Samsung s5603 / Corby ve 240x320 Dokunmatik Ekran Samsunglar İçin Wallpaper Yapma Programı

Sponsorlu Bağlantılar

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5603 / Corby ve 240x320 Dokunmatik Ekran Samsunglar İçin Wallpaper Yapma Programı
İşte size süper bir program daha artık walpaper arama derdine son bundan sonra kendi wallpaperımızı kendimiz yapacağız :oke:

Buyrun link :

Kullanımı : Programı yükledikten sonra bazen masaüstüne gelmeyebiliyor o yüzden programı başlatta aratın ve masaüstüne kısayolunu oluşturun sonra programı açın ve 3 tane kare kutu geliyor istediğiniz resimleri o kutuların içine atın sonra üstteki sekmelerden '' preview '' sekmesine gelin ve alttaki '' save wallpaper '' butonuna tıklayın sonra wallpaperi kaydetmek istediğiniz yeri seçin ve işte bu kadar :oke:

Teşekkür Butonuna Basmayı Unutmayalım :oke:

• Beğen
Tepkiler: encoy, seunggi, -JanseLi- ve 5 diğerleri

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
KARDEŞİM, PC'de HATA RAPORU İLETİSİ ALIYORUM

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Eğer windows vista veya windows 7 ise olabilir ama xp için bişey diyemem . Vista ve se7en için şöyle deneyebilirsiniz ;

Kullanıcı Hesabı Denetimi diye bişey var denetim masası > kullanıcı hesaplarına girin orda işte girin ona ve kapatın Kullanıcı Hesabı Denetimini o zaman sorun düzelir :oke:

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
Xp kullanıyorum ama önemli değil photoshop'tan yapıyorum

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
MALESEF GENE HATA VERDİ. ALDIĞIM HATA ;

kraker_35

Üye
bendende şifre ıstıyo rardan cıkarmam ıcın yardımcı olursan sewınırım

orionxxx

Üye
çok tşk tam aradığımdı

mutu_gogo

mutu_gogo

Üye
corby nin 240 320 istiyor ama bu program daha farklı boyutlarda çıkarıyor :(

--------------- Ekleme ---------------

perdoooooooooooooooon yukarıdaki / yani veya işaretini önemsememiştim corby me de oluyor harika bi program resimleri belirledikten sonra 10 saniyede süper 3 lünü kurabilirsin... allah razı olsun kardeşim şu ana kadar gördüğüm en işe yarar paylaşım :D :D :D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.

Üst Alt