Samsung s5233 star

Sponsorlu Bağlantılar

Emre-45

Emre-45

Üye
    Konu Sahibi
Samsung s5233 star
Arkadaşlar bu telefonun (+) ve (-) yönlerini bildirirseniz sevinirim.Genellikle (-) yönleri olursa daha iyi olur.

--------------- Ekleme ---------------

Wi-Fi ve 3G yok bunların dışında neler yok bu telefonda ?

• Beğen
Tepkiler: sezai_20 ve lejjyon

e_korn

e_korn

Üye
Valla tam araştırmadım ama wifi ve 3g yoksa o tel benim için zaten çöptür

e_korn

e_korn

Üye
Tam resil edelim diyosun :D araştırdıktan sonra dönücem buraya

punissher

Üye
bnm telefonum samsung star telefon çok üsel ilk çıktığında altım 469 tl ye tel hafif .2 megapixel lik kamerası var gülücük fln yakalıyoo alacak olursanızz siyah rengini tercih ederim güsel gidio ayrı zamanda oyunlarıda güsel ama bn sıkıldım oyun bulan varsa söyleyebilir mii ???

pardon .2 değil yanlış yasdım 3.2 kamerası

M3L!H

M3L!H

Üye
Bende kullanıyorum Samsung star S5233A modelini kullanıyorum. Öncelikle resimleri slayt şeklinde açabiliyor.Java destekli, radyosu AF destekliyor. MP4 video izlerken çok renkli güzel gösteriyor (net).kamerası manzara, gece, spor(kamera hızlı hareket ediyor), günbatımı, sıralı panoramik, gülücük yakalama(karşıdaki kişi gülünce otomatik resim çekiyor :) ) internet tarayıcısı fu l l tarayıcı aynı pc gibi açıyor işte ztn tek eksiği wi-fi yok ztn 3G bnm için önemli değil ama wi-fi olsaymış telefon süper olurmuş.İnternet tarayıcısı fu l l olduğundan bağlanır bağlanmaz. Facebook mesela 20 kontorun gidiyor. (kötü bir durum) bunun için en azından internet paketlerine ihtiyaç var yoksa batarsınız :D neyse sıkıldım yafff bu kadar yaziim BB :) :oke:

moryel2

moryel2

Üye
bence 3gyi eksik olarak görmüyorum. bu telefonda... bende 2 hafta oldu telefonu alalı.. hereşyinden memnunum.. internet paketinede üye oldum. canawar gibi internete giriyorr.. zaten bu telefonda wifi ve 3g olsa 1milyardan aşşası olmaz. bu telefon .. bence fiyatına göre harika bir telefon alacak .arkadaşlara sesleniyor.. kesinlikle memnun kalcaksıonızz.. ben hepsiburada dan aldım. sorunsuz qeldi .banaa.. ;) .... 469 ytL + 2gb hafıza kartı hediyeli

bono81

Üye
moryel2
aynen katılıyorum dedıklerıne..telefon sağlam dusunmeden alın derım

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
yaw ağalar s5233 modem flan dio ne işi var bu telde modemn ayrıca ağalar telde modem ne ve nedir açıklarmsn

(eğer nerden çıkartın derseniz..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nokia 5800 xmusic te bu modem denen şey yok herhalde

yazıo ki

Built-in modem ===> 128,000 bps modem rate

srdrdrml

Üye
[Valla tam araştırmadım ama wifi ve 3g yoksa o tel benim için zaten çöptür] ....Bu cümleye katılmıyorum sanki düne kadar 3g wifi vardıda ozaman bu lafı söyleyen arkadaş telefon kullanmıyormuş daha yanı almş demekki çünki wifi yeni başladı türkiyede 3g ise daha başlamadı :box

