kovboy99
Üye
kardeş acabA TEL KAÇAKMI 1 BENDE YAPCAM AMA TEL KAÇAK BİSİ OLUMU 2 OLURSA NASI HALOLUR 3Saygıdeğer joe34;
açılış mesajını yanlışlıkla değiştirmiştim ve telefon bir daha açılmadı.
Sayende fw güncellemesi yaptım....XPJG1
Bu konuda samimiyetle söylüyorum sana çook dua ediyorum.
Yalnız bir sorunum daha oluştu. Telefona bir mesaj geldi YASALUYARI.
imei ile alakalı . Gerisini anlarsınız artık.
istanbulda 5-10 olan bu iş ,Kütahyada 25-30 isteniyor. Kısacası yokluktan seve seve bana geleceksiniz deniyor.
Bu konuda yapabileceğim birşey varmı. mecburen box mı gerekiyor.
kardeş önce tırsma telin orjinal firmware sini bul yoksa star android projesini b idene belki brick olmuştur 50 tl ye flan düzeltirler geçmis olsunkardesim aynı şeyi samsung gt-5233w için yaptım tel. suan kilit bi çizüm yolu varmıdır
kardeş 2011 aradım yok 2012 hiç yok 2013 ü düşün sen öncelikle kameraya girr ayarlar çözünürlük bak 5 mp yap tel in kamerra hala düzelmiosa reset at olmadı orjinal firmware xxıea yı bul onu yükle olmmadı bi telci baksın olmuossa yapcak bisi yokselamlar..samsung s8000 telefonuma aşırı yavaşladığı ve hatalar verdiği için sizin de yardımlarınızla ilk sayfada verilen firmwareden birini yükledim.. ama telefonun 5 mp kamerası 1.3 mp oldu sanki,görüntü kalitesi berbat mı berbat.. artı firmwareler 2010 olduğu için telefon 3 sene geriye gitti..velhasıl 2011 ya da 2012 yılına ait türkçe dil destekli bi s8000-8003 firmware bulamazmıyız?? konuyla ilgilenen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok makbule geçer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?