Samsung S8003 Jet Programlar

Sponsorlu Bağlantılar

kapttan26

Üye
ben kullanıyorum öyle bir sorun yasamadm

abal58

Üye
arkadaşlar herkes bişey yazmışş.. cevap veren nadir.. ben biraz cevaplıyayım. telefon düzgün kullandıktan sonra gayet kullanışlı.. ilk sayfalarda verilen kankamsn url siçalışıyor ben yükleim bu tarih itibari ile ve ayarlarınızı yapıp oyunlar kısmında iken bağlantı ayarlarınızı wireles e yaparsanız wi-fi ile bağlanırsınız msn'e... opera mini browser ı yükledim. yazılar birbirine giriyor bu problemi çözemedim. kendi browser ı daha güzel ama tek kaldığı zaman kapatmak nasıl oluyor çözemedim...ekranı ufaltıyorsun x işareti çıkmıyor.. video izleyememe olayına bende sinir oldum izleyen varsa bunun açıklamasını yaparsa sevinirim... FACE DEN VİDEO İZLEYEBİLEN VARSA Bİ AÇIKLAMA YAPARSA SEVİNİRİZ NASIL YAPTIĞINA DAİR...

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca ekranını korumak için reklamcılarda bulunan parlak şeffaf folyoyu ekran ebatlarında kestirerek yapıştırırsanız mükemmel bi koruma yapmış olursunuz ekrana benim gibi.. benim mesleğim olduğu için kendim yaptım... kutudan tv kablosu falan çıkmıyo...

arkeolojı

Üye
arkadaşlar 8003 jet aldım 1hafta kulandım hersey güzel ama şarjı bir buçuk gün gidiyor

ceyyus

Üye
slm arkdslar bnde jeti alalı yaklaşık 2 hafta oldu ancak, almadan önce baya bi araştırmıştım, hemen bildilklerimi sizlerle paylaşayım,, ilk olarak telin işlemcisi touchwiz 2.0 gbi bi ismi wardı sanırım, daha sonra telefonun ortasındaki modelim sembolu olan küp şeklindeki tuşa basılı tutulduğunda telefonda çalışır vaziyetteki yani açık olan tüm sayfaları gösteriyo, çarpısından kapatabliryorsunuz, msn olarak kankamsn i tavsiye ederim, yukleyin dosyalarıma düşüyo dosya sonra kur dediğinizde oyunlar ve daha fazlası bölümüne atıyo o menüde iken kanka msne girmeden diğer şeçeneğine girip baplantılar bölümünden girmek istedgniz baglantı türünü deneyin. Ben sadece wirelessla baglandım sorunsuz çalışıyor. Ekran çizilmesini önlemek için invisible shield denen bi ürün war. İlk aldığınızda üzerinde bulunan korumaya benzer bşey.Vidyoları açmamsı konusunda bikaç yere sordum, kimi yeni güncelleme dosyalarınn yayınlanacağını söylüyo, kimi farklı tarayıcılarda açıyo diyo,, ama bende kendi tarayıcısından açamadım.Bazı linkler vericem ardkslar bunlar işinizi görür umarım

youtube vidyoları için (ben indirip izliorum :P)
bu sitedeki vidyolar direk izleneblio, cok zum yaparsanız donuyo malesef
hotmail mail postalarınız icin

performans bakımından piyasada daha hızlısı yok diyeblirim,, diğer teknik sıkıntılarda yakın zamanda umarım cözülür.Alacak arkdslarada alsınlar pişman olmicaklardır. :)

kakmil

Üye
hafına yuklenmiş kontorol et

darknessduzce

Üye
slm arkadaşlar s8003 ile internette videoları nasıl açarım bileniniz varmı

XerXess

Üye
S8003 ebatlarına göre tam kesilmiş ve telofonu komple saran invisible shild diye bişi var. internet üzerinden satış yapıyolar sadece (elektronik marketlerde çakmaları var). süper bişi telefonum çizilecek korkusunu yaşamayın biraz pahalı ama hepsiburada da biraz ucuza bulabilirsiniz orjinalini (orjinalini tavsiye ederim) kılıfa falan gerek yok. biraz eliniz yatkınsa bu işlere yapıştırma konusundada problem yaşayacağınızı zannetmiyorum.dokunmatik ekrandada problem yaratmıyor hiç!!!

