Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

fk79

Üye
    Konu Sahibi
Hotmail kullanıcıları mail alıp gönderemeyen arkadaşlar için tam ayar;

HESAP ADI : İstediğiniz bir adı yazabilirsiniz
SMTP SUNUCUSU : smtp.live.com
SMTP PORT : 25
GÜVENLİ BAĞLANTI : TLS
GELEN SUNUCU TİPİ : POP3
POP3 sunucusu : pop3.live.com
POP3 bağlantı noktası :995
APOP oturum açma : İşaretlemeyin
GÜVENLİ BAĞLANTI : SSL
İNDİRME SINIRI : 500
IMAP4 GELEN EPOSTA : yeni
ALMA SEÇENEĞİ : sadece konu
SUNUCUDA TUT : işaretleyin
ADRESİM : windowslive uzantılı mail adresinizi yazın msn ve hotmail uzantılı adresleride denedim oluyor kullanıyorum..
KULLANICI ADI : mail adresinizi olduğu gibi yazın
PAROLA : mail adresinizin kodu
SMTP ÖNCESİNDE POP : işaretlemeyin
SMTP KİM. DEN. : işaretleyin
POP3 / IMAP4 İLE AYNI : işaretleyin
KULLANICI ADI : boş bırak
PAROLA : boş bırak

akyurt 1

Üye
samsung jet ile google a giriyorum fakat google a yazdığım siteyi açaçmıyorum mesela nesine com.u buluyorum fakat üye numaramı yazıp siteye giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

yoska

Üye
arkadaşlar merhaba...

Samsung Jet kullanıcısı olarak telefonumdan çok memnunum fakat telefondan hotmail deki maillerimi okumakta-e mail göndrmekte ve navigasyonu kullanma iişlemlerini tüm araştırmalarıma-samsung müşteri hiz. ile görüşmeme ve sizlerrin yazdıklarından yola çıkarak deneme yanılma yolu ile yaptığım aşamalardan sonra bile beceremedim. bir arkadaşım bunlarla ilgili bana ayrıntılı ( aşama aşama ) bir bilgi sunabilir mi ? şimdiden çok teşekkür ederim.

m_y_z_

m_y_z_

Üye
Arkadaşlar internetten video izleyemiyorum diyen arkadaşlar için söylüyorum,,bu telefonun özelliklerini okuduğumda flash lite desteklediğini yazıyor bu program sayesinde flash videoların izlenmesi gerekmiyomu yoksa benmi yanlış biliyorum:sn:

nightmarecy

Üye
arkadaslar telefonu yaklasık 5 gundur kullanıyorum hicbir sorunda yok gayet memnunum ama ben müzik çalarda sorun yaşıyorum direk şarkı adı yazarak şarkıları bulma yolunu bulamadım.böyle bir yol varmı yoksa listeden mi bulmak zorundayız?

fenomenserhat

Üye
arkdaşlar samsung s8003 jet telefondan interneten video izleyemiyom verdiğiniz linte arızalı başka link varmı şimdiden teşekkürler

oznprlk

Üye
arkdaşlar samsung s8003 jet telefondan interneten video izleyemiyom verdiğiniz linte arızalı başka link varmı şimdiden teşekkürler

bunu dene arkadaşım sorunsuz izlersin.. .

AiGiSs

Üye
cok saol kardes bu e-mail ayarlarını yaptıkdan sonra artık mail yolluyabiliyorum denedim Oldu cok tskler...

sedileba

Üye
selam kardeş öncelikle senin görüşlerini almak istedim.bende de samsung jet almak istiyorum ama internetten okuduğum bazı yorumlarda ekran da leke oluyor muş kötü diyenler oluyor bende en doğrusunu onu kulanan bilir dedim bir zahmet bana değerli görüşlerini söyler misin çook kararsızım sence alınır mı bu tel

10jeffrey10

Üye
s.a beyler samsung s8003 video izlemek icin flaş player nereden bulucaz teknik servislerdenmi samsungun bilen paylaşsın lütfen

amelemaus

Üye
reklam yapmak gibi olmasın ama invisible shield aldım bunun üstüne :D yapıştırdım gayet güzel ayrıca o ekran sorunu falan değil florasan ışıkta parmağınızı değdirin ve ekran kapalı olsun o tarafa doğru hareket ediyor yani o bir sorun değil çalışma tekniği ve bunu ince biçimde incelemezseniz anlamazsınız bile onun dışında güzel telefon yalnız facebook üzerinden video izleyememek beni çıldırttı opera mobile yüklenemiyor java olduğu için eğlenceli bi telefon karışık bi o kadar nazik kullanmanız gerekiyor.

ekors

Üye
arkadaşlar benim sorum, beni biri aradığında karşı taraf beni duymuyor. Ekranda mikrofon üzerinde x işareti oluyo . ona basınca sorun çözülüyo. Bu özelliği kapatmak mümkün mü . samsung telefon merkezi bu telefonunuz özelliği dedi . Bana biraz mantıksız geldi. Yardımcı olabilen varsa sevinirim. Teşekkür ederim

amelemaus

Üye
e bu telefonu tutmak ve dokunmatik ekran olduğu için biraz zor konuşmak tabi ama yüzünüze değdirmesseniz birşey olmaz bence aldığınız yere götürüp denemekte fayda var

anathema35

Üye
slm arkadaşlar cihazı bugün aldım deneme amaçlı bir youtube videosunu indirilmiş biçimde tele attım ses var ancak görüntü yok bu sorunu nasıl giderebilirim?? şimdiden teşekküler..

halilkurthik010

Üye
Kardeş bende o programı arıyorum nette video izlemek için sen buldunsa nasıl yaptın yardım edermisin

hurdamla

Üye
bende video izliyemiyorummmm ne yapmam gerekiyor?

orbaba

Üye
arkadaslar 8003 jetı yenı aldım bu cıhazla facebooktan veya ınternetten herhangı vıdeoyu ızlıyemıyormuyuz?Yada nasıl ızlıyebılırım şimdiden teşekkürler

GOKH5

Üye
Selam bende var kullanıyorum harika bir telefon internete de bu kadar hızlı baglanan bir telefon görmedim. Adı üstünde jet

--------------- Ekleme ---------------

Selam bende jet s8003 var ücretsiz navigasyon nasıl yüklerim .acil

challengercemo

Üye
merhaba arkadaşım verdiğin linkten kanka msnyi indirdim ama bağlanmıyor diğer seçeneğinden wireless seçmem gerek ama o ayarı bulamadım nerden yapabiliriz bilgilendirirsen çok sevinirim .iyi günler

leamer

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

Telpaya yazdığım mesajdanla ilgili açıklama ancak 3 ay sonra yanıtlandı. Tv kablosu ile ilgili sorunun cevabı, hepsibuarada.com'a gelidiği söylenmiş. Fakat ben bulamadım siz bulabilirseniz haber verirseniz sevinirim.

Saygılarımla

Takipçi Satın Al

Üst Alt