aliselale
Üye
Arkadaşlar, bende sizin gibi Samsung Jet kullanıcısıyım. Sitenizi yeni fark ettim telefonumla bir konuda bilgi ararken. Bende sizinli bir bilgi paylaşmak istedim. Malum hiç birimiz o kadar para verdiğimiz cihazımızın çizilmesini istemeyiz. Ancak bu modele göre kılıf bulmak zor. Ben bir yerde buldum, sipariş ettim geçen hafta ve çok memnunum paylaşmak istedim. Sadece Jet değil her marka ve modelle ilgili aksesuar mevcut. Ben kendi telefonum için hm silikon kılıf, hem deri kılıf hemde ekran koruyucu film aldım. Gayet güzel. Artık çizilme endişesi duymadan rahatça taşıyorum. İnternnette PDA Teknoloji diye aratın.
--------------- Ekleme ---------------
Bir bilgi daha Tv-out kablosunu uzun bir süre telpa,samsung m.h. dahi soruşturduktan sonra bilgi alamamıştım. Kendi kulaklığı dışında bir kullaklık takıldğında kullaklık mı tv çıkışımı diye sormasından (telpanın usb çıkışından demesinin aksine)kullaklık çıkışından takılan bir kablo olduğu aşikardı. Elimdeki bir kablonun olduğunu fark ettim.
Ancak, sadece videoları izleyebiliyoruz. Resim veye telefonun menüsü tv ekranında görünmüyor. Bilginize
--------------- Ekleme ---------------
Bir bilgi daha Tv-out kablosunu uzun bir süre telpa,samsung m.h. dahi soruşturduktan sonra bilgi alamamıştım. Kendi kulaklığı dışında bir kullaklık takıldğında kullaklık mı tv çıkışımı diye sormasından (telpanın usb çıkışından demesinin aksine)kullaklık çıkışından takılan bir kablo olduğu aşikardı. Elimdeki bir kablonun olduğunu fark ettim.
Ancak, sadece videoları izleyebiliyoruz. Resim veye telefonun menüsü tv ekranında görünmüyor. Bilginize