Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

aliselale

Üye
Arkadaşlar, bende sizin gibi Samsung Jet kullanıcısıyım. Sitenizi yeni fark ettim telefonumla bir konuda bilgi ararken. Bende sizinli bir bilgi paylaşmak istedim. Malum hiç birimiz o kadar para verdiğimiz cihazımızın çizilmesini istemeyiz. Ancak bu modele göre kılıf bulmak zor. Ben bir yerde buldum, sipariş ettim geçen hafta ve çok memnunum paylaşmak istedim. Sadece Jet değil her marka ve modelle ilgili aksesuar mevcut. Ben kendi telefonum için hm silikon kılıf, hem deri kılıf hemde ekran koruyucu film aldım. Gayet güzel. Artık çizilme endişesi duymadan rahatça taşıyorum. İnternnette PDA Teknoloji diye aratın.

--------------- Ekleme ---------------

Bir bilgi daha Tv-out kablosunu uzun bir süre telpa,samsung m.h. dahi soruşturduktan sonra bilgi alamamıştım. Kendi kulaklığı dışında bir kullaklık takıldğında kullaklık mı tv çıkışımı diye sormasından (telpanın usb çıkışından demesinin aksine)kullaklık çıkışından takılan bir kablo olduğu aşikardı. Elimdeki bir kablonun olduğunu fark ettim.
Ancak, sadece videoları izleyebiliyoruz. Resim veye telefonun menüsü tv ekranında görünmüyor. Bilginize

ierguvercin

Üye
arkadaşlar her yerde video izliyemiyoruz ama bedawap.comdan istediğinizi izliyebilirsiniz kolay gelsin

baglamaci_74

Üye
slm arkadaşlar

ba_nuu

Üye
ben birşey sormak istiyorum ,bu msn ebuddy falan diyorsunuz ..bunlardan kontör gidiyor mu yoksa wife ile ücretsiz mi oluyor?

sadecetugba

Üye
'ben birşey sormak istiyorum ,bu msn ebuddy falan diyorsunuz ..bunlardan kontör gidiyor mu yoksa wife ile ücretsiz mi oluyor?'
ebuddy kont yemıyormus ancak ben yukledım sanırım kurulumunu yanlıs yaptım ve kont yedı ayrıca ınternet bağlantısı yok java uygulamaları ıcın ınt ayarlarını etkınlestır dıe uyarı alıorum kı wirelessla bağlıyım nerde hata yapıyorum bılen varsa yardımcı olursanız sevınırım.

aliselale

Üye
Ben ebuudy ide kanka msnide kurdum kontor harcamadan kullanıyoum. Bunun için programların kurulu olmuş olduğu OYUNLAR bölümünün altında DİĞER seçeneklerinden bağlantı tipi olarak o anki wifi bağlantısını seçin.
Önce wifi ile wireless bağlantısını yapıyoruz. sonra oyun-diğerderden bu bağlantıyı seçin.

Arkadaşlar belki bilen ve kulananalar vardır. Ben yeni denedim. Cepten bilgisayarı kontrol etmeolayını. (internetten). Bilgisayar ekranını cepte görüyorum (aynı bilgisayar arası uzak bağlantı gibi) Görüntü bilgisayardan 10-15 saniye sonra geliyor ekrana ama yinede fena değil. Örneğin bir klasörü açtınız bilgisayarda hemen açılırken telefonda görünmesi 10-15 sn sonra veya bir film izlerken 10-15 sn geriden ve kare kare geliyor. Diyelim dışarı çıkmanız lazım ama bilgisayarda işlem devam ediyor kapatamıyorsunuz. Dışardan int bağlanıp kapatabilir veya o an kim ne yapıyor görebilirsiniz.
Yalnız,bendki süre sınırlı versiyon. Tam sürümü nerden temin ederiz veya başka alternatif program bilgisi olan varmıdır. Bendeki program gibi intnet üzerinden kontrol de olabilir veya bluetooth üzerinden klavye mous ve bazı programlara kumanda edebilen programda olabilir. Bir zamanlar sonyericsson k700 telimde vardı. Mousu,media playerive en önelisi dijital tv kartını kontrol için lazım.
Bilgisi olanlara şimdiden teşekkür, bilmeyen arkadaşlarından bilgilerine

samsungjetci

samsungjetci

Üye
saolasın güsel paylaşım

kaspi72

Üye

bu linke yükledm word ve excell görüntüleyebiliyorsun 2007 formatını desteklemiyor yalnız.

office programı ile ilgili link hata veriyor. acaba yanlış mı yazılmış kontrol edebilir misiniz..

