Haber Samsung S6'nın 20 milyon siparişteki kari:6 milyar dolar..

Sponsorlu Bağlantılar

kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
Samsung S6'nın 20 milyon siparişteki kari:6 milyar dolar..

15 milyon S6 +5 Milyon S6 edge toplam 20 milyon sipariş aldı.:dance:
her telefonda en az 300 veya 400 dolar kazanır .
ortalama kar:20 MİLYON X 300 DLR: 6 MİLYAR DOLAR
sadece S6 dan kazanılan kar,varın toplamını siz düşünün.

0MG90

0MG90

Üye
Napalım bize yararı yok.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kazanılan başarılar elbet kıskanılır. S6'da bir başarıdır samsung için.

0MG90

0MG90

Üye
Çok kıskandım, Samsung size para verecek. :(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Düz hesap güzel ama malesef mantıklı değil. Bir kere bu modelin kâr üretmeye başlaması için bile belki de 20 milyon satış rakamını aşması lazım. Sadece bu cihaz için yapılan Ar-ge yatırımları bile milyarlarca dolardır.

Bu konu vesilesiyle de Samsung Galaxy S6'nın bazı ilkelerde gecikmeye neden olabileceğini belirtelim. Zira Samsung 8 milyon S6, 4 milyonu da Galaxy S6 Edge modelinden 12 milyon cihaz hazırlığı yapmış Nisan ayı için. Kapasite artışıyla bu rakam 13 milyona çıkacak. Bu durumda yüksek ön sipariş rakamı da göz önüne alınınca cihaz bazı ülkelere geç gidebilir.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Şöyle haberleri okuyunca sinirleniyorum bir tane samsung gibi firmamız olmadığı için. elin güney korelisi sadece 2 ürün çıkartıyor 6 milyar dolar kâr yapıyor. Bende S5 kullanıcısıyım. 1 tane cihaz üretebilen firmamız vardı da ben mi almadım sanki. Herkesin üretim yaptığını sandığı bizim vestel, "venüs"le kısa yoldan köşeyi dönme planında. birde reklamı çıktı bu ara televizyonda hani kenan imirzalıoğlu'nun oynadığı, montaj ve tasarımdan başka birşey yapmadığı halde yok şunu yapıyoruz, yok bunu yapıyoruz diyorlar. gülüyorum sadece.
Bu arada güneykore'den onlarca marka sayabilirim. önceden kalite önemliydi, artık kalite, destek, takip, tasarım, müşteri memnuniyeti.. gibi birçok kriteri aynı anda sağlamak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve B.A.R.O.N
Polymath

Polymath

Üye
Düz hesap güzel ama malesef mantıklı değil. Bir kere bu modelin kâr üretmeye başlaması için bile belki de 20 milyon satış rakamını aşması lazım. Sadece bu cihaz için yapılan Ar-ge yatırımları bile milyarlarca dolardır.

Bu konu vesilesiyle de Samsung Galaxy S6'nın bazı ilkelerde gecikmeye neden olabileceğini belirtelim. Zira Samsung 8 milyon S6, 4 milyonu da Galaxy S6 Edge modelinden 12 milyon cihaz hazırlığı yapmış Nisan ayı için. Kapasite artışıyla bu rakam 13 milyona çıkacak. Bu durumda yüksek ön sipariş rakamı da göz önüne alınınca cihaz bazı ülkelere geç gidebilir.

Hocam zaten alt yapisi var. Bu telefonlarin uretimi icin zamaninda yapmis argesini zaten. Her amiral icin milyar dolar harcayacaklarsa yapmazlae bu isi. Zaten ısıtıp ısıtıp ayni seyleri koyuyorlar onumuze. Bu adamlar icin telefon üretmek çocuk oyuncagi..

