redsea21
Üye
S800MCEJJ3 bunu s8000 telefonuma yükledim. Kamerası çalışmıyor, kısacası uyumlu değil. Tekrar eski versiyona döneceğim... + Hiç bir fark yok + bu yazılım s8000 için değil s8003 için...
S800MCEJJ3 bunu s8000 telefonuma yükledim. Kamerası çalışmıyor, kısacası uyumlu değil. Tekrar eski versiyona döneceğim... + Hiç bir fark yok + bu yazılım s8000 için değil s8003 için...
süpermen gibisin aga ya :d 12. sayfada linki wardaha yüklemedim bugün S800MCEJJ3'i yükledim 2010 ekim ayının ama bir farklılık göremedim aynı sanki
Abi biz S8000'lere tema yüklenmiyo mu? Ayrıca sanırım zedge'ydi orada bizim telefona S8003 diyorlar.Bu S8000 ve S8003 farklı telefon mu? Söyleyiş farklılığı mı?
Aynen Öyle Normalde 5 dakikada inecek şeyi 20 dakika bekledim. ama indiSüpersin Aga Kimseye Söyleme
----------Eklendi @ 02:26:04 ---------- Yazıldı @ 02:20:56 ----------
Aga İkisindede(S800MCEJJ3- S800MDXIL3) RSRC2 iki tane war biri low diğeri mid fark olmadığını varsayarak low'u seçtim
eurowision Kardeş Peki Şuan Nasıl Yanı Güzelmi Çok Eski Değil Demi Firmware'si Kurduysan Güzel İse Bende Yüklüyeyim
Bende Gayet Güzel Çalışıyor Kamerası falan internetten Video Falanda İzledim Sorun yok
ilgin için çok teşekkürler farklı bir pc de denicem olmazsa bu şekilde kalsın yinede çok teşekkürler
joe34 ya aga bu jetandroid ne ayak yaa millet onun için linux bilm. ne kullanıyor andorid için o kadar şeymi gerekli ya
mesaj kutun dolmuş kardeş
İşlemciyi 800Mhz çalıştırmak için:
*#03# sonra 6 Kere # daha sonra 8 tekrar 8 ve en son 1
Ben bunu denedim fakat bir fark göremedim Dynamic Level'a çevirdim tekrar. Bu tam olarak ne işe yarıyor telefon falan da hızlanmadı.
Dynamic yaptığında uygulama, oyun vs açmadığın sürece işlemciyi ortalama bir düzeyde kullanır. 800e getirdiğinde ise hızın hiç düşmez ama pilden yer. büyük fark beklememek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?