Samsung s5233 star

Sponsorlu Bağlantılar

gencadam01

Üye
arkadaşlar ben aldım ve kesinlikle çok beğendim alın derim.......

mehmetduran126

Üye
süper telefon sahte arama özelliğide var

Abbasia

Üye
ben 1 ayadan berı kullanıyorum bılgısayarcıyom 5800 da kullandım ıpone3g kullandım n95 n96 ve bunlar hep copluk oldu arkadaslar da arkadasım ben bugune kadar donannımlı makınalardan bı tat alamadım 3g dıyosunuz kac kısı kullanacak adsl faturası cok dıyen var ki 4 senden berı 3g var tellerde olmayan seyın parasını alıyolardı ama sımdı gene degısıklık olacak arkadaslar benım acımdan hıc bı marka su anda 3g ye hazır degıl pıl konusunda ben gps ten 1 gun nete baglı kaldım msn de tel bataryası sarj etmekten bunaldım ama ılk defa samsung aldım keske kamerada olmasaymıs 12.1 megapıksel kameram var bomba gıbı cekıyo mp3 playerım var sarjı 1 gun gıdıyo ee bunları telde bırlestırın arkadaslar sadece 1ını kullanıyosun kı cektıgı resımler dınledıgım muzıkler tatmın etmıyo artık vallah cok ac gozluyus ben artık almam teknolojı dusmanı oldum kı sadece gorunum degıstırıp aynısın satmak sahtekarlık yapmıs ıyıce bazı fırmalar vede bu tellde dıkkatımı cekensaglamlık oldu 1 ayda 8 kere dusurdum elımden asfalta :) masallah dıyın ama bı yerınde bıle cızık yok n95 ve n96 ipone dusurun atın bakaım yere ne oluyo bence samsung hakkını vermıs bence samsung ucuz ama kalıtelı olsun derım artık

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
ben 1 ayadan berı kullanıyorum bılgısayarcıyom 5800 da kullandım ıpone3g kullandım n95 n96 ve bunlar hep copluk oldu arkadaslar da arkadasım ben bugune kadar donannımlı makınalardan bı tat alamadım 3g dıyosunuz kac kısı kullanacak adsl faturası cok dıyen var ki 4 senden berı 3g var tellerde olmayan seyın parasını alıyolardı ama sımdı gene degısıklık olacak arkadaslar benım acımdan hıc bı marka su anda 3g ye hazır degıl pıl konusunda ben gps ten 1 gun nete baglı kaldım msn de tel bataryası sarj etmekten bunaldım ama ılk defa samsung aldım keske kamerada olmasaymıs 12.1 megapıksel kameram var bomba gıbı cekıyo mp3 playerım var sarjı 1 gun gıdıyo ee bunları telde bırlestırın arkadaslar sadece 1ını kullanıyosun kı cektıgı resımler dınledıgım muzıkler tatmın etmıyo artık vallah cok ac gozluyus ben artık almam teknolojı dusmanı oldum kı sadece gorunum degıstırıp aynısın satmak sahtekarlık yapmıs ıyıce bazı fırmalar vede bu tellde dıkkatımı cekensaglamlık oldu 1 ayda 8 kere dusurdum elımden asfalta :) masallah dıyın ama bı yerınde bıle cızık yok n95 ve n96 ipone dusurun atın bakaım yere ne oluyo bence samsung hakkını vermıs bence samsung ucuz ama kalıtelı olsun derım artık
Ben kötü yönlerini söyleyin demiştim maşallah hepiniz olumlu yönünü söylüyorsunuz :nono:

burhan37

Üye
cooook karizmatik.......

moryel2

moryel2

Üye
Allah allah,yeni Turkcell reklamlarında 3G ile konuşulurken Samsung Star vardı..
o samsung star değil dostum.. samsung omnia dırr..