Htc ye bakin m8 den m9 a milyar dolar harcamis gibi gözüküyor mu?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam zaten alt yapisi var. Bu telefonlarin uretimi icin zamaninda yapmis argesini zaten. Her amiral icin milyar dolar harcayacaklarsa yapmazlae bu isi. Zaten ısıtıp ısıtıp ayni seyleri koyuyorlar onumuze. Bu adamlar icin telefon üretmek çocuk oyuncagi..

Htc ye bakin m8 den m9 a milyar dolar harcamis gibi gözüküyor mu?
Buradan bakınca gözükmüyor. :ehe

Ama işin içine girince çok şey değişiyor. Şimdi burada detaylı anlatsam sayfalar yetmez. Ama basit bir modelin bile üretimi çok ciddi maliyetler getiriyor. Bu cihazlar sadece üretim maliyeti olarak zaten 300-400$ seviyesinde.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Samsung Galaxy S6 gerçekten çok başarılı bir cihaz hakkıdır satsın bol bol :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Cihaz basarili hakettiler bunu cunku bakildiginda gec de olsa kullanici yorum ve isteklerine gore sekillendirilmis bir model.Plastikten celik ve cam korumali tasarima gectiler.14 nm ile gunumuz telefonlarinin en buyuk derdi yuksek isi ve batarya sorununa da bi nebze el attilar.
Dönem olarak disli bir rakibi de yok bu da bir etken yani tercih asamasinda olan kisileri kendine cekemedi ayni dönemde cikan M9.
Z4 ve G4 cikinca isler degisir.Aslinda gec cikarip piyasayi takip edip ona gore sekillendirmek akillica ama gordugumuz gibi erken cikarip masayi toplamak ta guzelmis :D

kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
avrupa fiyatları şöyle olacakmış
32GB lık S6 699 EURO
64GB lık S6 799 EURO
EDGE modeli 100 euro daha pahalı olacakmış.
Türkiyedeki fiyatları bir düşünün:konus:

Koradam

Üye
Samsung telefonları için Ar-Ge yapıyor ve bunu cidden yapıyor Samsung'un sevdiğim yanı bu. G2 ile G3 arasında ahım şahım var yok hele G4 ile tasarımları hemen hemen aynı(basın görseli sizdi)Zaten diğer firmalar işlemci olarak mecbur Snapdragon kullanıyor G4 ile Z4 aynı işlemciyi kullanacak bir nevi sadece dışı farklı olarak ve diğer firmalar sadece yazılımsal olarak Ar-Ge yapabilecek. Samsung ise yaptığı ar-geler sonucu kendi işlemcisini ortaya koydu ve mobil işlemciler için yeni bi çaği ileriye sürdü 14nm ile qualcomm daha snapdragon 820 ile geçecek 14nm ye Samsung 2016 da daha da geliştirebilir bence.Teknoloji bakımından Samsung diğer firmalardan ciddi anlamda önde hatırlarsanız Edge ekranı 3 yıl öncede prototip olarak fuarda sergilemişti Samsung aynı şekilde bükülebir ekranı da 2-3 yıla bükülen cihazlar da çıkarır

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
kadikoy

kadikoy

Üye
    Konu Sahibi
yuh be bu kadarını kimse tahmin etmiyordu..haberde S6 bu yıl 46 milyon üretilecek deniyor.

:dance:

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Bir Sony sever olarak Samsung Rises der susarım arkadaş. Başarı takdir edilmeli 46 milyon üretsinler o telefon satar :)

symbianmanyağı

symbianmanyağı

Üye

15 milyon S6 +5 Milyon S6 edge toplam 20 milyon sipariş aldı.:dance:
her telefonda en az 300 veya 400 dolar kazanır .
ortalama kar:20 MİLYON X 300 DLR: 6 MİLYAR DOLAR
sadece S6 dan kazanılan kar,varın toplamını siz düşünün.
Bu sevincin sebebi? Samsung karın %35'ini seninle paylaştı sanırım?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fazla fanboyluk baş yarar ben diyeyim size. ;)

Üst Alt