta işime gelmiyor.Tlf açılacak sonrasında yeni sorunların gelmesini istemiyorum:S
Arkadaşlar tema indiren oldu mu hiç? Alternatif ikonlar mevcut mu acaba, biraz baktım ama göremedim.
Menüye girdiğimde ayarlar/güvenlik/gizlilik kilidi seçeneğinden aktif edebilirsin.bende aldım sper ötesi bir cihaz sahte arama süper zor durumlarda kullanılrama ben resimlere yada videolara yani klasöre nasıl şifre koyacam bulamadım
dostum kesinlikle al facede chat olayı yok ama zamanla bada os bunada cözüm üretir zaten hç bir telefonda yok facede chat olayı
arkadaşlar merhaba..
telefonu alalı bikaç gün oluyor şimdilik gayet memnunum (:
sadece ekranın üstünde kırmızı kutu içinde R harfi sürekli duruyor ve nasıl kapanacaıını bi türlü bulamadım...
yarım ederseniz sevinirim...
birde şarjı çook çabuk bitiyor aldığımdan beri 2.kez şarj ettim telefonu akşam 7 gibi şarjdan aldım ve daha şimdiden %83 kaldı :/
herhangi bi bilginiz var mı bu konuda ?
kırmızı kutu içinde R ... Bazen yanında mavi kutu içinde E çıkıyo o Edge bağlantısı...
R harfi için kitapçıkta dolaşım yazıyr ama kapanmıyor bi türlü...
Ayarlar > Bağlantılar > Veri Dolaşımı (KAPATIN)arkadaşlar merhaba..
telefonu alalı bikaç gün oluyor şimdilik gayet memnunum (:
sadece ekranın üstünde kırmızı kutu içinde R harfi sürekli duruyor ve nasıl kapanacaıını bi türlü bulamadım...
yarım ederseniz sevinirim...
birde şarjı çook çabuk bitiyor aldığımdan beri 2.kez şarj ettim telefonu akşam 7 gibi şarjdan aldım ve daha şimdiden %83 kaldı :/
herhangi bi bilginiz var mı bu konuda ?
Telefonu ters çevirin tek yolu butel çalınca nasıl sessize alacam sessiz tuşu aktif değil olmuyor
bende de var aynı sorun mesajlarda ş ğ ı görünmüyor klavye dili türkçe yapıyorum yine olmuyor
3 gün önce samsung wave aldım, 2 gün boyunca konuşmalarda karşı tarafın sesinde kesilmeler meydana geliyordu. mesela şöyle anlatayım: karşı taraf 6-7 kelim söylediğinde bu kelimelerden biri duyulmuyordu, resmen yutuyordu. ilk başlarda hattan kaynaklanıyordur dedim ama tekrar eski telefonumu takınca çok net bir hat vardı hiç problem yoktu. ben de dün teknosa'da değiştirdim ancak bugün yeni telefonda da aynı şeyi yaşar gibi oldum. bu tarz bir problem yaşayan oldu mu? yoksa iki telefon üst üste sorun yaşayan şanssız biri miyim? telefonu almadan önce hepsiburada.com'da da böyle bir problem okumuştum. lütfen samsung wave s8500 kullanan arkadaşlar konuşmalarınızda böyle bir probleme denk geldiniz mi paylaşırsanız sevinirim.
Ayarlar > Bağlantılar > Veri Dolaşımı (KAPATIN)
Telefonu ters çevirin tek yolu buVe güzel, karizma bir yol .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?