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
eyw saol:pro:

agnese

Üye
ne hayallerle almıştım bu teli...hafif ve dokunmatik olduğundan tercih sebebim olmuştu ama almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmiyorum..blackberry ya da biraz daha parama kıyıp iphone alsaydım keşke:(
istediğim özelliklerin çoğunu kullanamıyorum. Dokunmatik ekranıda çok zor kullanılıyor hiç İphone gibi deil zaten kıyaslanamaz bu tele bu kadar para vermeye değmez arkadaşlar.

canibble

Üye
ben navıgasyonu kuramadım

oguz96968

oguz96968

Üye
Arkadaşlar bu telefonun navigasyonu 3 ay mı aürüyor birde gideceğiniz yeri gösteriyor mu?

1 nisan 1 insan

Üye
selam arkadaşlar s 8003 cihazım var konurken konuşmayı kayıt alabilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz.
teşekkürler

aliselale

Üye
Arkadaşlar, telefonun navigasyonunda problem yok. Bir şeyi yanlış yapıyorsunuz. Ben birçok kez silip yeniden kurdum. Hatta yazılım attıktan sonrada sorun yapmadı. Forumlarda bazı arkadaşlar lisans yapamadıklarını kredi kartı falan istediğini yazmışlar. 2012 ye kadar ücretsiz olduğu için "Lisans Anahtarını Senkronize Et" dediğinizde direkt yapıyor. Tabi yurtiçinde alınmış bir telefon birde o anda aktif bir internet bağlantısı istiyor.
Size tavsiyem kutuda gelen cd den navigasyonu kurduktan sonra naviking.com adresinden güncel haritayı indirip. hafıza kartında samsung navigator klasörü içindeki maps klasörüne atın. Sonra wi-fi ile internete bağlanın. Sonra telden navigasyonu açıp internet bağlantı ayarlarından bu wi-fi bağlantısını seçip bağlantıya izin ver diyin.
Lisans anahtarını senkronize et dediğinizde olacaktır.
Yukarıdabir arkadaş navigasyon nasıl diye sormuş. HARİKA
Valla (taksilerde olan) dışarıda satılan navigasyon cihazlarından bile güzel. Başarsoft'u yazılımından dolayı takdir ettim.
Gideceğiniz yeri de gösteriyor, sesli tarif de yapıyor, sadece yer değil banka, atm alış-veriş mrk. vs. ismi ilede buluyor. Artı navigasyon esnasında aracın kaç km hızda olduğu, yolun kaç km.olduğu, kaç dakika süreceğinide görebiliyorsunuz

HsN_KpC

Üye
bu tel için internet programı bilen varmı

emresaaa

Üye
arkadaslar bolt veya opera ıle youtube gırebılıyorum fakat vıdeoları acamıyor baglantı hatası cıkıyor vıdeoyu tıklayınca yardımcı olurmusunuz...

qadimtaha

Üye
kısacası bu telefonla flv dosyası oynatamıyoruz.youtube dosyalarında da mp4 olanlar oynatılabiliyor ama flv ıııı.

timnaz

Üye
samsung s8003 jet navigasyonu çalıştıramıyorum,pusula sürekli kırmızı gösteriyo bileniniz varmı

navigasyon şirketi aktive ettiklerini söylediler fakat yukarıdada belirttiğim gibi çalışmıyor,

yasinkabil

Üye
ARKADASLAR s8003 MODELLI TELEFONU YOLDA BULDUM SIM KARTTA PIN KODU TELDE ISE KILIT KODU KOYMUS SAHIBI TELI BULALI AYLAR OLDU,ICINDEKI BILGILERI SILMEDEN TELI NASIL ACARIZ SAHIBINE BIR TURLU ULASAMADIM,VODAFONE SIM KART VAR VODAFON BILGILERI HIC BIRSEY PAYLASMIYOR BIZ HABER VERIRIZ DIYOLAR AMA ILGILENEN YOK HATTA TELI BIZE YOLLAYIN BIZ ULASIP TESLIM EDERIZ DEDI CAKKALLAR,SAMSUNGU ARADIM GARANTILI CIHAZ BULU SAHIBINI DEDIM OLMAZ DEDILER,TELPA GETIRMIS TELI TELPADA BIZ ONU BAYIYE VERMISIZ ODA BASKA BAYIYE BIZDE BULAMAYIZ DEDI,SAVCILIKTA KAYIP ILANINADA BAKTIM ODA YOK,HANI BUKADAR UGRASTAN SONRA BEN KULLANIYIM DESEM ODA UYGUN OLMAZ,TELPA BANA YOLLA YAZILIM YUKLEYELIM TEL ACILIR AMA ICINDEKILER GIDER DEDI OZAMAN SAHIBINI HIC BULAMAM,BI SEKILDE ICINDEKI VEYA SIMDEKI BİLGILERE ULASMAM LAZIM,

DUYARLILIGINIZ ICIN SIMDIDEN TESEKKUR EDERIM

ByHaCkO

ByHaCkO

Üye
paylaşım için teşekkurler arkadaşlar

Takipçi Satın Al

Üst Alt