dadu

Üye
arkadaslar bisi sormak istiyorum bilgisini olanlar yardımcı olablirmi?
samsung jet almayı düşünüorum fakat aklıma video açarmı die takılıo mesela googleden bir video arama sitesine girdigim zaman ordaki videoları izleyebilcekmiyim,flash player destekliormu telefon,flash yükleyince tüm videoları izlmeye sansımız varmı?şimdiden teşekkürler

adnanokur

Üye
navigasyon için telpayı arayın o size ist. route 66 ya yönlendiriyor onlar anında yardımcı oluyorlar

sevdaseli_0763

Üye
arkadaşlar bende bu telden alacam fakat benim elimdeki nokıa n 79 hangisi daha iyi acaba lütfen yardımcı olun ha bu arada takas olabilir üzerine ne kadar versem uygun dur?

şimdiden teşekürler

dadu

Üye
arkadaslar bisi sormak istiyorum bilgisini olanlar yardımcı olablirmi?
samsung jet almayı düşünüorum fakat aklıma video açarmı die takılıo mesela googleden bir video arama sitesine girdigim zaman ordaki videoları izleyebilcekmiyim,flash player destekliormu telefon,flash yükleyince tüm videoları izlmeye sansımız varmı?şimdiden teşekkürler

yardımcı olucak yokmu beyler :ağlarım:

buzgibi2

Üye
arkadaslartelefon ayarlarında(divx(r) vod) var ve bir şifre var kayıt icin vod.divx.com ziyaret edin diyorama yapamadım detaylı olarak bilgi verecek bir arkadas varmı

:heyo:arkadaslartelefon ayarlarında(divx(r) vod) var ve bir şifre var kayıt icin vod.divx.com ziyaret edin diyorama yapamadım detaylı olarak bilgi verecek bir arkadas varmı:megafon:

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap

muho001

Üye
arkadaşlar ben telefonu daha yeni aldım eve geldim aygıtı güncelle bölümüne girdim ordan s8003'ü seçtim ancak aygıt desteklene miyor gibi saçma bir hatayla karşılaştım telefonu daha yarım saat önce almıştım oysaki daha önce hiç birşey yüklemedim

nonplussedduck

nonplussedduck

Üye
arkadaşlar bende bu telefonu kullanıyorum fakat internetteki videoları izleyemiyorum yardımcı olur musunuz :)

ressam58

ressam58

Üye
Arkadaşlar çok güzel bir site var aslında sizde biliyorsunuzdur.Video izleyemiyorum diyen arkadaşlara söylüyorum.Googledan metacafe yazın sonra liste gelince en üsttekine girin istediğiniz gibi videolara bakabilirsiniz çok güzel.ben aynı youtube gibi herşeyi izleyebiliyorum.Bu arada tabiki bir wifi ağına bağalndıktan sonra yapın bu işi.Diğer arkadaşa gelince de Bizim bu samsung jet için türkiyede güncelleme yok.sadece bazı arkadaşlar yurtdışı versiyonu acayip yöntemlerle yüklemişler o da zaten ingilizce yapıyormuş.Yani yayınlanana kadar dokunmamak en iyisi bence.

memo1661

Üye
Arkadaşlar çok güzel bir site var aslında sizde biliyorsunuzdur.Video izleyemiyorum diyen arkadaşlara söylüyorum.Googledan metacafe yazın sonra liste gelince en üsttekine girin istediğiniz gibi videolara bakabilirsiniz çok güzel.ben aynı youtube gibi herşeyi izleyebiliyorum.Bu arada tabiki bir wifi ağına bağalndıktan sonra yapın bu işi.Diğer arkadaşa gelince de Bizim bu samsung jet için türkiyede güncelleme yok.sadece bazı arkadaşlar yurtdışı versiyonu acayip yöntemlerle yüklemişler o da zaten ingilizce yapıyormuş.Yani yayınlanana kadar dokunmamak en iyisi bence.

Sonunda işe yarar bir site.Sağol dostum, arkadaşlar metacafe den bütün videoları indirmeden, ıvır zıvır yapmadan s8003 ile izleyebiliriz. :oke:

ierguvercin

Üye
teşekürler arkadaşım şimdi maillerimi rahat rahat alıp göndereiyorum teşekkür ederim yanlız video izliyemiyorum cep youtube yi de açtım baglantı kurulamıyor aydınlatırsan çok devinirim

hiç durma düşünmene gerek bile yok hemen alabilirsin

Takipçi Satın Al

Üst Alt