ben 1 ayadan berı kullanıyorum bılgısayarcıyom 5800 da kullandım ıpone3g kullandım n95 n96 ve bunlar hep copluk oldu arkadaslar da arkadasım ben bugune kadar donannımlı makınalardan bı tat alamadım 3g dıyosunuz kac kısı kullanacak adsl faturası cok dıyen var ki 4 senden berı 3g var tellerde olmayan seyın parasını alıyolardı ama sımdı gene degısıklık olacak arkadaslar benım acımdan hıc bı marka su anda 3g ye hazır degıl pıl konusunda ben gps ten 1 gun nete baglı kaldım msn de tel bataryası sarj etmekten bunaldım ama ılk defa samsung aldım keske kamerada olmasaymıs 12.1 megapıksel kameram var bomba gıbı cekıyo mp3 playerım var sarjı 1 gun gıdıyo ee bunları telde bırlestırın arkadaslar sadece 1ını kullanıyosun kı cektıgı resımler dınledıgım muzıkler tatmın etmıyo artık vallah cok ac gozluyus ben artık almam teknolojı dusmanı oldum kı sadece gorunum degıstırıp aynısın satmak sahtekarlık yapmıs ıyıce bazı fırmalar vede bu tellde dıkkatımı cekensaglamlık oldu 1 ayda 8 kere dusurdum elımden asfalta

masallah dıyın ama bı yerınde bıle cızık yok n95 ve n96 ipone dusurun atın bakaım yere ne oluyo bence samsung hakkını vermıs bence samsung ucuz ama kalıtelı olsun derım artık