arkadaşlar merhaba; telefonu alalı 1 ay oluyor ve resmen kursağımda kaldı diyebilirim.
eski telefonum nokia e66ydı ve filmi kopunca zaten değiştirme vaktide geldi diye düşünerek bu telefona geçtim; gel gelelim
1 batarya hiç dayanmıyor. normal mesajlaşmada saatte %10 batarya yiyor. buna günlük 3 4 saat telefon görüşmem eklenince telefonun bataryası yarım gün bile gitmiyor. 3 4 saatte bir şarja koymak zorunda kalıyorum. şarj süreside 2 saatte ancak doluyor, sanki laptop kullanıyoruz.
2 ve en önemlisi şebeke sorunu. forumları uzun uzun araştırdım şebeke modu 900/1800 manuelde vodafone tr yi yada otomatik ikisinide denedim ama konuşurken 1.5 2 dk sonra konuşmada benim sesim gitmemeye başlıyor bundan 30 saniye sonra görüşme tamamen sonlandırılıyor. aynı sorunla mesajlar gitmiyor, geldiğinde ard arda geliyor. telefonumda telefon özelliği yok kısaca.
3 gpse bağlanmıyor. aylık cepnet paketim de var ancak bağlanmıyor. konum alınıyor dediğinde öyle kalıyor.
4 mesaj yazarken q klavye açıyor bir türlü onu normal telefon klavyesi yapamadım abc, def şeklinde olan.
Umarım yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar. Şimdiden teşekkür ederim
----------Eklendi @ 11:20:20 ---------- Yazıldı @ 11:18:17 ----------
birde eklemeyi unutmuşum telefondaki iletim raporları sildiğimde tekrar açınca tekrar geliyor. ve tekrar. iletim raporlarını tek tek silmeyi ve hard formatı denedim birşey değişmedi. telefon sürümü bada 1.0.2