cnkyzc

Üye
Ben telefonu alalı yaklaşık 1 ay kadar oldu. Açıkçası benim kullandığım telefon öncelikle hafif olmalı, adam gibi konuşturmalı benim için yeterlidir. En çok hoşuma giden özelliği şu örneğin fotoğraflarınızı çekiyorsunuz ve sonra ekranda görüntülemek suretiyle bakıyorsunuz. telefonu yan yatırdığınızda görüntü de yan yatıyor. telefon yatık konumdayken hafifçe sağa yada sola eğerseniz görüntüler otomatik olarak ekrandan kayıyor. Dokunmatik ekranı inanılmaz iyi kesinlikle ve kesinlikle ekrana dokunduğunuz anda işlemi gerçekleştiriyor. Eğer arkadaşlarınızla veya sevgilinizle gün içerisinde saatlerce konuşmuyorsanız şarjın bitmesi neredeyse 1 haftayı buluyor. ben ortalama 1 saat kadar telefonda konuşuyorum. radyo ya da mp3 çalarını hiç kullanmadım. çünkü zaten gün içerisinde aracımda zaten müzik dinliyorum. şarj sorunu yaşamıyorum. Bunun yanı sıra telefonun ekranının dışında sağda ve solda iki masaüstü daha mevcut yani geniş geniş yayılabilirsiniz. Wifi konusuna gelince bana ait bir adet dizüstü bilgisayarım var zaten. eğer çok acil bir işim olursa yakınlarda bir cafe olması yeterli oluyor. 3G özelliği de yok ama aynı özelliklere ve görünüme sahip samsung telefon (modelini bilmiyorum) 950 liraydı yanılmıyorsam. Daha önce hep nokia kullandım ilk defa samsung aldım ama memnuniyetsizlik söz konusu değil. eğer internete girmek istiyorsanız, bilgisayar alın arkadaşlar. Bu bir telefon ;)

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Allah allah,yeni Turkcell reklamlarında 3G ile konuşulurken Samsung Star vardı..

vampoo

vampoo

Üye
tek eksiği wifi.. o da olsa zaten herkes alamazdı heral :D

cnkyzc

Üye
Allah allah,yeni Turkcell reklamlarında 3G ile konuşulurken Samsung Star vardı..

İşte benim dediğim telefon o zaten. O samsung star değil model numarasını bilmiyorum ama telefon arayüzleri hemen hemen aynı ancak 3G li. İkisi birbirine karışıyor görüntü itibarı ile de benziyorlar. Ancak onun fiyat 950 TL civarıydı.:oke:

aLone

aLone

Üye
3g siz telefon mu alınır artık wi-fi de yok kamerasıda 3.2

zorroozgur

Üye
schnellmajestic

İsim: mustafa jesus
Konular: 7
Ettiği Teşekkür: 3
Aldığı Teşekkür: 0
Telefon: samsung s5233+w880i​
yaw ağalar s5233 modem flan dio ne işi var bu telde modemn ayrıca ağalar telde modem ne ve nedir açıklarmsn

(eğer nerden çıkartın derseniz..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

nokia 5800 xmusic te bu modem denen şey yok herhalde

yazıo ki

Built-in modem ===> 128,000 bps modem rate

kardeş bilgisayara bağlayınca modem olarakta kullanıyosun gprs modem :)

OktayPEKER

Üye
Telefonuna duvar kağıdı eklemek çin işkencesi gibi...
Mesaj yazdınız kafanızı kaldırıp baktınız bi yerde harf hatası var onu düzeltmek için yukardaki yazı yerinden hatalı olan harfin orayı seçmeniz lazım biraz zor oluyor orayı denk getirmek...
Rehberdeyken menüyü aşağı kaydırmak gerçekten çok zor...

Bu telefonda nefret ettiğim 3 özellik...

Diğer özellikleriyle bence harika hafif ince karizma görenler bayılıyor.
Kamerası ve sesi çok güzel kullanımı rahat mesaj yazmak apayrı bir zevk
3G felan hikaye diyenler benim gibi wifi saçmalık diyenler benim gibi. Bu telefon ideal bence...
Ben internete laptopumda girerim cep telefonunun amacını sapıtıyorlar hatta telefona kamera koyulması bile bir saçmalık bence.

Neyse kısaca alınacak güzel telefonlardan biri

memet8080

Üye
eğerki almadıysanız ve almayı düşünüyorsanız ben almayın derim tabiki daha önceden telefon kullanmış ve akli dengeniz yerindeyse vermeyin paranızı bu hurdaya gidin nokia nın en düşük modelini alın o bundan emin olun kat kat daha iyidir

500 kağıdı neden weriyoruz o zaman sen taş devrinde yaşıyorsun heralde çocuk

ben sana burada bir taş yontup gönderirim kendine onunla oyna

lakers_1

Üye
bnde yeni aldım migrosta kampanya varmış 379 a 2gb hafıza kartıyla verdiler süper indirim yapmış adamlar bide internet paketine üye oldum süper msn e de giriyo internete de takır takır 3g ve wi fi tabiki eksik ama internet paketi de aynı işi görüyor onlarda olsaydı 379 deil 1379 olurdu fiyat heralde almak isteyenolursa kampanya 5 agustosa kadar ama ellerinde kalmamış olabilir...