slm arkdslar bnde jeti alalı yaklaşık 2 hafta oldu ancak, almadan önce baya bi araştırmıştım, hemen bildilklerimi sizlerle paylaşayım,, ilk olarak telin işlemcisi touchwiz 2.0 gbi bi ismi wardı sanırım, daha sonra telefonun ortasındaki modelim sembolu olan küp şeklindeki tuşa basılı tutulduğunda telefonda çalışır vaziyetteki yani açık olan tüm sayfaları gösteriyo, çarpısından kapatabliryorsunuz, msn olarak kankamsn i tavsiye ederim, yukleyin dosyalarıma düşüyo dosya sonra kur dediğinizde oyunlar ve daha fazlası bölümüne atıyo o menüde iken kanka msne girmeden diğer şeçeneğine girip baplantılar bölümünden girmek istedgniz baglantı türünü deneyin.
Ben sadece wirelessla baglandım sorunsuz çalışıyor. Ekran çizilmesini önlemek için invisible shield denen bi ürün war. İlk aldığınızda üzerinde bulunan korumaya benzer bşey.Vidyoları açmamsı konusunda bikaç yere sordum, kimi yeni güncelleme dosyalarınn yayınlanacağını söylüyo, kimi farklı tarayıcılarda açıyo diyo,, ama bende kendi tarayıcısından açamadım.Bazı linkler vericem ardkslar bunlar işinizi görür umarım
youtube vidyoları için
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(ben indirip izliorum :P)
bu sitedeki vidyolar direk izleneblio, cok zum yaparsanız donuyo malesef
hotmail mail postalarınız icin
performans bakımından piyasada daha hızlısı yok diyeblirim,, diğer teknik sıkıntılarda yakın zamanda umarım cözülür.Alacak arkdslarada alsınlar pişman olmicaklardır.