samsung s52322 star msjlara giremiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

reabook

Üye
    Konu Sahibi
samsung s52322 star msjlara giremiyorum
arkadaşlar şuana kadar hiç böyle bi sorun yaşamamıştım msjları açmaya çalışıyorum başlatılıyor yazıyo ama bişey olmuyo tekrar menuye dönüyor ayarlardan girmeye çalışıyorum aynı sorun sim kartı çıkartıp denedim hafıza kartını çıkartıp denedim fabrika ayarlarına döndürdüm ama çözemedim yardımızı bekliyorum lütfen

--------------- Ekleme ---------------

sorunu çözdüm arkadaşlar
telinizn yedeğini alın ve
Telefon açıkken *2767*3855# yazıyoruz.
Formatlanmış oluyor ;)

monsmons

monsmons

Üye
bende telefon açıldıktan sonra ilk 20 saniyede bunu yapıyordu daha sonra açılıyordu. telefon kendine gelene kadar olması normal yani. zaten benim tel kapanıp açılıyordu kendi kendine değişime gitti sıfırı geliyooooor.

fb0708

Üye
Harbi Çok SaoLun Ya. HaftaLardır BununLa Uuurasyorum. Denemediğim YoL KaLmadı.. Tekrar SaoLun =)

abiyeguzu

Üye
aynı sorun bendede çıktı.. garantiye verdim, halloldu. sende garantiye ver arkadaşım..

apo15

Üye
cok sagol ya eyvallah

fatmanur_

Üye
ya bende aynı sorunu yaşıorm :( nasıl yedeklicem tel.i ? yedeklemeden formatlayamam çünkü .s

addicteddd

addicteddd

Üye
Aynı sorunu yaşadım c3200 monte bar ile. Bu konuyu görmesem servise verecektim. Çok iyi oldu bu bilgi ve hallettim. Teşekkürler bilgiyi veren arkadaşa.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ya ne gerek vardı :D
telefonun kendine gelme süresi 30sn dir.bu süre içinde mesajlara,rehbere vs. giremessiniz.

karacan69

Üye
bendede arasıra tel res leniyordu bendemi yollasam 0 gelse kardeş cevab verrmsn

.BlueTR

.BlueTR

Üye
ço komik :dry:

ladymorgana

Üye
yedekleme yapmadan formatlarsak içindeki bilgilere zarar gelirmi ? yardımcı olursanız sevinirim.

Üst Alt