Samsung s5603 / Corby ve 240x320 Dokunmatik Ekran Samsunglar İçin Wallpaper Yapma Programı

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 / Corby ve 240x320 Dokunmatik Ekran Samsunglar İçin Wallpaper Yapma Programı
İşte size süper bir program daha artık walpaper arama derdine son bundan sonra kendi wallpaperımızı kendimiz yapacağız

Buyrun link :

Kullanımı : Programı yükledikten sonra bazen masaüstüne gelmeyebiliyor o yüzden programı başlatta aratın ve masaüstüne kısayolunu oluşturun sonra programı açın ve 3 tane kare kutu geliyor istediğiniz resimleri o kutuların içine atın sonra üstteki sekmelerden '' preview '' sekmesine gelin ve alttaki '' save wallpaper '' butonuna tıklayın sonra wallpaperi kaydetmek istediğiniz yeri seçin ve işte bu kadar

Teşekkür Butonuna Basmayı Unutmayalım

Tepkiler: encoy, seunggi, -JanseLi- ve 5 diğerleri

tayyip34

Kapalı Hesap
KARDEŞİM, PC'de HATA RAPORU İLETİSİ ALIYORUM

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Eğer windows vista veya windows 7 ise olabilir ama xp için bişey diyemem . Vista ve se7en için şöyle deneyebilirsiniz ;

Kullanıcı Hesabı Denetimi diye bişey var denetim masası > kullanıcı hesaplarına girin orda işte girin ona ve kapatın Kullanıcı Hesabı Denetimini o zaman sorun düzelir

tayyip34

Kapalı Hesap
Xp kullanıyorum ama önemli değil photoshop'tan yapıyorum

tayyip34

Kapalı Hesap
MALESEF GENE HATA VERDİ. ALDIĞIM HATA ;

bendende şifre ıstıyo rardan cıkarmam ıcın yardımcı olursan sewınırım

orionxxx

Üye
çok tşk tam aradığımdı

corby nin 240 320 istiyor ama bu program daha farklı boyutlarda çıkarıyor

--------------- Ekleme ---------------

perdoooooooooooooooon yukarıdaki / yani veya işaretini önemsememiştim corby me de oluyor harika bi program resimleri belirledikten sonra 10 saniyede süper 3 lünü kurabilirsin... allah razı olsun kardeşim şu ana kadar gördüğüm en işe yarar paylaşım