--------------- Ekleme ---------------

Ben kötü yönlerini söyleyin demiştim maşallah hepiniz olumlu yönünü söylüyorsunuz :nono:
kötü yönünü olarak . samsung nerdeyse tüm modellerinde bu eksikik war .mesaj sesini sadece kendi koyduqu zil seslerini seçebiliyorsun.. başka birşey koyamıyorsunn

oozer11

Üye
bencede bunda wi-fi olsa çok süper olur ancak buna uygun bi program olurmu acaba....

şimdiden teşekkürler

fare44

Üye
3g wifi yok ama süper bi telefon cok cok cok super harika bişi

ogz10

Üye
arkadaşlar merhaba ben foruma yeni üye oldumm s5233 starda radyodan kayıt yapma imkanım varmı varsa nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim şididen çok teşekkürler

dinom19

Üye
yha bende 5233 ü bgn aldım 10 numara tel ama 2 oyununu oynuonz sonra şifre isto ama gzl tel dokunmatikliği çoook hassas

Erdem09

Üye
bende düşünüyorum bu telden almayı ama güvenipte alamıyorum bir türlü. Bu arada samsung star wifi çıkmış yani bu telefonun wifi olan versiyonu fiyatını bilmiyorum. Eğer fiyat öğrenen olursa bizimle paylaşsın.

srdrdrml

Üye
ben 3 aydır 5233 kullanıyorum bence tek eksik telefonu yan çevirince kople menüleri ve telefonu yan kullanma özelliği bence olsaydı iyi olurdu.Hem bir de bu ay s5230 wi-fi çıkmış avrupada satışına başlanmış

35yasin35

Üye
bu modem dediginn sey usb ile telefon hatından internete girmek için yani çevirmeli ağ turkcelin kampanyalı net paketleri var bende simdi 8 gb kullanıyom her yerden giriyom nete

tuba özdemir

Üye
mrb arkadaşlar bende net almak istiyrm ama telefon desteklemiyr diyor siz nasıl giriyrsnz yardımcı olabilirmisinz?

besyo_bora

Üye
arkadaşlar bu telefonu az önce internetten sipariş ettim 2 güne kadar elime geçer ..bu telefonu almamdaki en büyük sebep ekran netliğin ve boyutunun tam istediğim gibi olması..wifi ve 3 g olması tabiki eksiklik ama çok büyük eksiklik olduğunu düşünmüyorum..operatorlerin haftalık ve aylık olmak üzere internet paketleri var benim eski kalas telefonda bile giriyordum hemde gayet güzeldi ..istediğim heryerden girebiliyordum..wireless olsa bile telefonda wireless çeken yerlerde bulunmak gerek yani benim açımdan wifi kesinlikle önemli değil..benim için şuan tek problem msn yükleyebilcek miyim onu düşünüyorum..kanka msn ve e-buddy.nin yüklendiğini duydum heralde olacaktır..sonuç olarak bu telefon bu fiyata alınabilecek en karizma telefon..hee 3 g olsun diyorsanız samsung s5603preston bakın 490 tl..ben 360.a aldım arada 130 tl fark var..değer diyorsanız 3g.lisini alın..

fırewall

Üye
modem olayı telefonu pc'ye basgladıgın zaman modem olarak kullanabılyosun... ama dikkat et deli kontur gıdıyor:(

M3L!H

M3L!H

Üye
Lg Cookie daha güzel ben kullandım ve onun yerine star aldım. Büyük hata yaptım :(

cep__ci

Üye
Arkadaşlar bu telefonun (+) ve (-) yönlerini bildirirseniz sevinirim.Genellikle (-) yönleri olursa daha iyi olur.

--------------- Ekleme ---------------

Wi-Fi ve 3G yok bunların dışında neler yok bu telefonda ?

Hocam artık aldın mı bilmiyorum ama ben bu star s5233 ün tüm eksiklerini bi çatı altında topladım, faydalı olur sana....
-

-

ufukano07

ufukano07

Üye
hayırlısıyla yarın alıcam kaporayı verdim yalnız şu kafama takıldı bu telefondaki tema olayı nasıl yükleniyormu tema falan